arkadaşım öğretmenlere akıl verirken dışarıdan herhangi biri olarak akıl vermeye çalışmışsınız.siz şu üslubunuzla iyi ki öğretmen olmamışsınız.empati yapabilme gücünüz yok anladığım kadarıyla.davulun sesi uzaktan hoş gelir.bir kişi çocuğunu eğitirken dahi yeri gelir şikayet eder.siz şu zamanede yüzlerce insanın eğitimini sağlamaya çalışmanın ne demek olduğunu yaşamadan bilemezsiniz.bir de iki de bir tatil muhabbeti yapılmıyor mu ben de bunu anlayamıyorum.öğretmenlik yürek ve sabır tüketici tarafıyla en zor mesleklerin başında gelir.bir çocuğunuzu eğitirken sizin (belki çocuğunuz yok her neyse,lafın gelişi)ne kadar ömrünüzden ömür giderse, biz ne yapalım?.görev deyip geçiyorsunuz.başarısızlıklardan dem vuracağınıza başarılarımızı neden görmüyorsunuz?madem ATATÜRKün bir sözünü yazmışsınız.atatürkün öğretmene verdiği değeri ve saygıyı siz neden gösteremediniz acaba?öğrencilere bakıp kendi başarısızlığınızı görün demek saygısızlığınızın göstergesi.bu meslek,tüm kutsallığı bir tarafa hafife alınacak ya da böyle usülsüzce yorum yapılacak bir meslek değildir,hiç bir mesleğin olmadığı gibi.öğrencinin başarısızlığı yalnızca öğretmenin değil,evde dırdır kavga eden,çocuğuna sevgi göstermeyen,onları başıboş ve ilgisiz bırakan ebeveynlerin,yanlış sistemlerin ve ayriyeten toplumun da başarısızlığıdır.işte sizin gibi zihniyeti olan insanların çocuklarını adam etmeye çalıştığımız için bu kadar zorlanıp şikayet ediyoruz.burada öğretmen arkadaş dertleşmek istemiş.kendisini bir öğretmen olarak anlıyorum ve allah yardımcımız olsun diyorum.Hiç kimse kusura bakmasın hiç kimsenin maazeretlerini haklı bulmuyorum.
Çok zorsa siz yapacaksınız . Gerekirse ders işlemeyecek uzun uzun konuşacaksınız .
Salla başı al maaşı istiyorsanız madem öğretmen neden oldunuz ? Zaten tatiller var öğretmenliğin yarım günleri var . Bu iş elbette zor olur ama karşılığınıda aldığınızı düşünüyorum.
Ne demiş Mustafa Kemal
Yani nesil sizlerin eseri olacaktır ...
Öğrencilere bakıp kendi başarısızlığınızı görün o halde ...
ben en iyi öğretmenliği üniversite hocalarında gördüm lisede ki tarih ve felsefe hocamı ayrı tutuyorum . saygılı bir öğrenciydim onur kolundaydım ama nedendir bilinmez ciyak ciyak bağırırlardı spor ayakakabısı giyersin neden giydin der, oğlanın saçı uzamış kes der herkesin içinde avaz avaz bağırır ( bilmez ki çocuğun babası işsiz ekmek alacak paraları yok berbere gidememiş) valla yeni gençlik iyi yapıyor....
Hiç kimse kusura bakmasın hiç kimsenin maazeretlerini haklı bulmuyorum.
Çok zorsa siz yapacaksınız . Gerekirse ders işlemeyecek uzun uzun konuşacaksınız .
Salla başı al maaşı istiyorsanız madem öğretmen neden oldunuz ? Zaten tatiller var öğretmenliğin yarım günleri var . Bu iş elbette zor olur ama karşılığınıda aldığınızı düşünüyorum.
Ne demiş Mustafa Kemal
arkadaşım öğretmenlere akıl verirken dışarıdan herhangi biri olarak akıl vermeye çalışmışsınız.siz şu üslubunuzla iyi ki öğretmen olmamışsınız.empati yapabilme gücünüz yok anladığım kadarıyla.davulun sesi uzaktan hoş gelir.bir kişi çocuğunu eğitirken dahi yeri gelir şikayet eder.siz şu zamanede yüzlerce insanın eğitimini sağlamaya çalışmanın ne demek olduğunu yaşamadan bilemezsiniz.bir de iki de bir tatil muhabbeti yapılmıyor mu ben de bunu anlayamıyorum.öğretmenlik yürek ve sabır tüketici tarafıyla en zor mesleklerin başında gelir.bir çocuğunuzu eğitirken sizin (belki çocuğunuz yok her neyse,lafın gelişi)ne kadar ömrünüzden ömür giderse, biz ne yapalım?.görev deyip geçiyorsunuz.başarısızlıklardan dem vuracağınıza başarılarımızı neden görmüyorsunuz?madem ATATÜRKün bir sözünü yazmışsınız.atatürkün öğretmene verdiği değeri ve saygıyı siz neden gösteremediniz acaba?öğrencilere bakıp kendi başarısızlığınızı görün demek saygısızlığınızın göstergesi.bu meslek,tüm kutsallığı bir tarafa hafife alınacak ya da böyle usülsüzce yorum yapılacak bir meslek değildir,hiç bir mesleğin olmadığı gibi.öğrencinin başarısızlığı yalnızca öğretmenin değil,evde dırdır kavga eden,çocuğuna sevgi göstermeyen,onları başıboş ve ilgisiz bırakan ebeveynlerin,yanlış sistemlerin ve ayriyeten toplumun da başarısızlığıdır.işte sizin gibi zihniyeti olan insanların çocuklarını adam etmeye çalıştığımız için bu kadar zorlanıp şikayet ediyoruz.burada öğretmen arkadaş dertleşmek istemiş.kendisini bir öğretmen olarak anlıyorum ve allah yardımcımız olsun diyorum.
adlina çok güzel yazmışsın. bennde yatılı okulda öğretmenim 3 güne bir nöbet tutuyorum, yorgunluktan bacaklarım sızlarken gecenin 12 sinde kaç defa öğrenci hastaneye götürmüşümdür sırf biraz ateşi var diye. bunu kendi ana babaları yapmaz. buna rağmen hem öğrencilerin saygısızlığını çekiyoruz hem velilerin tafralarını. tutturmuşlar bi 2 ay tatil yapıyosunuz diye; o 2 ay tatil olmasa öğretmenlerin %90 nı tımarhanelik olur. şurdan pay biçin; millet evinde 1 çocuğuyla baş edemiyor, biz günde kaç tanesiyle baş ediyoruz. ne kadar kolay geliyo millete böyle atıp tutmak..
Hiç kimse kusura bakmasın hiç kimsenin maazeretlerini haklı bulmuyorum.
Çok zorsa siz yapacaksınız . Gerekirse ders işlemeyecek uzun uzun konuşacaksınız .Salla başı al maaşı istiyorsanız madem öğretmen neden oldunuz ? Zaten tatiller var öğretmenliğin yarım günleri var . Bu iş elbette zor olur ama karşılığınıda aldığınızı düşünüyorum.
Ne demiş Mustafa Kemal
Aha işte öğretmen ... Siz böyle olun . sizler EKSİK olduğunuz için üniversite için öğrenciler yok özel ders yok dershane yırtınsın .
Bozup atmak ha .. Asalak bir nesil yetiştirmek yani.
Kınıyorum .
Öğretmen olmamanızada çok sevindim bu arada .. :):):) .
İyi günler .
Konu sahibi hanımefendi .
Kim ne derse desin eğitim sisteminin bozuk olduğunu biliyorsunuz . Sizde bir öğretmen olarak her öğrencinizi evladınızın yerine koymalısınız .. Sanıyorum çocuğunuzun okulda bozulup atılmasını yada öğretmenlerine asi çıkışlar yapmasını istemezsiniz.
Yada sözde bir eğitim ile okul bitirmesini .
Bunlarıda düşünürsünüz umarım .
Bol bol boz at onları.Psikopatmış gibi davran.Tek kişiyi almadan hepsini elden geçir.İkili tartışmalara girme.Birkaç tavsiye. Daha rahat edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?