• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebepsiz yere yanan canın ahı tutar mı?

HayatSultan
Hakkını helal et diye gelebilcek imana sahipmiş en azından bunun öyle bişeyi düşünecegini bile sanmıyorum :31:

Inaccessible_GirL
en iyisini yapmışsın kafandan atarak en yakın zamanda kalbini tekrar attırcak biri çıkar umarım :16:

AskInihan
Duydugum ve tahmin ettiğim kadarıyla aşklarını harika bi şekilde yaşıyorlar.Şuan için bununla sınanan sabretmeye çalışan taraf benim.
Şuan zaten istediğim yeni biri yeni mutluluklar ve tahmin ediyorum ki ben mutlulugu yakaladıgım an Allah onların hakkettigini göstercek bana. Ben beklemeyi bıraktıgım an olcak.
Teşekkür ederm iyi dileklerin için:31:

ben gördüm.
sadece sabretmek '' neden ?'' dememek lazım.

herşey de bir hayır vardır.
ahın gecikmesinde de öyle.

Geçen gün günlükte bir şeyler çıtlamıştın anladım ters bir durum olduğunu
Zaten siz ayrılalı pardon muallakta kalalı çok zaman olmuştu fakat sen hala onun için dualar ederken, iyi dileklerde bulunurken bunun birden ortaya çıkması çok iyi olmuş.
Yıllar sonra da alabilirdin böyle bi haberi hep hayırlısı derdin günlükte ya bak işte aynen öyle olmuş.
Hiç sen sıkma canını
Beddua da etme Allah'a bırak
Gün gelir devran döner elbet yaptıkları bir bir karşına çıkar.
Mutluluk portresi sergilerken sefilleri oynarlar hiç belli olmaz.
Ama illa ki bedelini öder :34:

Biblo senin adına hem çok üzüldüm hem de bi yandan söz-nişan-düğün gibi aşamalara gelmeden gerçek yüzünü gösterdiği için sevindim
ben hep şuna inanırım..bizzat da yaşadım..
Rabbim o kadar büyük ki bu kalp kırıklıklarından sonra öyle güzel şeyler yaşatıyo ki insana..keşke daha önce çıksaymış hayatımdan diyosun
o kalp kırıklığı kolay kolay geçmiyo ama Allah karşına merhem olacak birini çıkarıyo
eminim şuan vicdan azabı çekiyodur, aklına sen geliyosundur..
Allahım sen bilirsin ne yapacağını de..bugün olmasa da elbet bi gün karşılığını alırsın
acın taze, zamanla küllenip gidicek.. dilerim kısa zamanda toparlanır ve çok mutlu olursun :16:

Mutluluk portresi sergilerken sefilleri oynarlar hiç belli olmaz.
Ama illa ki bedelini öder :34:
Hayatımda birine %100 güvenmişken bunu yaşamayı hazmedemiyorum sanırım ama çok güzel bi cümle kurmuşsun belli olmaz bakalımm:31:

Biblo senin adına hem çok üzüldüm hem de bi yandan söz-nişan-düğün gibi aşamalara gelmeden gerçek yüzünü gösterdiği için sevindim
ben hep şuna inanırım..bizzat da yaşadım..
Rabbim o kadar büyük ki bu kalp kırıklıklarından sonra öyle güzel şeyler yaşatıyo ki insana..keşke daha önce çıksaymış hayatımdan diyosun
o kalp kırıklığı kolay kolay geçmiyo ama Allah karşına merhem olacak birini çıkarıyo
eminim şuan vicdan azabı çekiyodur, aklına sen geliyosundur..
Allahım sen bilirsin ne yapacağını de..bugün olmasa da elbet bi gün karşılığını alırsın
acın taze, zamanla küllenip gidicek.. dilerim kısa zamanda toparlanır ve çok mutlu olursun :16:
Şuan vicdan azabı çektigini hiç sanmıyorum bir gün bişey gelcek aklına bişey olcak öyle canlancak beyninde ama şuan asla mutsuz degil.
Tek güvencem ben hiç kötü bişey istemedim onunla ilgili hep iyi dileklerde bulundum ama ben bunları yaparken o başkasıyla oldugu için Allah zaten gördü ikimizide.
Senin adına sevindim darısı başıma :)

Benim konuma benziyor senin konunda..
Hayalleirmle oynadı çocuklarımızın ismine kadar belliydi
ilk öptüğüm ilk elini tuttuğum erkekti...
Sonra küt diye bir açıklama bile yapmadan en yakınım dediğim kızla arkamdan iş çevirip sevgili oldu
Dün gördüm yüzük takmışlar hatta..

Umarım ilahi adalet vardır çünkü ben boğuluyorum onlar karşımda cıvıldadıkça :(

Bende seni günlükten biliyorum Biblo...
Ayrılık döneminiz sonrasında hala onun için dua etmen bunları bilip sana özenirdim
Hatta çaresizlik yüzünden biten aşklara çok üzülürdüm
Fakat şimdi bunları okuyunca şok oldum gözlerim doldu ...

Gerçekten çok zor olsa gerek yaşadıkların
Ama bunu zorlaştıran sen değilsin karşı taraf .
Madem o kızdan hoşlandı , etkilendi neden senden adam gibi ayrılmadı
Yalanlarıyla kandırıp kendini mağdur durumuna düşürdü
Hiç mi vicdan yok hiç mi merhamet yok bu erkeklerde anlamıyorum !

Seneleriniz geçti beraber hiç mi kıymeti yoktu yaşanılanların !!!
Benim bile aklıma binlerce soru geldi kim bilir sen ne haldesin Allah sabır versin

Ve o kız ...
Nasıl hemcinsine böyle bişeyi reva gördü
Hiç mi kalbi sızlamadı

Artık insanlara güvenmek çok zor
Allah bundan sonra düzgün bir insan çıkarsın karşına

Ve ilahi adalet yerini bulsun
Belki adam gibi ayrılsaydı senden güzelce anlatsaydı gerçekleri bu kadar kötü hissetmicektin ...

Dualarına canı gönülden amin diyorum inşallah mutlu olamazlar !!!!

nothingmatters;

Tek degilmişim belki en yakın arkadaşımla degildi ama hayatında olan bi kızla olması en kötüsü kendini madur göstererek bunu yapması canımı yakmıştı ama seninkinide tahmin edebiliyorum. Allah sabır versin ne diyim bildiği gibi yapsın onlarıda bu kadar utanmaz nasıl olunuyo ben anlayamıyorum.

cecenn;
O kız nasıl bunu mu yaptı o eski sevgilim olcak insan ne kadar şeref yoksunuysa o kızda aynen öyle.
Ben bu olayları bilmeden arasıra o kızın twitterına bakıyodum Allah işte içime mi doğuyordu bilmiyorum ama arasıra girip bakıyodum.
Bi gün 'bazı ilişkiler uzadıgı için bitmiyordur da biticegi için uzuyodur' yazmıştı.
Herşeyden bi haber okuyup geçtim onu
Daha sonra insana verilen en güzel hediye gözlerinin içine aşkla bakan 2 göz yazmış.
Yine okuyup geçtim hatta o gün arkadaşıma şaka yollu acaba benimki mi bu kız yeni bi ilişkiye başlamış diyip dalga geçtim.
Yani bu kız herşeyi biliyor elleriyle ayırdı. O eski sevgilim olcak insansa iki aradaydı birimiz kendimize çekicektik ben onun mutluluğu için ayrılmayı seçtigim için o kız kolayca elde edebildi.
İşte bunlar aklıma gelince çıldırcak gibi oluyorum. Çok teşekkür ederim duaların için Allah ikisinide bildiği gibi yapsın.

Son düzenleme:
nothingmatters;

Tek degilmişim belki en yakın arkadaşımla degildi ama hayatında olan bi kızla olması en kötüsü kendini madur göstererek bunu yapması canımı yakmıştı ama seninkinide tahmin edebiliyorum. Allah sabır versin ne diyim bildiği gibi yapsın onlarıda bu kadar utanmaz nasıl olunuyo ben anlayamıyorum.

cecenn;
O kız nasıl bunu mu yaptı o eski sevgilim olcak insan ne kadar şeref yoksunuysa o kızda aynen öyle.
Ben bu olayları bilmeden arasıra o kızın twitterına bakıyodum Allah işte içime mi doğuyordu bilmiyorum ama arasıra girip bakıyodum.
Bi gün 'bazı ilişkiler uzadıgı için bitmiyordur da biticegi için uzuyodur' yazmıştı.
Herşeyden bi haber okuyup geçtim onu
Daha sonra insana verilen en güzel hediye gözlerinin içine aşkla bakan 2 göz yazmış.
Yine okuyup geçtim hatta o gün arkadaşıma şaka yollu acaba benimki mi bu kız yeni bi ilişkiye başlamış diyip dalga geçtim.
Yani bu kız herşeyi biliyor elleriyle ayırdı. O eski sevgilim olcak insansa iki aradaydı birimiz kendimize çekicektik ben onun mutluluğu için ayrılmayı seçtigim için o kız kolayca elde edebildi.
İşte bunlar aklıma gelince çıldırcak gibi oluyorum. Çok teşekkür ederim duaların için Allah ikisinide bildiği gibi yapsın.

Sevildiğinden de ne kadar emin dimi zavallı ...
Eee hiç mi akıl yok kaç yıllık sevgilisini bırakan adam gün gelip senide bırakır !
Hemde çok rahat bırakır o zaman da böyle mutlu olabilecek mi acaba
Dediğin gibi ''ALLAH ikisinide bildiği gibi yapsın''

Sevildiğinden de ne kadar emin dimi zavallı ...
Eee hiç mi akıl yok kaç yıllık sevgilisini bırakan adam gün gelip senide bırakır !
Hemde çok rahat bırakır o zaman da böyle mutlu olabilecek mi acaba
Dediğin gibi ''ALLAH ikisinide bildiği gibi yapsın''

Evet emin tabiki zaten şuan mükemmel bi aşk yaşadıklarına eminim eger olurda birgün ayrılık yaşarlarsa ki hiç sanmıyorum yeni birini bulmadan onuda bırakmaz.
Bende senin düşündüğün gibi düşünüyorumda bazende kandırma kendini diyorum bakalım zaman göstercek artık

Evet emin tabiki zaten şuan mükemmel bi aşk yaşadıklarına eminim eger olurda birgün ayrılık yaşarlarsa ki hiç sanmıyorum yeni birini bulmadan onuda bırakmaz.
Bende senin düşündüğün gibi düşünüyorumda bazende kandırma kendini diyorum bakalım zaman göstercek artık

pambıkım onların zamanından sanane.
bırak zaman sana güzel şeyler göstersin.
belkide sen onların haberlerini alıp adalet demeyeceksin ama o senin o kadar güzel haberlerini alacak ve zalak kafam diyecek.
ilahi adalet sadece ayrılıkla olacak diye bişi yok :) birlikte mutsuz olurlar, sıkıntı cekerler ..
ve aniden kırdığı kalp gelir aklına , cız eder bi yerleri ..
bi söz var çok hoşuma gider ..
Ya kırdığın kalbi Allah seviyorsa ,
Bilemezsin, bilseydin ödün kopardı,
Dokunamazdın.
MEvlana :)
O dokundu , bi şekilde ona dönecektir.
ama sen dönmesini değil çok çok mutlu olacağın günleri hayal et, senin mutluluğun başkalarının mutsuzluğu olur :33:

pambıkım onların zamanından sanane.
bırak zaman sana güzel şeyler göstersin.
belkide sen onların haberlerini alıp adalet demeyeceksin ama o senin o kadar güzel haberlerini alacak ve zalak kafam diyecek.
ilahi adalet sadece ayrılıkla olacak diye bişi yok :) birlikte mutsuz olurlar, sıkıntı cekerler ..
ve aniden kırdığı kalp gelir aklına , cız eder bi yerleri ..
bi söz var çok hoşuma gider ..
Ya kırdığın kalbi Allah seviyorsa ,
Bilemezsin, bilseydin ödün kopardı,
Dokunamazdın.
MEvlana :)
O dokundu , bi şekilde ona dönecektir.
ama sen dönmesini değil çok çok mutlu olacağın günleri hayal et, senin mutluluğun başkalarının mutsuzluğu olur :33:

Dönmesi mi artık Allaha yakın bana uzak olsun bi şekilde dönmesini isterim acizliğini görmek için onun dışında sokaktaki adamdan farkı yok gözümde.
Biliyorum ayrılıklarınıda ne yalan söyliyim gönlüm istiyor ama beklemiyorum layıklarını buldular ayrılmazlar.
Bugün kız yine bi fotograf koymuş parçalamak istiyorum ikisinide :)
Allah inşallah benim karşıma biran önce düzgün bi insan çıkartırda mutsuzlukları mutluluklarıda umrumda olmaz

Dönmesi mi artık Allaha yakın bana uzak olsun bi şekilde dönmesini isterim acizliğini görmek için onun dışında sokaktaki adamdan farkı yok gözümde.
Biliyorum ayrılıklarınıda ne yalan söyliyim gönlüm istiyor ama beklemiyorum layıklarını buldular ayrılmazlar.
Bugün kız yine bi fotograf koymuş parçalamak istiyorum ikisinide :)
Allah inşallah benim karşıma biran önce düzgün bi insan çıkartırda mutsuzlukları mutluluklarıda umrumda olmaz

güzel bi iş , güzel bi aşk ...
ohhh mis.
o cibiliyetsizin saniye aklına gelmesini engellicek kadar güzel bişiler yaşarsın inşallah.
ççooooooooooooooooooook mutlu ol ki , zamanı geldiğinde ben bu büyük mutluluğun diyetini ödemiştim hak ettim dersin:27:

minikdepresif;
Koca bi Amin diyorummmm darısı seninde başına o söylediklerinin :)
Ben hiç tanımadığım insanların duasının tutucagına çok inanırım burda benle beraber kaç kişi üzüldü boşa gitmez diye düşünüyorum iyi dilekleriniz :)

yazık!..
ama yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış.. bak nasıl da her şey önüne serilmiş..
boşver,bırak onlar kendilerine layık gördükleri bu hayatı yaşasınlar..içlerinde bir yerde hep sen olacaksın, ama sen onları aklının ucuna getirmeye bile tenezzül etmeyeceksin zamanla..:71:

yazık!..
ama yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış.. bak nasıl da her şey önüne serilmiş..
boşver,bırak onlar kendilerine layık gördükleri bu hayatı yaşasınlar..içlerinde bir yerde hep sen olacaksın, ama sen onları aklının ucuna getirmeye bile tenezzül etmeyeceksin zamanla..:71:

Ben onun yurtdışına gitmesi için gün sayıyordum şubatta gidicegini söylemişti ocaktaki halimi bi düşünün.
Hiç ahlak yokmuş ve ben tanıyamamışım ne diyim daha.
Umarım dediginiz gibi olur :16:

minikdepresif;
Koca bi Amin diyorummmm darısı seninde başına o söylediklerinin :)
Ben hiç tanımadığım insanların duasının tutucagına çok inanırım burda benle beraber kaç kişi üzüldü boşa gitmez diye düşünüyorum iyi dilekleriniz :)

amin canım ..
bu kadar üzüntünün bi süprizi vardır ..
ben hiçbişi olmamış gibi yaşantıma devam ediyom :)
gülüyom ,çalışıyom ama gel gör ki uyuyamıyorum.
dün gece farkettim 3 yıldır hayallerim onunla ..
ben hayal kuramıyorum artık :37:
bizim ayrılığımız farklı tabi ..
ben onun için yolu açık olsun diyorum ..
bende mutlu olayım , başarılı olayım ..
ama ben farkettim ki büyümüşüm , acıları bile metanetle karşılıyorum :27:

Allahın adaletıne ınan biz kimiz ki? bunu yakın zamanda duymasan bıle mutlaka bıgun duyarsınnnn sen kendını bılıosun kalbını bılıosun gerısını Allaha havale et..ve bunları düşünmemeye çalış bılıyorum cok zor bı durum ama baksana o kendı yalancı dunyasında mutlu senn mutsuzsunnnn o haketmedıgı halde mutlu sen mutsuzsun bunu kendıne yapma...sen gerektıgi gıbı davranmıssınnn adam sanmıssın olmamıss..kendını yıpratma canımmm kafanı dagıt arkadaslarınla gez yenı ınsanlar tanııı çalısmıyorsan ıse gır ama degmeyen bı ınsan ıcın kendını heba etme degmezz cunku...gercekten degmezz...bıgun bıgundur hayatının gerı kalan gunlerını bunları dusunerekkk mahvetme..oyle bı zaman gelırkı yuzune tukurmeyı bıle ıstemessınnn boşver...

Düşündüm, kendimi senin yerine koydum ben olsam dedim aynı şeyleri yaşasam,ne yapardım? ne düşünürdüm?
Düşüncesinde bile koca yumru oturdu boğazıma,kaybetmekten değil fakat bu şekilde ayrılmak kandırılmak koyar insana.
Fakat kaybeden sen olmazsın arkadaşım,her şey geçer zaman ilerler herkesin yaptığı yanına baki kalır.
Hak ettiği ile olur,hak ettiği gibi yaşar herkes.
Sen yeni zamanlarda yeni aşklar yaşayacaksın ama tertemiz,o kirli mazisi ve üstünde ki kul hakkıyla belki yarın belki başka zamanlarda bunun vebalini ödeyecek elbet.

Senin doğru insanın karşına çıktığında mutlu olacaksın çok.

Back