Kizlar oncelikle hayirli aksamlar hayirli bayramlar simdiden
1.5 senelik evliyim kacarak evlendim kacmama ragmen benim ailem pesimden geldi nikahimda yer aldilar babam gelinlik bindalli herseyimizi aldi fotograf cekimi yaptirdi yarin icinde kalmasin diye alyanslarimiza kadar herseyimizi aldi esimin ailesi kalkip gelmediler bile babamlar araba kiralayip 8 saat yol geldi kayinpederim 40 dakika yolu gelemedi buna ragmen ses etmedik biz apart bir dairede kaliyoruz esyali bir ev simdi esya alip bos eve cikcaz kimseden bir destek istemiyoruz kendimiz birkim yaptik ettik vs kayinvalidem aradi 3 ay once size grlip kalcaz dedi bemde evimde misafir agirlicak yerim yok anne biliyorsun dedim bana bos eve cikip esya alsana dedi bunun icin para gerekiyor anne borca girmeden halletmek istiyoruz birikim yapiyoruz dedim bana kalkip sifir alacak degilsin ya 2.elden diz evini nolcak dedi benim kendi babam surekli esya alcaksaniz yatak odasi perde hali bize dusenleri biz alcaz diye surekli arar paran cebinde kalsin der kayinvalidem 2.el esya al sifira ne gerek var diyor kizim destek cikariz ederiz dicegi yerde kayinpederim para konuda destek cikcagini soyledi ev bile alcakti ama kaynanam ortaligi ayaga kaldirdi bosanma bile acti babama sirf bize ev parasi yollicak diye...Esim abisine cocuk icin sigarayi birakmam gerek yoksa olmicak felan demis abiside yeme icme kaynanama anlat beni arayip bide demez mi
tup bebek felan derlerse bekleyin acele etmeyin 10 sene cocugu olmayan var 10 15 sene olmazsa bu yontemlere gidersiniz fuzuli 20 30 bin tl harcamayin bende kadina anneler gununde hediye yolluyorum felan o beni arayip bunlari soyluyor ne kadar salagim kadin bi hic yerine koymuyor ben goklere cikartiyorum esim ailesiyle gorusmuyor artik bende arayip gorusmek istemiyorum yeter gercekten maddi durumlari cok iyi ama evlatlarina zirnik yok kaynanam bize para yollancak diye akli cikiyor delirmek uzereyim bana aldigi altinlari hergun arayip soruyor naptiniz harcamayin dursun felanlar saygisizlik etmek istemiyorum ama kotu patlicam artik