Saygı da bir yere kadar.

Gerçekten çok güçlüsün, bende kaynana evindeydim kaçarak evlenmişti fakat eşim madde ve şiddete başlayınca kaçarak terkettim evi, kaynana kayın peder kayın elti, hepsi beni eziyor bağırıyor hakaret ediyorlardı, eşimde maddeye başlayınca çalışamaz oldu bende dayanamadım.
Ay kuzum cok uzuldum buna Rabbim kurtarmis seni🤲

Ay kuzum cok uzuldum buna Rabbim kurtarmis seni🤲
Son1 yılda saçlarım beyazladı üzüntüden, hiç tahmin etmezdim bu madde olayını tanıdığımda taşı sıksa suyunu çıkartır dediğim harika biriydi sonradan gözlerimin önünde değişti öyle zorduki, ama en kötüsü ben bunları yaşarken ailesinin dahada beni ezip kullanıp hizmetçilik yaptırmaları oldu.

Son1 yılda saçlarım beyazladı üzüntüden, hiç tahmin etmezdim bu madde olayını tanıdığımda taşı sıksa suyunu çıkartır dediğim harika biriydi sonradan gözlerimin önünde değişti öyle zorduki, ama en kötüsü ben bunları yaşarken ailesinin dahada beni ezip kullanıp hizmetçilik yaptırmaları oldu.
Allaha havale et bitanem Rabbim.sorar

Subatta ara verildi.Kuzum biz subatta ev bulduk esya alip cikcaktik coronadan dolayi hersey kaldi tedaviye basladik tekrardan haziranda asilama vardi ama doktorum kistlerin kalmamis rahim filminde temiz 2 ay icinde Allahin izniyle kendiliginden olusur gebelik asilamaya gerek kalcak bir durum yok dedi bizde haziranda cikiyoruz insAllah burdan birikim yaptik bu yuzden esyalarimizi almistik zaten cogu bayisinde bekliyor geriye bir ev kaldi onada yasaklar kalkinca bakcaz insAllah 🤲🤲
Evinize bi yerleşin de olmazsa öyle başlayın tedaviye hakkınızda hayırlısı olsun. Ama bence yinede bekleyin acele etmeyin erken yaşınız.

Kizlar oncelikle hayirli aksamlar hayirli bayramlar simdiden
1.5 senelik evliyim kacarak evlendim kacmama ragmen benim ailem pesimden geldi nikahimda yer aldilar babam gelinlik bindalli herseyimizi aldi fotograf cekimi yaptirdi yarin icinde kalmasin diye alyanslarimiza kadar herseyimizi aldi esimin ailesi kalkip gelmediler bile babamlar araba kiralayip 8 saat yol geldi kayinpederim 40 dakika yolu gelemedi buna ragmen ses etmedik biz apart bir dairede kaliyoruz esyali bir ev simdi esya alip bos eve cikcaz kimseden bir destek istemiyoruz kendimiz birkim yaptik ettik vs kayinvalidem aradi 3 ay once size grlip kalcaz dedi bemde evimde misafir agirlicak yerim yok anne biliyorsun dedim bana bos eve cikip esya alsana dedi bunun icin para gerekiyor anne borca girmeden halletmek istiyoruz birikim yapiyoruz dedim bana kalkip sifir alacak degilsin ya 2.elden diz evini nolcak dedi benim kendi babam surekli esya alcaksaniz yatak odasi perde hali bize dusenleri biz alcaz diye surekli arar paran cebinde kalsin der kayinvalidem 2.el esya al sifira ne gerek var diyor kizim destek cikariz ederiz dicegi yerde kayinpederim para konuda destek cikcagini soyledi ev bile alcakti ama kaynanam ortaligi ayaga kaldirdi bosanma bile acti babama sirf bize ev parasi yollicak diye...Esim abisine cocuk icin sigarayi birakmam gerek yoksa olmicak felan demis abiside yeme icme kaynanama anlat beni arayip bide demez mi tup bebek felan derlerse bekleyin acele etmeyin 10 sene cocugu olmayan var 10 15 sene olmazsa bu yontemlere gidersiniz fuzuli 20 30 bin tl harcamayin bende kadina anneler gununde hediye yolluyorum felan o beni arayip bunlari soyluyor ne kadar salagim kadin bi hic yerine koymuyor ben goklere cikartiyorum esim ailesiyle gorusmuyor artik bende arayip gorusmek istemiyorum yeter gercekten maddi durumlari cok iyi ama evlatlarina zirnik yok kaynanam bize para yollancak diye akli cikiyor delirmek uzereyim bana aldigi altinlari hergun arayip soruyor naptiniz harcamayin dursun felanlar saygisizlik etmek istemiyorum ama kotu patlicam artik
Eşimin babasının abime"ikinci el al beyaz eşyayı" demesi gibi olmuş aynı keşke herkesin aklı kendine kalsa iğreniyorum 🤮

Kizlar oncelikle hayirli aksamlar hayirli bayramlar simdiden
1.5 senelik evliyim kacarak evlendim kacmama ragmen benim ailem pesimden geldi nikahimda yer aldilar babam gelinlik bindalli herseyimizi aldi fotograf cekimi yaptirdi yarin icinde kalmasin diye alyanslarimiza kadar herseyimizi aldi esimin ailesi kalkip gelmediler bile babamlar araba kiralayip 8 saat yol geldi kayinpederim 40 dakika yolu gelemedi buna ragmen ses etmedik biz apart bir dairede kaliyoruz esyali bir ev simdi esya alip bos eve cikcaz kimseden bir destek istemiyoruz kendimiz birkim yaptik ettik vs kayinvalidem aradi 3 ay once size grlip kalcaz dedi bemde evimde misafir agirlicak yerim yok anne biliyorsun dedim bana bos eve cikip esya alsana dedi bunun icin para gerekiyor anne borca girmeden halletmek istiyoruz birikim yapiyoruz dedim bana kalkip sifir alacak degilsin ya 2.elden diz evini nolcak dedi benim kendi babam surekli esya alcaksaniz yatak odasi perde hali bize dusenleri biz alcaz diye surekli arar paran cebinde kalsin der kayinvalidem 2.el esya al sifira ne gerek var diyor kizim destek cikariz ederiz dicegi yerde kayinpederim para konuda destek cikcagini soyledi ev bile alcakti ama kaynanam ortaligi ayaga kaldirdi bosanma bile acti babama sirf bize ev parasi yollicak diye...Esim abisine cocuk icin sigarayi birakmam gerek yoksa olmicak felan demis abiside yeme icme kaynanama anlat beni arayip bide demez mi tup bebek felan derlerse bekleyin acele etmeyin 10 sene cocugu olmayan var 10 15 sene olmazsa bu yontemlere gidersiniz fuzuli 20 30 bin tl harcamayin bende kadina anneler gununde hediye yolluyorum felan o beni arayip bunlari soyluyor ne kadar salagim kadin bi hic yerine koymuyor ben goklere cikartiyorum esim ailesiyle gorusmuyor artik bende arayip gorusmek istemiyorum yeter gercekten maddi durumlari cok iyi ama evlatlarina zirnik yok kaynanam bize para yollancak diye akli cikiyor delirmek uzereyim bana aldigi altinlari hergun arayip soruyor naptiniz harcamayin dursun felanlar saygisizlik etmek istemiyorum ama kotu patlicam artik
Kaçtım
Ev yok
Eşya yok
Babam mutlu olayım diye çabalıyor
Cimri bir kv var.
Para yok
Para yok
para yok
====
böyle bir ortama çocuk istiyoruz. Hmmm mmm

Siz öğretmen olduğunuza emin misiniz ?
Bu ne berbat bir Türkçe kullanımıdır. İnanmak istemiyorum öğretmen olduğunuza...

Ayrıca üslubunuz ve hayata bakış açınız hiç öğretmen havası vermiyor.

Konuya odaklanamadım bile...
Arkadaşlar uygun bir yorum yazacaklardır. Benim yorum yazasım gelmedi bir öğretmenin Türkçe katili olduğunu görünce

kacarak evlenmede kiz ailesi yine barisiyor arkasindan geliyor da erkek tarafi geline bir turlu kiymet vermiyor. hep goruyorum orneklerde.

Bacim neler neler edio esimde kadin arsiz arsiz :)) elimizde neler neler var ona dair bu zamana kadar dillendirmedim ama artik onlarla tehdit edicem boyle olmicak.Karakterime ailemin beninyetistirmesine yakistiramadigim seyelri yapmak istemiorum ama zorunda birakiyor
Senin karakterin belli zaten o değişmez.. sen kadına hakettiği gibi , onun karakterine uygundavranacaksınnsadece

Kaçtım
Ev yok
Eşya yok
Babam mutlu olayım diye çabalıyor
Cimri bir kv var.
Para yok
Para yok
para yok
====
böyle bir ortama çocuk istiyoruz. Hmmm mmm
Kactim
Evimi alcak parami topladim
Esyami alcak parami topladim
Arabami aldim
Para yok yazisi nerede 4 bin tl ben 5 bin tl esimin kazanci var ayrica butcem maddiyatim kimseyi baglamaz kendime guveniorum ki boyle ortama cocuk istiyorum.

kacarak evlenmede kiz ailesi yine barisiyor arkasindan geliyor da erkek tarafi geline bir turlu kiymet vermiyor. hep goruyorum orneklerde.
Vermesinler bu saatten sonra zorumla gorusen yanlarina giden oglu bu saatten sonra evlerinin onunden gecmez torunu oldummu fotograf disinda zor gorurler

Siz öğretmen olduğunuza emin misiniz ?
Bu ne berbat bir Türkçe kullanımıdır. İnanmak istemiyorum öğretmen olduğunuza...

Ayrıca üslubunuz ve hayata bakış açınız hiç öğretmen havası vermiyor.

Konuya odaklanamadım bile...
Arkadaşlar uygun bir yorum yazacaklardır. Benim yorum yazasım gelmedi bir öğretmenin Türkçe katili olduğunu görünce
Neden takila takila buna takiliyorsunuz anlamadim..Turkce ogretmeni degilim ben ANAOKULU OGRETMENIYIMMM

Neden takila takila buna takiliyorsunuz anlamadim..Turkce ogretmeni degilim ben ANAOKULU OGRETMENIYIMMM

Durum düşündüğümden de vahim....

Sonra eğitim kalitesi düşüyor.
İşte bu yüzden eğitim kalitesi düşüyor.
Sizin sorunlarınızdan ziyade sizin öğrenciniz olacak çocukların tarafınızdan ne kadar vasat bir eğitime maruz kalacakları beni daha çok üzdü...

Ben anlamadım ya , iki genç karar vermiş evlenmiş.Bana soran yoksa benim de verecek param yok. Bu kadar basit bir mantık. Kaçmayı bile savunuyorsunuz bu platformda gencecik kızlar okuyor. çaresizler ergenlik zaten ağır geliyor , bu yükün altına nasıl giriyorsunuz. oğluma kaçıp gelen anasıbabasını sallamayan beni tabii ki sallamaz. Bende ona ne para veririm ne saygı duyarım. ki yine de vermiş yetmemiş daha daha daha çok para.

Durum düşündüğümden de vahim....

Sonra eğitim kalitesi düşüyor.
İşte bu yüzden eğitim kalitesi düşüyor.
Sizin sorunlarınızdan ziyade sizin öğrenciniz olacak çocukların tarafınızdan ne kadar vasat bir eğitime maruz kalacakları beni daha çok üzdü...
Siz ne hakla aldigim egitimi verdigim egitimi yargiiliyorsunuz? Hangi sifatla pardon ama.

Ben anlamadım ya , iki genç karar vermiş evlenmiş.Bana soran yoksa benim de verecek param yok. Bu kadar basit bir mantık. Kaçmayı bile savunuyorsunuz bu platformda gencecik kızlar okuyor. çaresizler ergenlik zaten ağır geliyor , bu yükün altına nasıl giriyorsunuz. oğluma kaçıp gelen anasıbabasını sallamayan beni tabii ki sallamaz. Bende ona ne para veririm ne saygı duyarım. ki yine de vermiş yetmemiş daha daha daha çok para.
Olayi kavrayin oyle yorum yapin paranizda zihniyetinizde size kalsin muhtac degilim gelirim 10 bin ustunde once okuyun sonra yorum yapinnnn

Soyle kiniyorsunuz ya anne baba sallamayan beni sallamaz para yetmemis sunlar bunlar Rabbim kinadiginiz hayati yasatsin diyorum.

Siz ne hakla aldigim egitimi verdigim egitimi yargiiliyorsunuz? Hangi sifatla pardon ama.

Şu platformda berbat ötesi türkçenizle evden kaçmayı özendiren tavırlarınızla çoluk çocuğa verebileceğiniz korkunç eğitim modelini algılayan kıvrımları asil beynimin verdiği yetkiyle sizin eğitiminizi yargılıyorum, üstüne bir de kınıyorum...

Sizler ilk öğretmenlersiniz. İlk kez sizinle alfabeyi öğrenecek, ilk kez en önemli soruları size sorup cevap alacaklar. Annelerinden çok sizi görecekler. Şu platformda sorun bakalım kaç tane anne böyle bir öğretmene çocuk emanet etmek ister...

Back