Saygısız Lise Öğrencileri, Bebeğim ve Ücretsiz izin

canım benim.sana sarılasım geldi.ben bir lise öğretmeniyim.insanlara sevgiyle yaklaşan bir öğretmenim.bazen bu da çözüm olmuyor.ama senin gibi aklı selim,bilinçli ve olgun davranan,duyarlı gençlerin var olduğunu görmek bana güç veriyor.senin empati kabiliyetin ileride de çok işine yarayacaktır.sevgilerimle..

Eğer kızlarınızı öğretmen olması yönünde teşvik edecekseniz. Aman diyeyim okul öncesi ve ilk kademe (sınıf öğretmenliği) dışında sakın olmasın. Hele büyük şehirlerde asla. Okulların yüzde 70 inde öğretmenlik kabus gibi. 10 yıldır öğretmenim, o iyi diye bilinen rahat okullara hala gidemedim. Ve benim ders yaptığım sınıflar sessiz olur, siz düşünün artık. 10 yıldır gülmeyi unuttum galiba. Şimdiki aklım olsaydı asla lise öğretmeni olmazdım. Bugün 65 kişilik bir sınıfımda ders yaptım. Allahım o 65 kişinin içindeki sadece 13 kişilik bir grup var okuma heveslisi olan. Diğerlerinin amacı sadece lise diploması almak. Ne defter var ne kitap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…