ee o zaman kim eğitecek bu çocukları? her öğretmen kaçarsa ne olur? tamam öğretmenler de insan ama o çocukları eğitebilmek de önemli değil mi? acaba otorite sağlanamıyor mu? okul yönetimi yeterli disiplini sağlamıyor mu? gerçekten çoğu okulda burda anlatıldığı gibi saygısız öğrenciler var ama bunları eğitebilmek, saygılı olmayı öğretmek çok mu zor?
ee o zaman kim eğitecek bu çocukları? her öğretmen kaçarsa ne olur? tamam öğretmenler de insan ama o çocukları eğitebilmek de önemli değil mi? acaba otorite sağlanamıyor mu? okul yönetimi yeterli disiplini sağlamıyor mu? gerçekten çoğu okulda burda anlatıldığı gibi saygısız öğrenciler var ama bunları eğitebilmek, saygılı olmayı öğretmek çok mu zor?
Bol bol boz at onları.Psikopatmış gibi davran.Tek kişiyi almadan hepsini elden geçir.İkili tartışmalara girme.Birkaç tavsiye. Daha rahat edersin.
Ben öğretmenim ,demedim ki...P İstediğin kadar kına.Sen de o kendini bilmez öğrencilerden misin yoksa,bilmeden hiddetlendiğine göre...
O zaman psikoloji eğitimi alan öğretmenlere laf atma.Otur derslerine çalış,hadi bakayım. :))
-de bağlacının yazımını ve noktalama işaretlerini çalışmakla başla ama ...Öğretmenlerini derste dinlemediğin belli.12 yıl aynı şeyi anlatıyorlar çünkü... :)))))))
Tavsiyeniz için teşekkürler . Kendimi size açıklamayacağım . Muhatap olmazsanız çok sevinicem .
Dediklerimi anlaması gereken kişiler anlarsa yeterli olucak bana .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?