• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebepsiz yere yanan canın ahı tutar mı?

Bende zamanında böyle saçma bırşey yaşadım
2 senelık erkek arkadaşımı 16 senelık en yakın dostumla bastım
o an yaşadığım yıkımı hayal bıle edemezsın

Öyle bı ah ettım kı, bu olayın üstünden 3 sene geçtı hala bı taraflarını toparlıyamadılar
Sürünüyor ıkısıde, hele dostum dedığım ınsan gözlerımın önünde bıtıyor
Ne yalan söylıyım, zevk bıle alıyorum bu durumdan ıkısıde hak ettığını buldu
Ve aralarında tek mutlu olan benım :34:

Herkes ettiğini çeker er yada geç. Umarım herkes hak ettiğini bulur sende çok mutlu olursun :31:

Nasıl anlatsam nerden başlasam derler ya tam da öyleyim şuan.Kelimeleri toparlayamıyorum.
KKnın eski üyelerindenim az çok bilenler vardır yaşadıklarımı yine özet geçmeye çalışıcam.
2009dan 2012ye kadar çok mutlu huzurlu tabiri caizse 4*4 lük bi ilişkim vardı. Ne bi ayrılığımız oldu ne büyük kavgamız ayrılırken bile ağlayarak öpüşerek ayrıldık.
Bi konu açmıştım burayada ayrılıgımızın SÖZDE sebebini belirten. Ama ben çok büyük bi oyuna gelmişim!

Bu insan benden kendi ayrılmak istedi daha sonra aglayarak kapılarıma geldi sonra yine bi yalanla hayatımdan çıktı! Tabi ben bunun yalan olduğunu yeni yeni duyuyorum.
Çok kısa anlatmaya çalışıyorum ailesi için yurtdışına gitmesi gerektiğini söyledi ve bu ilişkiyi ağlaya sızlaya bitirdik.
Aylarca onun için dua ettim Allahım o bunu yapmak zorunda sen onu mutlu et istemediği bi hayatı yaşıcak sen ona güç ver diye.
Ama kim için ne içinmiş?
kasım 3 te bana bunu söyledi ve ocak ayında arkadaşımdan telefon geldi bi kızla el ele kol kola oturuyomuş!
Direk aklıma bi isim geldi şüphelendiğim kızın resmini yolladım bu mu diye? ve evet dogru tahmin.

Kız bizim ilişkimizi bilen iş arkadaşı. İşe başladıgından beri kızda beni rahatsız eden bişey vardı ama Allah biliyo ya hiç kondurmadım çünkü bu zamana kadar bana en ufak bi yanlışı olmamıştı.Hatta bazen gelip x şu parfümü kullanıyo sanada alalım ,x e sordum şurdan bi ayakkabı almış sanada alalım dedi aslında o herşeyi açıkça belli etmiş ben anlayamamışım.

İşin özü aylarca ben onun mutluluğu için dua ettim ,arkadasından tek kötü söz etmedim ettirmedim ama o bni boş yere ağlatmaktan hiç çekinmedi.ADAM gibi karşıma geçip bitsin diyemedi benim karşıma gelip ağladıgı zamanlar gidip o kızla buluştu.Bunların hepsiini tek tek duyuyorum. Şuan anlatmadığım çok detay var ama kafamı toparlayıp kelimelere dökemiyorum .

En son ne olduda bunları yazıyorum. Aylardır arkadaşlarıyla görüşmüyordu dün biriyle buluşmuş X ülkeye gitmemek için babasını ikna ettigini şu an ilişki yaşadıgı kızla ciddi olduğunu ve bi seneye belki EVLENCEKLERİNİ söylemiş.

Benim bu insana 3 yıl boyunca tek yanlışım olmadı askere gitti bekledim (buraya üye olmama sebepte onun askerliğidir) iş arama sürecinde destek oldum ,ailesiyle arası bozuldu yanında oldum yeri geldi parası olmadı beraber yaptık bişeyleri.
Ama şimdi senden başka biriyle bırak evliliği elini tutmayı düşünemem diyen insan başkasıyla evlilik hayalleri kuruyo.

Benden adam gibi ayrılsaydı yine ben ona ah etmezdim ama öyle salak hissediyorum ki kendimi ben onun mutlulugu için dualar ettim aylarca onu bekledim her anında yanında oldum ama o başkasını garantilediği an beni sildi hayatından.Ve o kızda beni biliyodu ikiside birbirinden pislikmiş.

Şuan çok yarım yamalak anlattım herşeyi çevremdeki herkes onun arkadaşları dahil benim ona çok emegimin geçtiğini yanlışım olmadıgını ve hakettiğini bulucagını söylüyor.
Ama canım çok yanıyo bu çok agır gelmeye başladı artık sizden duymak istediğim varmı böyle bi duydugunuz canımı sebepsiz yakmasının bedelini öder mi :14:

ben yinede onun kadar kötü olamıyorum Allah ailesine sağlıgına bi zarar vermesin ama o kızla mutlu olamasın vicdanı beynini kalbini kemirsin tek bir gün rahat uyuyamasın istiyorum .

Dertler paylaştıkça azalırmış sizden beni teselli etmeniizi degil sadece içinizden geçenleri ve şahit olduklarınızı anlatmanıızı istiyorum. Şimdiden teşekkürler..

Çok üzüldüm gerçekten. İçim sızladı. Birebir muhabbetimiz olmasa birbirimizin mutluluğuna da üzüntülerine de şahit olmuştuk.

Sana verebileceğim tek tavsiye "ah etmemen"dir. Etme. Allah'a havale et. Bir insanın mutsuzluluğun, iyi niyetinin üzerine kurulan bir ilişki onlara da hayır getirmez. Üstelik evlilik. Sevgilisini yarı yolda, kendini acındırarak bırakan bir adamdan hangi kadına koca olmuş ki biblo?

Adam gibi karşına gecip ayrılmak istiyorum diyemeyen bir basiretsiz icin beddua etmeye değmez.

Benim yaşadıklarımı biliyorsun, zamanında öyle cok beddua ettim ki ama sonrasında benim basıma gelmeyen kalmadı fiziksel olarak. Bedduanın sahibini bulduğunu tecrübeyle sabitledim ben.

Şimdilerde söylediğim tek şey; Rabbime havale etmek, o en iyisini bilir nasılsa. Vicdanı ince ince sızlasın. Dilerim hicbir mutluluğunu tam olarak yaşayamasın, hep geleyim aklına. Hep gel aklına.

Çok üzüldüm.İnsanlar sahip olduğunun nankörüdür derler buda o hesap olmuş.Demek ki hayırlı insan senin için o değilmiş.Allah inşallah en hayırlısını karşına çıkarır.

Çok üzüldüm.İnsanlar sahip olduğunun nankörüdür derler buda o hesap olmuş.Demek ki hayırlı insan senin için o değilmiş.Allah inşallah en hayırlısını karşına çıkarır.

Ne pislik insanlar var ya nasıl yakıştırabiliyorlar kendilerine inanamıyorum....

Benim de başıma gelmişti uzun zaman önce böyle bir durum ama kızda suç yoktu hiç suçlamadım çünkü onun da eminim benden haberi yoktu benim sevgilim olacak köpek ikimize de yalan söyleyip durmuş. Üstelik kız bana ezelden düşman zaten hiç sevmezdi beni birde bu şüpheler ortaya çıkınca kanlı bıçaklı düşman oldu. Çok ağladım çok emek vermiştim çünkü ona yaptığım fedakarlığı kimseye yapmamıştım karşılığı ihanet oldu.

Haaaa noldu bakıyorum o güllük gülistanlık yaşıyor gerçekten öyle. Ve şu hayatta tek ah aldığı insan eminimki ben değilim önceden baya can yakmış. Çok kiin doluydum önceden kendimi 1 yıl toplayamamıştım ama artık umrumda bile değil. Zaten ona da birşey olduğu yok adalet olacak mı hak yerini bulacak mı bilmiyorum istediği herşeyi çok kolay elde edebiliyor ben zayıf duruma düştükçe o güçleniyor

Nasıl anlatsam nerden başlasam derler ya tam da öyleyim şuan.Kelimeleri toparlayamıyorum.
KKnın eski üyelerindenim az çok bilenler vardır yaşadıklarımı yine özet geçmeye çalışıcam.
2009dan 2012ye kadar çok mutlu huzurlu tabiri caizse 4*4 lük bi ilişkim vardı. Ne bi ayrılığımız oldu ne büyük kavgamız ayrılırken bile ağlayarak öpüşerek ayrıldık.
Bi konu açmıştım burayada ayrılıgımızın SÖZDE sebebini belirten. Ama ben çok büyük bi oyuna gelmişim!

Bu insan benden kendi ayrılmak istedi daha sonra aglayarak kapılarıma geldi sonra yine bi yalanla hayatımdan çıktı! Tabi ben bunun yalan olduğunu yeni yeni duyuyorum.
Çok kısa anlatmaya çalışıyorum ailesi için yurtdışına gitmesi gerektiğini söyledi ve bu ilişkiyi ağlaya sızlaya bitirdik.
Aylarca onun için dua ettim Allahım o bunu yapmak zorunda sen onu mutlu et istemediği bi hayatı yaşıcak sen ona güç ver diye.
Ama kim için ne içinmiş?
kasım 3 te bana bunu söyledi ve ocak ayında arkadaşımdan telefon geldi bi kızla el ele kol kola oturuyomuş!
Direk aklıma bi isim geldi şüphelendiğim kızın resmini yolladım bu mu diye? ve evet dogru tahmin.

Kız bizim ilişkimizi bilen iş arkadaşı. İşe başladıgından beri kızda beni rahatsız eden bişey vardı ama Allah biliyo ya hiç kondurmadım çünkü bu zamana kadar bana en ufak bi yanlışı olmamıştı.Hatta bazen gelip x şu parfümü kullanıyo sanada alalım ,x e sordum şurdan bi ayakkabı almış sanada alalım dedi aslında o herşeyi açıkça belli etmiş ben anlayamamışım.

İşin özü aylarca ben onun mutluluğu için dua ettim ,arkadasından tek kötü söz etmedim ettirmedim ama o bni boş yere ağlatmaktan hiç çekinmedi.ADAM gibi karşıma geçip bitsin diyemedi benim karşıma gelip ağladıgı zamanlar gidip o kızla buluştu.Bunların hepsiini tek tek duyuyorum. Şuan anlatmadığım çok detay var ama kafamı toparlayıp kelimelere dökemiyorum .

En son ne olduda bunları yazıyorum. Aylardır arkadaşlarıyla görüşmüyordu dün biriyle buluşmuş X ülkeye gitmemek için babasını ikna ettigini şu an ilişki yaşadıgı kızla ciddi olduğunu ve bi seneye belki EVLENCEKLERİNİ söylemiş.

Benim bu insana 3 yıl boyunca tek yanlışım olmadı askere gitti bekledim (buraya üye olmama sebepte onun askerliğidir) iş arama sürecinde destek oldum ,ailesiyle arası bozuldu yanında oldum yeri geldi parası olmadı beraber yaptık bişeyleri.
Ama şimdi senden başka biriyle bırak evliliği elini tutmayı düşünemem diyen insan başkasıyla evlilik hayalleri kuruyo.

Benden adam gibi ayrılsaydı yine ben ona ah etmezdim ama öyle salak hissediyorum ki kendimi ben onun mutlulugu için dualar ettim aylarca onu bekledim her anında yanında oldum ama o başkasını garantilediği an beni sildi hayatından.Ve o kızda beni biliyodu ikiside birbirinden pislikmiş.

Şuan çok yarım yamalak anlattım herşeyi çevremdeki herkes onun arkadaşları dahil benim ona çok emegimin geçtiğini yanlışım olmadıgını ve hakettiğini bulucagını söylüyor.
Ama canım çok yanıyo bu çok agır gelmeye başladı artık sizden duymak istediğim varmı böyle bi duydugunuz canımı sebepsiz yakmasının bedelini öder mi :14:

ben yinede onun kadar kötü olamıyorum Allah ailesine sağlıgına bi zarar vermesin ama o kızla mutlu olamasın vicdanı beynini kalbini kemirsin tek bir gün rahat uyuyamasın istiyorum .

Dertler paylaştıkça azalırmış sizden beni teselli etmeniizi degil sadece içinizden geçenleri ve şahit olduklarınızı anlatmanıızı istiyorum. Şimdiden teşekkürler..

canım bence hiçüzülme emin ol yaptığının bin mislini yaşayacaktır ve sen öyle bir an olacak ki iyiki hayatımdan çıkıp gitmiş diye allaha şükür o ş....sizede teşekkür edeceksin
allah hakkında hayırlısını versin

sonradan öğrenmektense evelnemeden öğrendin işte nasıl bir adam olduğunu. sen kabul edermisin bu saatten sonra. bırak kendi pisliklerinde boğulsun ikiside..

Canım benim ya :43: Okurken mideme kramplar girdi, Rabbim yardımcın olsun. Çok zor bi durum çok çok zor, üstelik oyun yapmış resmen, o daha da zor. Sen mazlumsun sence Rabbim hakkını bırakır mı? Bak sana bişey anlatayım.. Bi tanıdık var, bayan. Kuaföre gidiyo bi erkek onu görüyo beğeniyo filan adama söylüyor 'bu kız kim, nasıldır' filan adam da çok iyi, temiz biri,ailesi 4.4'lük' diyo. Çocuk da 'tamam, tanışalım, ciddi ilişki istiyorum' diyo. Neyse bunlar buluştular, adam ilk buluşmada elini filan tutmaya kalkışmış izin vermemiş kız tabi işte arıyo ciddi ayaklarına yatıyo, en sonunda kıza bahane üretip ayrılıyo. Ama ne kadar zoruna gitti kızın, 2 3 ay görüşme nedir ki? Ama insanın zoruna gidiyo işte. Sonra duydu ki çocuk evlenmiş:53: Kız da Allah'ım hakkım yoksa yok ama varsa sen bırakma' diye dualar ediyodu, geçenlerde duyduk ki karısından boşanmış, hemde rezil olarak, herkese rezil olmuşlar, karısı rezil etmiş onu, karakola gidip kocasını şikayet etmiş, o derece.Neyse boşanmadan bi kaç gün önce kız çarşıdayken çocuk bunun peşinden gelmiş kız sormuş napıyosun felan evlendin mi diye bu da yok ya evlilik yok demiş, halbuki evli boşanma arefesinde, numarasını istemiş kızdan, kızda vermemiş terslemiş onu.. Rabbim bırakmıyor işte. Peygamberimiz(SAV.) ne demiş 'Umut verip, güven aşılayıpta yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin'

Ne kadar güzel bir hadis :) Tüm kalbi kırıklara şifa olur bu :)

ah etmeyin bence herkes layıgını bulur mutlaka...
kendınız ıcın bır yol çizip olayı kabullenmenız sıızn ıcın en hayırlısı...

Anlaşmamıza sevindim:)
şunu söylemeden geçemiyeceğim.
Temiz kalpli olduğunuz her halinizden çok belli.
Ah ederken dahi bir ölçünüz var.
Allah karşınıza en iyilerini çıkarır inşAllah.
Bunu hiç tanımadığım bi insandan duymak çok güzel dilerim sizinde en iyileri çıkar karşınıza:31:

Herşeyde bi hayır vardır böyle biriyle evlenmemişsiniz ne mutlu... ne kadar da uyanıkmış hep masum masum sıyrılmış gerktiğinde geri dönebilmek için..! Beddua etmeyin gerek yok.. Allah herkesin kalbine göre veriyo inanın..
Aynen öyle o kadar güzel ayrıldık ki tek kötü söz edemedim arkasından her istediginde geri dönebilmek için yolunu yapmıştı

Üzülmemek,düşünmemek zor ama inan ilahi adaletin terazisi hiç şaşmıyor
Buna benzer şeyler yaşadım; hastanede annem ölümle cebelleşirken arkamdan iş çevirdiler, öyle böyle evlendiler, zaten acım çok büyüktü ah bile edemedim. Şimdi neler yaşıyorlar,neler çekiyorlar. Bedduaya hiç gerek yok, Allah mazlumun hakkını bırakmıyor. Gönlünü ferah tut, Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın.
Okurken resmen kafama igne batırdıklarını hissettim yorum bile yapamıyorum. iyi dilekleriniz için teşekkürler

Sen onların ortak geçmişisin, sen hep onların hayatında olacaksın. O kız onu mutsuz ettiği zamanlarda o adamın aklına sen geleceksin, seni özleyecek... O adam o kızı mutsuz ettiği zamanlarda da kız diyecek ki "acaba hala onu mu seviyor", ve kavgalar başlayacak... Seni kıskanacak...
Onlar istemeseler de sen onların hayatında olacaksın, sen unutsan da onlar birlikte oldukları sürece seni unutmayacaklar. Bence sabırla bekle, ve olanlar olduktan sonra keyfini çıkar :34:
dilerim öyle olur :)

Peygamberimiz(SAV.) ne demiş 'Umut verip, güven aşılayıpta yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin'
Çok begendigim bi sözü paylaşmışsınız içimi rahatıyor buna inanmak

çok iyi yapmışsın pambıkım konuyu açmakla.
bazen yazmak , anlatmak ve ağlamak gerekir.
insan içinde biriktirince mahvolur , kahrolur ..
ben adaletin bu dünyada olduğuna ve şaşmadığına eminim.
şahitte oldum defalarca ..
sen kendini toparla , sonrasında gönlün ferahlayacak zaten.
bu arada bende yayım :37:
bi kez daha şahit olmak istiyorum :) çok teşekkür ederim minik yüzyüze tanımasan bile her kötü anımda hatrımı sorman yetiyo . Allah umarım seninde hayatını düzene sokar artık:16:

Bende zamanında böyle saçma bırşey yaşadım
2 senelık erkek arkadaşımı 16 senelık en yakın dostumla bastım
o an yaşadığım yıkımı hayal bıle edemezsın
Öyle bı ah ettım kı, bu olayın üstünden 3 sene geçtı hala bı taraflarını toparlıyamadılar
Sürünüyor ıkısıde, hele dostum dedığım ınsan gözlerımın önünde bıtıyor
Ne yalan söylıyım, zevk bıle alıyorum bu durumdan ıkısıde hak ettığını buldu
Ve aralarında tek mutlu olan benım :34:
Herkes ettiğini çeker er yada geç. Umarım herkes hak ettiğini bulur sende çok mutlu olursun :31:
o da çok büyük bi acı Allah bidaha yaşatmasın atlatmana çok sevindim aynı dilekler senin içinde geçerli :)

Çok üzüldüm gerçekten. İçim sızladı. Birebir muhabbetimiz olmasa birbirimizin mutluluğuna da üzüntülerine de şahit olmuştuk.
Sana verebileceğim tek tavsiye "ah etmemen"dir. Etme. Allah'a havale et. Bir insanın mutsuzluluğun, iyi niyetinin üzerine kurulan bir ilişki onlara da hayır getirmez. Üstelik evlilik. Sevgilisini yarı yolda, kendini acındırarak bırakan bir adamdan hangi kadına koca olmuş ki biblo?
Adam gibi karşına gecip ayrılmak istiyorum diyemeyen bir basiretsiz icin beddua etmeye değmez.
Benim yaşadıklarımı biliyorsun, zamanında öyle cok beddua ettim ki ama sonrasında benim basıma gelmeyen kalmadı fiziksel olarak. Bedduanın sahibini bulduğunu tecrübeyle sabitledim ben.
Şimdilerde söylediğim tek şey; Rabbime havale etmek, o en iyisini bilir nasılsa. Vicdanı ince ince sızlasın. Dilerim hicbir mutluluğunu tam olarak yaşayamasın, hep geleyim aklına. Hep gel aklına.
Çok teşekkür ederim elmayra biliyorum seninde nasıl bir dönem atlattıgını vicdanı ince ince sızlasın dilerim

chocolatestar
mimoz_a
Gareng
yeliz_nur
origami
_SakURa_
Aslankizi
sshae61
dsrmsl
piyonist
tilda
boylesine
lakeoftears
soulmate84
pumay
güneşş

Vakit ayırıp okuyan yorum yapan herkese tekrar çok teşekkürler hiç tanımadığım insanlardan güzel dualar almak ferahlatıyo içimi saolun:16:

Ama kim için ne içinmiş?

oyhh tatlı kardeşim.ah etme.allaha havale et..
bende salak durumuna çok düştüm.haline şükret bence.böyle birinden kurtulmuşsun.o seni hakediyormuydu? onu tanımıyorum anlattıkların doğrultusunda söylüyorum ki hak etmiyor.sen güzel günleri sabırla bekle.

oyhh tatlı kardeşim.ah etme.allaha havale et..
bende salak durumuna çok düştüm.haline şükret bence.böyle birinden kurtulmuşsun.o seni hakediyormuydu? onu tanımıyorum anlattıkların doğrultusunda söylüyorum ki hak etmiyor.sen güzel günleri sabırla bekle.
Tabiki şuan zaten şükrediyorum ki daha geç olmadan gördüm gerçek yüzünü ilk kuyruk sallayana gidebilcek karakterdeymiş
Allaha havale ediyorum artık

Şimdi bu yaşanılanlara üzülüyorsun kendini kahrediyorsun ama emin ol bunları yaşamanın da bir sebebi vardır senin için hayırlı değilmiş demek ki .Allah daha iyilerini karşına çıkaracaktır mutlaka ben buna inanıyorum her zaman . Biz insanlar olarak içinde bulunduğumuz üzücü durumları gerçekten canımız yandığında, haksızlığa uğradığımızda, iyi niyetimiz çabamız ,karşılıksız kaldığında pek idrak edemiyoruz o an ama daha sonra onun bile bizim hayrımıza bir şey olduğunu fark edebiliyoruz. Bu yaşadığınızda son dönemde sık sık yaşanan bir olgu haline geldi noluyorsa artık bu bazı karaktersiz ahlaksız erkeklere işe girince parayı bulunca bitleri kanlanıyor bir çoğunun yeni aşklara yelken açıveriyorlar hemen umarsızca. Zaten erkeklerin gerçekten erkekliği adam gibi adamlığı böyle işe girme, iş değiştirme , yeni ortamlara girme , bir de eşlerinin hamilelik, hastalık ve yaşlılık gibi zor zamanlarında, kadınların gerçekten kadın gibi kadınlığı askerlik ya da erkeğin gerek maddi gerek manevi olarak zor bir duruma düştüğünde yine hastalık ve yaşlılıkta hala yanlarında olabilmesiyle belli oluyor.

günlükten okuyordum gecen seneye kadar güzel bir iliskiniz oldugunu biliyordum,neden ayrildignizi hic anlamamistim...

sonra zaten yazmamaya basaldin...simdi ki durum cok incitici acitici farkindayim ama sakin üzülme!!

nedenleri,nicinleri düsünme..sen ciddi anlamda emekler vermisisn bunlar bosa mi dersin?hayir kesinlikle bosa degil

belki o insanla degil ama bir yerde bir zaman bu emeklrinin karsiligini alacaksin..

beklemek zordur bilirim,okulu beklersin,askeri beklersin,isi beklersin hersey mükemmeldir o zamana kadar

herseyin olmasina bir sebepsindir ama elinden bunlari acimasizca hem de nankörce alan birinin ne oldugunu

simdi gördün o yüzden üzülme...

sevsede insan askindan ölsede belki gözü hicbir seyi görmez insanin o zaman yanlis kararlar alir ama bak senin önüne cikti bunlar

düsünsene sen bunlari 3 yil az degil elbette 8 sene sonunda görseydin ya da evlenecekken kesinlikle herseyde bir hayir oldugunu düsünüyorum

ama sunu bilmeni isterim bütün bunlar bir kayipsa bil kaybeden sen degilsin...(giden kaybendir mantiyla söylemiyorum senin iyi digerinin kötü olmasiyla )

almor

Bu durumda ben kadın gibi kadınım ama o ADAM olmayı beceremedi.
Çok doğru söyledin aynen öyle oldu işe girdi ve bambaşka bi insan oldu ama bu kadarını yapabilcegini aklımın ucuna getirmemiştim.
Ben isyan etmiyorum asla çokta mutlu olucagıma eminim ama seninde dedigin gibi yapılan haksızlıgı çabalarımın boşa gitmesini ve benim uğraştıgım şeylere başka birinin gelip konmasını hazmedemiyorum tek istegim şu duygu çıksın içimden Allah hakettiklerini versin

Son düzenleme:
almor

Bu durumda ben kadın gibi kadınım ama o ADAM olmayı beceremedi.
Çok doğru söyledin aynen öyle oldu işe girdi ve bambaşka bi insan oldu ama bu kadarını yapabilcegini aklımın ucuna getirmemiştim.
Ben isyan etmiyorum asla çokta mutlu olucagıma eminim ama seninde dedigin gibi yapılan haksızlıgı çabalarımın boşa gitmesini ve benim uğraştıgım şeylere başka birinin gelip konmasını hazmedemiyorum tek istegim şu duygu çıksın içimden Allah hakettiklerini versin

Emin ol çıkacaktır karşına senin içinin güzelliğini, iyi niyetini, çabanı ve sevgini hak eden biri. Bu sadece o kişiye ulaşman için yaşaman ve ders çıkarman için gereken bir durumdu diye düşün.

BuzlarUlkesi

Neden ayrıldığımızı ben bile anlayamamıştım ki oraya yazıyım.
Ben duygularını çok dışa vuran birisi degilim gece aglarım sabahında hiç bişey olmamış gibi güler eglenirim
Ama artık içime ata ata tıkandım yazıp rahatlamak istedim.
Burda hiç tanımadığım insanlar bana iyi dilekte bulunuyor belki dua ediyor ve Allah bunu görüyodur eminim .
Kesinlikle hayatımdan gitmesi iyi oldu bunda hem fikiriz ama benim %100 koşulsuz?karşılıksız duydugum güveni yok etmesinin bi cezası olucaktır.
Teşekkür ederim 'iyi insan' yakıştırman için :16:

Burayı okumadan yazmıştım sana ama burayada yazayım.. İnan yaşadıklarının çok çok benzeriydi benim yaşadıklarım..
Beni bu kadar inciten, ağlatan insan bana 9 ay sonra yalvarırım hakkını helal et diye döndü biliyomusun.. Aradan bu kadar ay geçtikten sonra yaşadıklarımız hatrına nolur helalleşelim dedi.. Ve ben öyle okkalı bi cvp verdimki bu sefer yalvarırım demeye başladı.. İçimden dedim ki demek Allah başına bi musibet vermiş ki böyle söylüyo.. Ne yalan söyleyeyim içimden bi oh çektim.. Ama şimdi nişanlı olduğunu biliyorum.. Bunu bilmek beni deli ediyo.. İçimde ona karşı sadece nefret var.. Daha öncede dedim ya şimdiki aklımla iyiki olmamış diyorum neden çünkü karşıma ondan kat ve kat daha iyi insanlar çıkıyo.. Henüz hayatımda kimse yok çünkü onun yaşattıklarından sonra insanlara kolay kolay güvenemiyorum..

Bende senden cesaret alarak anlatıyorum ilk ve son kere
Benim düzgün giden bir ilişkim vardı yaklaşık 2 senemi bulmuştu. Aslında daha önceden tanışıyorduk abi diyordum aramızda yaş farkı vardı. Daha sonra naptı etti tavladı beni Ailesinden kız kardeşiyle arkadaştım zaten ama annesi beni hiç sevmedi istemedi Daha sonra ben üniversiteye başlayacaktım bunun kız kardeşi buna akıl vermiş üniversiteye gidince gözü açılır etrafa bakar sen bunu bir şekilde bağla neyse işte buda niyetini söyledi bana bende daha erken olduğunu okulu bitirdikten sonra bunları düşüneceğimi söyledim. Daha sonra evdeki hesap çarşıya uymayınca bu benim okula gitmemi istemedi ben sana bakarım gerek yok bende rahatsız oldum böyle yapmasından ve bu kafasını değiştirmesi için ara vermek isteyerek ayrıldık. Daha sonra yine o kadar samimi olmadığım bir arkadaşım bir yere giderken çantanı alabilir miyim onu giyebilir miyim felan derken bende birşey demiyordum veriyordum. Daha sonra bu kız benden uzaklaşmaya başladı sonra benimki benden cevap almak istedi bende ben senden cevap bekliyorum okul bitinceye kadar düşünmeyeceğimi söyledim dedim bu bana bağırdı çağırdı kolumu felan sıktı ne halin varsa gör dedi ve bırakıp gitti sonra aylar geçti baktım o kızla bunun arasında birşeyler olmuş kız benimle ilişkisi olduğunu bildiği halde yavşamış çocuğa bir baktım bunlar sözlenmişler ben tabi yıkıldım bu kadar çabuk pes etti benim düşüncem pişman olup geri dönecekti ama o beni bırakıp gitti. Daha sonra bunun en yakın arkadaşı da bana yavşadı ama ben onun yaptığını yapmadım. Şimdi haziranda düğünleri var. İlk zamanlar dünya başıma yıkıldı ölüyorum hissediyordum ama şimdi bana bunları yapan adama karşı hiçbirşey hissetmiyorum. O benim ilk kalbimin attığı erkekti hayatımda ondan sonrada hiçbir erkek olmadı. Bende artık okulumu bitirip öyle bunları düşünmeye karar verdim.

Ben de günlükte okurdum hep seni..Neden ayrıldığınızı da merak etmiştim açıkçası.
Çok üzüldüm.Bunları hakketiğini düşünmüyorum.
Hiç kimse haketmiyor böyle kandırılmayı... Nasıl rahat edebiliyorlar anlamıyorum.Nasıl yaşıyorlar o aşkı (!)
Mazlumun ahının yerde kalmayacağını söylerler hep...
Bugün mü yarın mı olacağını bilemeyiz ama lütfen içinin rahatlamasını buna bağlama.
Yani onların bu yaptıklarının yanına kalmadığı günü bekleme...
Beklersen unutamazasın, beklersen yiyip bitirirsin kendini, beklersen mutsuz olursun.
Evet ben de olsam görmek isterim o günü ama lütfen zihnini oraya odaklama umarım anlatabilmişimdir kendimi.
Beddua etmeden Allah havale et, o en güzel cevabı verecektir onlara.
Sense iyi ki ondan kurtulmuşum diyip yeni aşklara, mutlu yuvalara koşarsın inşallah.

Back