Saygı da bir yere kadar.

Olayi kavrayin oyle yorum yapin paranizda zihniyetinizde size kalsin muhtac degilim gelirim 10 bin ustunde once okuyun sonra yorum yapinnnn
Yukarıda eşim 5 ben 4 bin maaş alıyorum yazmışsınız 4+5=9 eder sonrada niye öğretmenliğime laf ediyorlar.
Daha 4 le 5 i toplayıp 10 dan büyük olduğunu iddia eden bir öğretmen var karşımda.
Size eğitim veren kurumu tebrik ediyorum...

Evet ben okulda ogrencilerime evden kacma teknigi ogretiyorum zaten.Ben kadroya senin onun tercihiyle grlmedim emeklerim aldigim puanlarla kendimi kanitlayip geldim simdi susun ve cekilin kenari hanimefendi

Olayi kavrayin oyle yorum yapin paranizda zihniyetinizde size kalsin muhtac degilim gelirim 10 bin ustunde once okuyun sonra yorum yapinnnn
Yahu kınamıyorum, hayatta her tercihin bir sonucu var. Kadın belki de sizinle evlenmesini istememişti ?Buna hakkı yok mu çok gençsiniz çünkü, hiç değerlendirme bile yapmamışsınız. Bakın sizin babanız memleketten ötürü beğenmemiş belki o da sizi ve ailenizi beğenmiyor. Para versin yeter kafasındasınız, 10 bin geliriniz var ise milletin parasını neden hesap ediyorsunuz ? Oğlu sizi kaçırdı bir hata etti diye ( ona göre ) maliyet tablosunu mu açıklamak zorunda vergi müfettişi misiniz siz ? Paraları var versinler , niye ben oğullarına kaçtım ? Kadının suçu ne bu konuda objektif bir yorum almayı çok istiyorum.

sen ogretmen maasini bi arastir birde tatlim toyota calisanlarin 2 ayda bir cift maas alisina felan bak evimin gelirini benden iyi biliyor olamazsin

Anlamadiginiz nokta su onlardan grlir beklentim yok biz bize yetiyoruz mesele suki kaynanamin devamli arayip para muhabbeti etmesi evime mudahele etmesi esyayi 2.el al demesi babanin evinde sifir esyami vardida oglumdan sifir esya istiyorsun demesi cocugumuz olmuyor diye bekle 10 15 sene tup bebege bosa para vermeyin cocuksuzda yasanir demesi bunlari niye gormuyorsunuz

İşte evinizin gelirini siz biliyorsunuz eşiniz 5 siz 4 bin TL alıyorsunuz ama 10 binden fazla geliriniz var. Benimde beynim yandı.

sen ogretmen maasini bi arastir birde tatlim toyota calisanlarin 2 ayda bir cift maas alisina felan bak evimin gelirini benden iyi biliyor olamazsin
Beyzanurcum işte ailesi de diyordur ki bunlar zaten zengin. Eve ayda 10 bin tl giriyor , ee kafalarına göre de kaçmışlar etmişler biz niye bakalım para altın verelim bize ne diyorlardır? demesinler mi maaşı sana mı saysınlar minikkuşum bu kadar bencil olmayın yahu .. yaşın da çok genç , Allah sabır versin kv ' ye . valla bir çocuk doğuruyorsun sonra ne olacak hayat ne getirecek bilemiyorsun. Allah ' ım koru korktuklarımızdan.

Hala para diyorsunuz meselemiz para degil lutfen iyi okuyun yazdim yukardada kaynanamin laflari dedikleri

Cunku dukkan kirasida aliyoruz bankada birikiyor harcamalarimiza anlatayimmi?
Anlatma sadece anlatayimmi kelimesinde anlatayım mı kısmında bir boşluk kullan. O bana yeter... Kirasıda kısmında da yı da ayırırsan çok makbule geçer...
Gittim ben...

Gıcıklık yapıyor arkadaşım , tersine gidiyor çünkü seni istemiyor. Ayy ne zor ya anlatmak , kadın seni gelin olarak istememiş. oğlu almış kaçırmış hayalindeki gelin sen değilsin. şimdi de her türlü gıcıklığı yapacak. yani bunun nesine şaşırıyorsunuz? paran varmış , onun demesiyle 2. el eşya mı alacaksın ? tüp bebek içim cidden erken başka tedaviler yöntemler vardır belki, çok gençsin. Haklı demiyorum ama zaten siz sırf o dedi diye 15 sene çocuk yapmayacak mısınız ? herşey olması gerektiği gibi olmadığında böyle oluyor sonuçlar sence de normal değil mi ?

konu sahibi bence senin kv den daha önemli dertlerin var ama henüz bilmiyorsun...neyse umarim istatistik bilimi yanilir da sen istisna mutlulardan olursun, bari eşini tam tanimadan çocuk yapma bikaç yıl, o elleri öpülesi öngorüşlü melek baban bi de babasız torun bakmak zorunda kalmasin

Ne dertlerim varmış.

Ben susuyorum size karsı lütfen hayirli bayramlar.

Hicbisey olmaz Allahin izniyle istisnalar olur arada bizde o istisnalardan biriyiz 7 senedir ayiramadilar dahada olmaz o is..Cocuk yapcagimiz zamanda burda tartisalim siz ne derseniz o olsun ya gulduruyorsunuz resmen

Ne dertlerim varmış.
ailesinde bunca kopukluk olan bir erkeğin sağlıkli sevgi iliskileri yürütebilmesi, annesiyle bu denli çatışma yaşayan birinin, saglam bir tedavi ve terapi süreci geçirmeden ruhsal anlamda sağ çikabilmesi mümkün değildir, anneyle aşırı bağlilik da aşırı kopukluk da kişilikte ciddi hasarlarin göstergesidir, ve hızla birbirine dönüsme potansiyelleri vardır, kucumsemek için söylemiyorum ama lise mezunu birinin bu farkindaliga ulasip eşini mutlu edebilmesi çok uzak bir ihtimaldir,kaldı ki çok eğitimliler arasinda bile bunu gerçeklestirebilenler azınliktadir.Belki bana şu an kizacaksıniz ama eşinizi tam olarak taniyinca pişman olacağınızi düşünuyorum, umarım yanilirim

Bence yanilcaksiniz.7 senedir beraberiz 1.5 yildir ayni evdeyiz evliyiz ne siddet ne hakaret hicbirsey yok disariyada korur kollar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…