Saygı da bir yere kadar.

Beyza Nur

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
910
560
18
27
Kizlar oncelikle hayirli aksamlar hayirli bayramlar simdiden
1.5 senelik evliyim kacarak evlendim kacmama ragmen benim ailem pesimden geldi nikahimda yer aldilar babam gelinlik bindalli herseyimizi aldi fotograf cekimi yaptirdi yarin icinde kalmasin diye alyanslarimiza kadar herseyimizi aldi esimin ailesi kalkip gelmediler bile babamlar araba kiralayip 8 saat yol geldi kayinpederim 40 dakika yolu gelemedi buna ragmen ses etmedik biz apart bir dairede kaliyoruz esyali bir ev simdi esya alip bos eve cikcaz kimseden bir destek istemiyoruz kendimiz birkim yaptik ettik vs kayinvalidem aradi 3 ay once size grlip kalcaz dedi bemde evimde misafir agirlicak yerim yok anne biliyorsun dedim bana bos eve cikip esya alsana dedi bunun icin para gerekiyor anne borca girmeden halletmek istiyoruz birikim yapiyoruz dedim bana kalkip sifir alacak degilsin ya 2.elden diz evini nolcak dedi benim kendi babam surekli esya alcaksaniz yatak odasi perde hali bize dusenleri biz alcaz diye surekli arar paran cebinde kalsin der kayinvalidem 2.el esya al sifira ne gerek var diyor kizim destek cikariz ederiz dicegi yerde kayinpederim para konuda destek cikcagini soyledi ev bile alcakti ama kaynanam ortaligi ayaga kaldirdi bosanma bile acti babama sirf bize ev parasi yollicak diye...Esim abisine cocuk icin sigarayi birakmam gerek yoksa olmicak felan demis abiside yeme icme kaynanama anlat beni arayip bide demez mi tup bebek felan derlerse bekleyin acele etmeyin 10 sene cocugu olmayan var 10 15 sene olmazsa bu yontemlere gidersiniz fuzuli 20 30 bin tl harcamayin bende kadina anneler gununde hediye yolluyorum felan o beni arayip bunlari soyluyor ne kadar salagim kadin bi hic yerine koymuyor ben goklere cikartiyorum esim ailesiyle gorusmuyor artik bende arayip gorusmek istemiyorum yeter gercekten maddi durumlari cok iyi ama evlatlarina zirnik yok kaynanam bize para yollancak diye akli cikiyor delirmek uzereyim bana aldigi altinlari hergun arayip soruyor naptiniz harcamayin dursun felanlar saygisizlik etmek istemiyorum ama kotu patlicam artik

Madem baban dünden razıydı neden kaçtın?
Konuyu okuyunca kaçan kocanmis gibi geldi
Babam dunden razi degildi canim 6 sene boyunca vermemek icin direndi hep onumuze engel bahane koydu isi olsun dedi isi oldu sen okulunu bitir dedi bitirdim atan dedi atandim sonra kalkip sen ogretmensin o fabrika iscisi olmaz o is ayrica carsambali o kiz miz vermem dedi konuyu kapatti cok istiyorsan kapi orda gidersin dedi bende ciktim

G
Eş ailesinin melek olanı bile sevilmez sen anla.Faydalarından çok zararları olur.
Deliricem artik arayip para pul istemioruz bile hal hatir sormaya ariyorum esim gorusmez zaten annem direk altinlari naptin halimi hatrimi bosver diyor duruyormu diye sorup duruyor neyin kafasi bu geri isticek heralde benden

Ben normal evlendim. Eşimin ailesi hicbisey yapmadi, almadi ihtiyacimiz da yoktu. Ona rağmen gelinliğimi 2. El almami filan tavsiye etmişti.
Hiçte oturup sinir yapmadim almadilar etmediler diye. Kendi aileniz yapti diye onlar da yapmak zorunda degil sonuçta devamli kiyas edip duruyorsunuz.
Gorusmeyeceksiniz gorusmeyin elbet sizin bileceginiz iş.

Yani siz atandiniz , eşiniz de çalışıyor geliri var
Bence onların size bir kuruş vermemesi vermelerinden daha hayırlı. Yani anladığım kadarıyla şöyle bir aile. Siz 250 bin liraya ev alırsınız, pesinata beş bin lira yardım ederler. Ama yüz sene yedi düvele 'biz ev aldik' diye yayarlar.
Di mi?
Böyle insanlar size bir şey yapmasin daha iyi.
Hiç yapmadıkları şeylere boşu boşuna canını sıkma.
Densiz densiz konuşmasına da şöyle bir çare bulabilirsin. Telefonu açtığın gibi sesi kis.
"Alo alo, anne, aloo" de, kapat sen ara. Bir fasıl daha "alooo alooo.telefonum bozuk heralde aloo" de.
Bunu istisnasız her aradıklarında yap. Bir daha seni aramazlar :)

Aileniz böyleydi neden kaçıp üzdünüz? Zaten kaçarak yapılan evliliklerde huzur aramayın. Ailenizin bir bildiği varmış vermemekte.
Kaçarak geldiğiniz için kayınalideniz size pek gelin muamelesi yapmamış. Yok sayıyor sizi. Nasıl olsa kaçarak geldi ikinci el eşyayı da kabul etmek zorunda mantığında herhalde. Allah hidayet versin. Paraya tapan insanlardan nefret ediyorum.

Sende muhattap olma çok .Kadın bariz para vermek ıstemıyor.Durumu ıyı olan 2. Eli niye aldırmak ıster ki?Bi söz var çok severım.Parmagın varsa kaşı:)
Kendinden baskasina para harcatmak istemiyor buyuk oglu ve kizina harcamayi sever ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…