Babam dunden razi degildi canim 6 sene boyunca vermemek icin direndi hep onumuze engel bahane koydu isi olsun dedi isi oldu sen okulunu bitir dedi bitirdim atan dedi atandim sonra kalkip sen ogretmensin o fabrika iscisi olmaz o is ayrica carsambali o kiz miz vermem dedi konuyu kapatti cok istiyorsan kapi orda gidersin dedi bende ciktimMadem baban dünden razıydı neden kaçtın?
Konuyu okuyunca kaçan kocanmis gibi geldi
Deliricem artik arayip para pul istemioruz bile hal hatir sormaya ariyorum esim gorusmez zaten annem direk altinlari naptin halimi hatrimi bosver diyor duruyormu diye sorup duruyor neyin kafasi bu geri isticek heralde bendenEş ailesinin melek olanı bile sevilmez sen anla.Faydalarından çok zararları olur.
Esim konusunda cok sukur o aileden cikmis gibi degil elhamdurillah ben aramicam diyorum ben aramasam mutlaka onlar beni ariyorlar acmazsam israrli ariyorlar es dosta aratiyorlarEsiniz arkanizda ne guzel . O gorusmuyorsa sizde gorusmeyin sıkıntı yapmayin kendinize
Babamin rizasi olmadi canim kactiktan sonra annem sayesinde kabullendi babam annem babamin onunde durdu babamdan destegini cekmediNeden kactiginizi ben de anlamadım. Belki bana sorup da mı geldi diye düşünüp bu şekilde davraniyordur.
Yani siz atandiniz , eşiniz de çalışıyor geliri varBabam dunden razi degildi canim 6 sene boyunca vermemek icin direndi hep onumuze engel bahane koydu isi olsun dedi isi oldu sen okulunu bitir dedi bitirdim atan dedi atandim sonra kalkip sen ogretmensin o fabrika iscisi olmaz o is ayrica carsambali o kiz miz vermem dedi konuyu kapatti cok istiyorsan kapi orda gidersin dedi bende ciktim
Kendinden baskasina para harcatmak istemiyor buyuk oglu ve kizina harcamayi sever amaSende muhattap olma çok .Kadın bariz para vermek ıstemıyor.Durumu ıyı olan 2. Eli niye aldırmak ıster ki?Bi söz var çok severım.Parmagın varsa kaşı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?