Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sen kendini bu kadar yıpratıyorsun ya o iki zevzeğin de umrunda değil bu vicdani yükümlülükler biliyor musun? Kendine eziyet etme arkadaşım. Vefaya vefasızlıkla cevap veren kahrolsun. Senin ve bizim gibiler için dua edicem artık. 3 konu okudum ard arda 3ü de aldatmayla ilgili. Yeter artık be!
yaşadığın şeyleri genel olarak bilsem de, ara ara seninle dertleşsek de konunu yeni gördüm, bunun için özür diliyorum senden
benim yaşadıklarımı biliyorsun, neredeyse 2 yıldır burada bir çok derdimize sevincimize ortak olduk birlikte.. uzun soluklu ama mutsuz olduğum ilişkim biterken çektiğim sancılarımı hatırlarsın, ardından ki savruluşlarımı da.. ama gün geldi, herkese minnettar oldum hayatımdan çıktıkları için.. çünkü rabbim nişanlımla tanıştırdı beni, 45 gün sonra düğünüm var, şafak sayıyorum resmen.. yıllarca 3 ev ötemde oturduğu halde birbirimizi doğru dürüst tanımayışımız ve yıllar sonra aşık olup evlenmeye kalkmamız kader değil de nedir? bu yıllar boyunca ben başkası için acı çektim,, yaşadığın her acı seni doğru insana mutlu olacağın insana hazırlıyor buna emin ol
7 yıllık bir kandırmacanın sonunda yurtdışına gitmesi gerektiğini söyleyerek en yakın arkadaşıyla evlenmişti ya, ardından yıllarca döktüğüm gözyaşı, ettiğim ah'lar, hazmedemeyişlerim, psikologlarda sabahlayışlarım.. kendimi toparlamaya çalışırkenki saçmalayışlarım... hepsi ne denli büyük bir sınavmış meğersem.. ben bu sınavı geçtim arkadaşım, sabır ve zaman sana tek gereken..
Sen gerekli zamanı doldurduğunda Allah içini soğutacaktır ve sana yapılanın hesabını soracaktır.. ve sen de benim gibi teşekkür edeceksin c..n 'a hayatından defolduğu için..
mutlulukların en güzeline en çok sabreden kavuşurmuş, bizzat yaşadım
9 haziranda düğünüm var, geçmişin tüm izlerinden kurtulup yepyeni bir hayat kuruyorum.. hazır olduğunda yüce Allahım sana da bu mutluluğu yaşatacak inan bana...
sen beddua etsen de etmesen de sana yapılan şey cezasız kalmayacak, ikimiz de inançlı insanlarız yukarda Allah var..
son olarak düğünüme de bekliyorum ona göre:123:
ne harabelerden ne mutluluklar çıkabildiğini bizzat görmüş olursun canım benim
Konuyu baştan sonra okudum.Bende çok yakın zamanda yaşadım benzer şeyleri.Yazışmalarında çoğunda evet dedim hissettiklerim tam da bunlar.İşimle ilgili çok sıkıntı çektiğim bir dönemde bahanelerle terk edildim.Ayrıldıktan sonra bende hep onun için dua ettim.Sıkıntılarından kurtulsun işleri yoluna girsin ailesiyle arası düzelsin diye.Ne kadar safmışım . Bir ilişki yaşayacak durumda değilim diyen adam ayrıldıktan 2 ay sonra nişanlandı. Muhtemelen Haziran gibi de düğünü olacaktır.Daha sonra kendisiyle yaptığım konuşmada da ne kadar yüzsüz içten pazarlıklı ve karaktersiz bir adam olduğunu gördüm.Beddua etmedim hiç.Allaha havale ettim.Ama yanına kalmayacak inanıyorum.İlahi adaletin tecelli edeceği günü bekliyorum.Ben hiç üzülmüyorum artık sende üzülme lütfen.Hatta böyle adamlardan daha fazla yara almadan kurtulduğumuz için şükretmemiz lazım.Allahın sevgili kuluymuşuz ki çok geç olmadan kurtulduk. Güzel günler bizler için de gelecek.Bu sadece bir sınavdı öyle düşün.Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip eylesin.
Biblosurat farkettiysen bosanan kadinlar genel olarak sunu dusunur: Bu adam daha once kendiyle ilgili ip ucu vermisti ama goremedim...evlendikten sonra goruyoruz cogumuz. Ben de oyleyim bahsetmistim azicik sevgiliyken sıkıldım dedi gitti evlenince daha beterini yapti. Diyorum ki hep cedish sen de akıllıyim diye dolan dur bak noldu gormedin gormek istemedin.
Seninse onune Allah kabak gibi cikardi bu adami. Inan evlenip cocuk sahibi olunca daha zor sadece duygusal değil baska baska sorunlarla da yuzlesmek zorunda kaliyorsun çünkü.
Dıştan parlak kabugu olan ama içi çürük olan bi portakalı almaya yeltenmisken onun çürük oldugunu görüyorsun ve birakiyorsun... Birak öteki kiz yesin icini de görsün:) sana organik lezzetli bir adam gelsin:)
Kabakli portakalli bu yazidan sonra sana ozelden de kendimle ilgili ilginc bisi yazicam ama yarin. Benim kiz durmuyo. Mesajim gelmezse haber ver.
Aci cekiyorsun ama inan gececek. Sen yeter ki iyilesmek iste bir an önce.
Nasıl anlatsam nerden başlasam derler ya tam da öyleyim şuan.Kelimeleri toparlayamıyorum. KKnın eski üyelerindenim az çok bilenler vardır yaşadıklarımı yine özet geçmeye çalışıcam. 2009dan 2012ye kadar çok mutlu huzurlu tabiri caizse 4*4 lük bi ilişkim vardı. Ne bi ayrılığımız oldu ne büyük kavgamız ayrılırken bile ağlayarak öpüşerek ayrıldık. Bi konu açmıştım burayada ayrılıgımızın SÖZDE sebebini belirten. Ama ben çok büyük bi oyuna gelmişim!
Bu insan benden kendi ayrılmak istedi daha sonra aglayarak kapılarıma geldi sonra yine bi yalanla hayatımdan çıktı! Tabi ben bunun yalan olduğunu yeni yeni duyuyorum. Çok kısa anlatmaya çalışıyorum ailesi için yurtdışına gitmesi gerektiğini söyledi ve bu ilişkiyi ağlaya sızlaya bitirdik. Aylarca onun için dua ettim Allahım o bunu yapmak zorunda sen onu mutlu et istemediği bi hayatı yaşıcak sen ona güç ver diye. Ama kim için ne içinmiş? kasım 3 te bana bunu söyledi ve ocak ayında arkadaşımdan telefon geldi bi kızla el ele kol kola oturuyomuş! Direk aklıma bi isim geldi şüphelendiğim kızın resmini yolladım bu mu diye? ve evet dogru tahmin.
Kız bizim ilişkimizi bilen iş arkadaşı. İşe başladıgından beri kızda beni rahatsız eden bişey vardı ama Allah biliyo ya hiç kondurmadım çünkü bu zamana kadar bana en ufak bi yanlışı olmamıştı.Hatta bazen gelip x şu parfümü kullanıyo sanada alalım ,x e sordum şurdan bi ayakkabı almış sanada alalım dedi aslında o herşeyi açıkça belli etmiş ben anlayamamışım.
İşin özü aylarca ben onun mutluluğu için dua ettim ,arkadasından tek kötü söz etmedim ettirmedim ama o bni boş yere ağlatmaktan hiç çekinmedi.ADAM gibi karşıma geçip bitsin diyemedi benim karşıma gelip ağladıgı zamanlar gidip o kızla buluştu.Bunların hepsiini tek tek duyuyorum. Şuan anlatmadığım çok detay var ama kafamı toparlayıp kelimelere dökemiyorum .
En son ne olduda bunları yazıyorum. Aylardır arkadaşlarıyla görüşmüyordu dün biriyle buluşmuş X ülkeye gitmemek için babasını ikna ettigini şu an ilişki yaşadıgı kızla ciddi olduğunu ve bi seneye belki EVLENCEKLERİNİ söylemiş.
Benim bu insana 3 yıl boyunca tek yanlışım olmadı askere gitti bekledim (buraya üye olmama sebepte onun askerliğidir) iş arama sürecinde destek oldum ,ailesiyle arası bozuldu yanında oldum yeri geldi parası olmadı beraber yaptık bişeyleri. Ama şimdi senden başka biriyle bırak evliliği elini tutmayı düşünemem diyen insan başkasıyla evlilik hayalleri kuruyo.
Benden adam gibi ayrılsaydı yine ben ona ah etmezdim ama öyle salak hissediyorum ki kendimi ben onun mutlulugu için dualar ettim aylarca onu bekledim her anında yanında oldum ama o başkasını garantilediği an beni sildi hayatından.Ve o kızda beni biliyodu ikiside birbirinden pislikmiş.
Şuan çok yarım yamalak anlattım herşeyi çevremdeki herkes onun arkadaşları dahil benim ona çok emegimin geçtiğini yanlışım olmadıgını ve hakettiğini bulucagını söylüyor. Ama canım çok yanıyo bu çok agır gelmeye başladı artık sizden duymak istediğim varmı böyle bi duydugunuz canımı sebepsiz yakmasının bedelini öder mi
ben yinede onun kadar kötü olamıyorum Allah ailesine sağlıgına bi zarar vermesin ama o kızla mutlu olamasın vicdanı beynini kalbini kemirsin tek bir gün rahat uyuyamasın istiyorum .
Dertler paylaştıkça azalırmış sizden beni teselli etmeniizi degil sadece içinizden geçenleri ve şahit olduklarınızı anlatmanıızı istiyorum. Şimdiden teşekkürler..
justholdmetight; sadece başka bi kız degil ki olay öyle olsa belki daha kolay olucaktı başka bahanelerle kendine acındırarak bu hale getirdi herşeyi. Umrunda degil tabiki ben ergenlikte dökmediğim sivilceleri döküyorum şuan cildim berbat oldu
hiras; Şu söze çok inanıyorum .'' Sen gerekli zamanı doldurduğunda Allah içini soğutacaktır ve sana yapılanın hesabını soracaktır. '' Savruluş diye bahsettiğin dönemi ben yaşıyorum şuan Allah mutlu etsin canm umarım en yakın zamanda bende dogru insanı bulurum
sekeriim; Ne mutlu atlatabilmişsiniz ben bunalımımı sıkıntımı etrafa çok belli etmem içimde yaşarım hatta kendimden bile saklarım. Hıçkırıklara bogulup yarım saat sonra hiçbir şey yokmuş gibi davranabiliyorum anlık krizlerim var yani o yüzden hala atlatamadım. Belki bir ay hergün tam anlamıyla yaşasaydım acımı daha çabuk biticekti. Ama yine biticek az kaldı :)
clementine_; Bu duruma en çok yakışan sözlerden biri buydu sanırım
Biblosurat dediğiniz gibi 1 ay kendimi harap ettim ağlama krizlerine girdim.Yemeden içmeden kesildim kilo verdim.Arkadaşlarımla gezmeye gittiğimde bile onca insanın içinde ağlama krizine girip kendimi rezil ettim.Sonra malum siteden aşk :) adıyla ikisinin yanak yanağa çekilmiş resimlerine,nişan resimlerine baktım.Hepsine tek tek uzun uzun sindire sindire baktım.Yetmedi aynen sizin gibi karşılaştık bizde.Ben suratına bile bakmazken o karşıma geçip uzun uzun inceledi beni.Onun bulunduğu ortamdan ayrıldığımda midemin bulantısına daha fazla dayanamayıp ağlaya ağlaya kustum :))
Hala da ara ara girip bakıyorum face'te falan gayet mutlu mesut aşk böcüğü sevgi pıtırcığı tadında takılıyor kendisi.
Ama bilmiyorlar ki bugünün yarını da var:) Keser döner sap döner gün gelir hesap döner :)
'' Ama yine biticek az kaldı :) '' bunu yazmana da gerçekten çok sevindim :) Dilerim en kısa sürede biter geçer gider.Yazılarından okuduğum kadarıyla sen kalbi güzel iyi bir insansın Rabbim gönlüne göre versin inşallah :)
canım ya, sarılmak istedim şu an sana benim başıma gelmedi ama ablamın 4 yıllık ilişkisi aldatma sonucu bitmişti... bu olay ortaya çıkıp ayrılma yaşandıktan kısa bir süre sonra adam nişanlandı... tabiki ablam yıkıldı, savruldu, bitti. bahsettiğin gibi o da her anında yanındaydı. okulu beraber bitirdiler... adam sonra evlendi. ama hiçbir acı sonsuza dek sürmüyor. Ablam da evli şu an ve çok mutlu... Adamın en son kızı olduğunu duymuştuk. Ben eminim ki bu durumlarda insanın kendinden çıkmasa kızından çıkıyor.:2:
Kısa ve öz şunu bil arkadaşim ınan ki çıkıyor...benzeri şeyler yaşadım 3yilimi yiyen ünv.hayatımi çalan şahıs benzeri birşeyle ayrılırken meğer aldatıyormus beni.çok acı çektim canım çok yandı ki ben onun için ailemi karsima almıştım...tek dediğim bu dünyada değil ahirette ver hesabıni..ama şükür rabbim o dünyaya bırakmadı..şimdi duyuyorum yaşadığı şehirde rezillik haldeymis...ve ne işi var ne gücü rezil olmuş surekli zina ediyor ve bu ortaya çıkıyormus..daha neler neler...uzulme hepsi çıkacak...
Dün hunharca sebepsiz yere tek edildim. Perişan haldeyim. Yazıklar olsun emeklerime. Ne diyeceğim bilmiyorum. Allah'a havale ettim. Bunu ona da yazdım. Bu satırları yazarken bile ağlıyorum. 3 gün önce aşkından ölüyordu, örnek çifttik. Bir gün sonra 'artık bazı şeyleri düşünmenin zamanı gelmiş' dedi ve bitti.
Gece uyuyamıyorum, uyursam sabah ağlayarak uyanıyorum. Baktığım her yerde anılarımız var. Nasıl diner bu acı nasıl?
sekeriim; Çok teşekkür ederim dedigin gibi ben 168 boyundayım bi ara 47 kiloya kadar düştüm bigün aynada bi baktım kendime nefret ettim et yok heryerim kemikti o gün dedim kendime deger mi diye. Şimdi 5 kilo aldım görenler kendine gelmişsin diyo. Bende senin gibi yapıyorum resimlere uzun uzun bakmaya şuan gücüm yok ama duvarımda hala bana aldıgı çiçek asılı o orda durdukça benim duyarlılıgım azalcak ve hayatıma düzgün biri girene kadar o çiçegi ordan atmıcam.Hala bana aldıgı şeyleri giyiyorum mesela bi süre sonra farkında olmamak için. Ben tanımadıgım insanların dualarına çok inanıyorum ya böyle benim için dua degilde içinizden bile geçirmeniz çok rahatlatıyor
Katze; İşte biçok kişi benzer şeyleri yaşıyo ama kendin yaşadıgında farklıymış gibi hissediyosun.Ben hala diyorum o kızdan bugun ayrılsın bir ay sonra başkasıyla evlensim umrum degil tiksiniyorum ondan ama o kız olmasın tek derdim bu . Geçicek bende inanıyorum ben mutlu oldugum an onun mutsuzlugunu duyucam
bal_hatun;
pureperfection; çok begeniyorum bu sözü teşekkürler
prensesanita; Nasıl geçer bu acı deme Allah başka dert vermesin yine. Ben her yeni bişey duydugumda daha ne olabilir dedikçe daha fazlasını duydum yaşadım. Geçer bi şekilde herkesin bunu atlatma şekli var ne şekilde daha çok kafan dagılıyo bunun yollarını ara
canım senin anlattığın şeylerin aynısını yaşadım.ne tesadüf ki o da yengeçti:)sonrası mı...sonrasında neler oldu anlatayım.o kendi yolunu çizdi bir bahane ile her şeyi yok etti.ben ise çok kötüydüm.evde işyerinde sokakta her yerde ağlıyordum.Allah ı ma şükürler olsun çok anlayışlı bir ailem ve iş arkadaşlarım dostlarım vardı.derken kendim bile fark etmeden unuttuğumu anladım.öyle ki eskiden üzüldüğüm ayrılığa şükretmeye başlamıştım.halen de şükrederim.Rabbime şükürler olsun insan olmayı beceremeyen şerefini satan bir adamdan korumuş beni.ilk başlarda çok beddua etmek istedim.hatta intikam alabilme şansım bile vardı.ama hiç bir şey yapmadım.Allah a havale ettim.şimdi ise çok mutluyum.hayatımda beni gerçekten seven ve sevdiğim biri var.işim ailem eşim her şey yerli yerine oturdu.huzursuzluklarım bitti.onunla olduğum dönemlerden çok çok ama çok daha mutluyum.ondan ise haberim yok.bilmiyorum mutlu mu mutsuz mu.tek bildiğim ve kalben inandığım asla mutlu olamayacağı.ve eminim ki bir gün gelecek kapımda helallik dileyecek.Allah biliyor üstünde maddi manevi çok hakkım var ve zerresini helal etmiyorum etmicem de.içini ferah tut canım.ara ara ağlama nöbetlerin olur.zaman zaman özlersin.çoğu zaman kıskanırsın ama illa ki geçiyor sadece zaman birazcık zaman.bekle ve gör.kendinin ne kadar mutlu olduğunu böyle insanların ise ne hale düştüklerini sadece bekle ve gör...
canım senin anlattığın şeylerin aynısını yaşadım.ne tesadüf ki o da yengeçti:)sonrası mı...sonrasında neler oldu anlatayım.o kendi yolunu çizdi bir bahane ile her şeyi yok etti.ben ise çok kötüydüm.evde işyerinde sokakta her yerde ağlıyordum.Allah ı ma şükürler olsun çok anlayışlı bir ailem ve iş arkadaşlarım dostlarım vardı.derken kendim bile fark etmeden unuttuğumu anladım.öyle ki eskiden üzüldüğüm ayrılığa şükretmeye başlamıştım.halen de şükrederim.Rabbime şükürler olsun insan olmayı beceremeyen şerefini satan bir adamdan korumuş beni.ilk başlarda çok beddua etmek istedim.hatta intikam alabilme şansım bile vardı.ama hiç bir şey yapmadım.Allah a havale ettim.şimdi ise çok mutluyum.hayatımda beni gerçekten seven ve sevdiğim biri var.işim ailem eşim her şey yerli yerine oturdu.huzursuzluklarım bitti.onunla olduğum dönemlerden çok çok ama çok daha mutluyum.ondan ise haberim yok.bilmiyorum mutlu mu mutsuz mu.tek bildiğim ve kalben inandığım asla mutlu olamayacağı.ve eminim ki bir gün gelecek kapımda helallik dileyecek.Allah biliyor üstünde maddi manevi çok hakkım var ve zerresini helal etmiyorum etmicem de.içini ferah tut canım.ara ara ağlama nöbetlerin olur.zaman zaman özlersin.çoğu zaman kıskanırsın ama illa ki geçiyor sadece zaman birazcık zaman.bekle ve gör.kendinin ne kadar mutlu olduğunu böyle insanların ise ne hale düştüklerini sadece bekle ve gör...
Ne mutlu gerçekten sizi hakeden biri çıkmış karşınıza evet ağlama nöbetleri oluyo olcakta yapıcak bişey yok daha fazla güçlü olamam yeterince hafif atlatmaya çalışıyorum :) geçen gün yine gördüm ben yine arabanın içindeydim onlar yolda el ele yürüyodu kıza bişey anlatırken etrafa bakıyodu arkadaşımı gördü bi şaşırdı sonra devam etti. Arabanın arkadasında benim oldugumu bildigi halde çevirirp kafasını bakmadı. Ama olsun ben gördüğüm için mutluyum belki benim kadar düşünmicektir ama o gün o an için bile olsa huzuru kaçtı.
Bütün yengeç burçlarına genellemek istemem olayı ama. Biz ilk tanıştıgımızda burçlardan anlayan bi arkadaşım çok mutlu çok gzel bi aşk yaşıcaksın senden tek istegim asla bitmez gözüyle bakma başkasını garantilediği an gider demişti o an çok kızmıştım haklıymış :)
ama herkes layığını bulurmuş demekki senin hayatında olması hayırlı değilmiş hayatında senin olduğunu bile bile o beraber çalıştığı kız onunla o dereceye geldiyse evlendikten sonrada aynısını ona yapar kimsenin ahı yerde kalmaz
ah etmesen de o bulur cezasını merak etme. hep öyle olur. o kadar basit değil işte, insanları kandırmak. sen bir de onun için dua etmişsin ya. iyi niyetini nasıl suistimal etmiş. bulacaktır belasını ve sen de göreceksin bunu, önüne gelir yani.