Amin.Cumlemiz insAllahdedim ya umarim yanılırım ve çok mutlu olursun
Madem bu kadar soruyo sizde verin altınlarını boşuna ağzını yormasın size sorarak. Elinin altında olur altınlarıG
Deliricem artik arayip para pul istemioruz bile hal hatir sormaya ariyorum esim gorusmez zaten annem direk altinlari naptin halimi hatrimi bosver diyor duruyormu diye sorup duruyor neyin kafasi bu geri isticek heralde benden
Aklıma takıldı 10 bin geliriniz varsa eşinizin sigarayı bırakmasına ne gerek var tedavi için? Biz 7bin kazanıyoruz ben hala içiyorum. Ki iki aşılama da yaptırdım. Şimdi tüp bebeğe geçicez. Bizi etkilemedi de ondan soruyorum.Doktorda asilamaya luzum kalmadi dedi zaten kist kalmamis dedi
Gebelik düşünen çiftlerin ikisinin de her türlü zararlı maddeden kaçınması gerek aslında. Vücuda girip biriken her şey bebeğin yeni oluşan bedenini ve organlarını etkiliyor nihayetinde. Gebelik öncesi ve gebelik sürecinde yediğimiz içtiğimiz her şeye maddi ve manevi çok dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorumAklıma takıldı 10 bin geliriniz varsa eşinizin sigarayı bırakmasına ne gerek var tedavi için? Biz 7bin kazanıyoruz ben hala içiyorum. Ki iki aşılama da yaptırdım. Şimdi tüp bebeğe geçicez. Bizi etkilemedi de ondan soruyorum.
Bu konuda katılıyorum zaten sorduğum kısım maddi manada. Çünkü eşi maddi anlamdan dolayı sigarayı bırakma konusunu söylemiş.Gebelik düşünen çiftlerin ikisinin de her türlü zararlı maddeden kaçınması gerek aslında. Vücuda girip biriken her şey bebeğin yeni oluşan bedenini ve organlarını etkiliyor nihayetinde. Gebelik öncesi ve gebelik sürecinde yediğimiz içtiğimiz her şeye maddi ve manevi çok dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorum
Bizim yontemler konusunda bir sorunumuz yok doktor yarin tup bebek dese gideriz ama normal yolla olabilcek duruma erismisken en son careyi neden ilk carem olarak deneyeyim kiAklıma takıldı 10 bin geliriniz varsa eşinizin sigarayı bırakmasına ne gerek var tedavi için? Biz 7bin kazanıyoruz ben hala içiyorum. Ki iki aşılama da yaptırdım. Şimdi tüp bebeğe geçicez. Bizi etkilemedi de ondan soruyorum.
Soruma cevap bu değil ki eşiniz maddiyat açısından söylemedi mi sigara meselesini? Bunu soruyorum.Bizim yontemler konusunda bir sorunumuz yok doktor yarin tup bebek dese gideriz ama normal yolla olabilcek duruma erismisken en son careyi neden ilk carem olarak deneyeyim ki
Ben nerde maddi anlamdasigarayi birakti demisim..Esim abisine sigarayi birakmazsam cocuk olmicak dedi cumle bu maddi acidan degil esimde talasemi var buda sigara ictikce varikosele yada sperm hizi dusuklugune sebep olabildigi icinBu konuda katılıyorum zaten sorduğum kısım maddi manada. Çünkü eşi maddi anlamdan dolayı sigarayı bırakma konusunu söylemiş.
Ben tedaviye başladığım iğnelere başladığım anda durdurdum ama bu iki haftalık bi süreç yani bizi maddi anlamda yıpratmadı bunu demek istedim.
Bu gidisle oyle olcakMadem bu kadar soruyo sizde verin altınlarını boşuna ağzını yormasın size sorarak. Elinin altında olur altınları
Anladım. Ben maddi olarak anlamıştım ondan dolayı sordum.Ben nerde maddi anlamdasigarayi birakti demisim..Esim abisine sigarayi birakmazsam cocuk olmicak dedi cumle bu maddi acidan degil esimde talasemi var buda sigara ictikce varikosele yada sperm hizi dusuklugune sebep olabildigi icin
Cok tesekkur ederiz bizde oyle yapcaz esimle konustum ararsa bana ver direk dedi sen bundan sonra muhattap olma bu kadar uzuldugunu farketmemistim takmadigini saniordum dediBenim eşimin ailesi altın bile yapmadı. kayınvalidem ki eminim torununa bişey bile almaz, aman zaten alsa da çok bişey farketmez. biz 0 beklentisiz kendimize yuva kurduk.
gelinliğim vs herseyim oldu ama kayınvalide bana kendisinin evlendiğinde hiç bişeyi olmadığından bahsetti.. yetinmeyi bil diye öğütler verdi. düğünüme bile, kendi yaptığım altınlarımı taktım ki 30.000 falan sadece bana aitti. Eşimde 6 bilezik yapmıştı kendisi marifet gibi abilerine verdi onlar taktı ayıp olmasın diye ..amaaaan boşversene o öyle yaptıkça siz birbirinize sımsıkı sarılın, biz öyle yaptık.. dışarıya kulaklarınızı tıkayın eğer bi insan anlayışsızsa, anlayışsızdır değişmez mesafeni koru..
Hayir maddi acidan degil burda meselem o olmadigi icin detay vermedim..Maddi acidan cok sukur sorunumuz yokAnladım. Ben maddi olarak anlamıştım ondan dolayı sordum.
Bir dik durmaya bakar herkes. Acmayin telefonlarini olur biter. Aratirsa aratsin baskalarindan. Ben hoslanmadigim akrabalarimi engelledim telefonumdan bitti gitti. Olmadi bir numarayi degistirir vermezssiniz. Ararsa acmazsiniz arar arar susar. Yok ondan arar bundan arar bahane bence. Isteyen sınırını gayet guzel cizer.Ben 6 sene boyunca esime yalvardim annendir etme tutma die askere bile giderken ben elini zorla opturttum ama artik karismiyorum asla gorusmez kaynanamin hatalari cok buyuk bunlari bildigimizi bildigi halde korkmadan bize boyle davraniyor ya onlardan bisey istemiyorum paralari batsin para icindeler ama aileleri paramparca huzurlari yok
Evet haklisiniz ben saygisizlik etmiyim.die cok yuz verdim sanirim bugun ne aradim nede aramasini actimBir dik durmaya bakar herkes. Acmayin telefonlarini olur biter. Aratirsa aratsin baskalarindan. Ben hoslanmadigim akrabalarimi engelledim telefonumdan bitti gitti. Olmadi bir numarayi degistirir vermezssiniz. Ararsa acmazsiniz arar arar susar. Yok ondan arar bundan arar bahane bence. Isteyen sınırını gayet guzel cizer.
Babam vermedigi ictin kactim yoksa aileme bunu yapacak degilimOkadar ıyı aılen varken onlara neden bunu yaptın ve senın nıkahına bıle gelemeyen kadını neden arayıp soruyorsun bıde hedıye fılan gonderıyorsun hatta anne bıle dıyorsun. Kusura bakma ama aılenden cok es aılesıne onem verenlerın hazın sonu oyle ınsanlara numaramı bıle vermem
babana acıdım.. baba yüreği işte sen bak büyüt yavrun kıymet bilmeyene seni hiç edip kaçsın kaçtığı kişinin ailesi hesaba almasın sen yine herşeyini yap helal olsun ama babalık böyle birşey sonuna kadar sahip çıkıyor fakat böyle baban varken kaçıp evlenmen içimi sızlattı.. istedilerde vermedi mi ?Kizlar oncelikle hayirli aksamlar hayirli bayramlar simdiden
1.5 senelik evliyim kacarak evlendim kacmama ragmen benim ailem pesimden geldi nikahimda yer aldilar babam gelinlik bindalli herseyimizi aldi fotograf cekimi yaptirdi yarin icinde kalmasin diye alyanslarimiza kadar herseyimizi aldi esimin ailesi kalkip gelmediler bile babamlar araba kiralayip 8 saat yol geldi kayinpederim 40 dakika yolu gelemedi buna ragmen ses etmedik biz apart bir dairede kaliyoruz esyali bir ev simdi esya alip bos eve cikcaz kimseden bir destek istemiyoruz kendimiz birkim yaptik ettik vs kayinvalidem aradi 3 ay once size grlip kalcaz dedi bemde evimde misafir agirlicak yerim yok anne biliyorsun dedim bana bos eve cikip esya alsana dedi bunun icin para gerekiyor anne borca girmeden halletmek istiyoruz birikim yapiyoruz dedim bana kalkip sifir alacak degilsin ya 2.elden diz evini nolcak dedi benim kendi babam surekli esya alcaksaniz yatak odasi perde hali bize dusenleri biz alcaz diye surekli arar paran cebinde kalsin der kayinvalidem 2.el esya al sifira ne gerek var diyor kizim destek cikariz ederiz dicegi yerde kayinpederim para konuda destek cikcagini soyledi ev bile alcakti ama kaynanam ortaligi ayaga kaldirdi bosanma bile acti babama sirf bize ev parasi yollicak diye...Esim abisine cocuk icin sigarayi birakmam gerek yoksa olmicak felan demis abiside yeme icme kaynanama anlat beni arayip bide demez mi tup bebek felan derlerse bekleyin acele etmeyin 10 sene cocugu olmayan var 10 15 sene olmazsa bu yontemlere gidersiniz fuzuli 20 30 bin tl harcamayin bende kadina anneler gununde hediye yolluyorum felan o beni arayip bunlari soyluyor ne kadar salagim kadin bi hic yerine koymuyor ben goklere cikartiyorum esim ailesiyle gorusmuyor artik bende arayip gorusmek istemiyorum yeter gercekten maddi durumlari cok iyi ama evlatlarina zirnik yok kaynanam bize para yollancak diye akli cikiyor delirmek uzereyim bana aldigi altinlari hergun arayip soruyor naptiniz harcamayin dursun felanlar saygisizlik etmek istemiyorum ama kotu patlicam artik
Bencede dogrusu bu. Sen boyle gorustukce yakinda esinle arasinida duzeltirsin. Sonrada esim annesiyle baristi durumumuz cok kotu hale geldi demen yakin olur. Mesafe iyidir bosver ayda 1 yeter artar bile. Ben ayda 1 kaynanami bayram kandildede kayinpederimi ararim. Ilk evlendigimde neden aramiyor diyorlardi. Hatta ggorumcem anneler babalar hergun aranir ben esimin ailesini ariyorum sende ara diye konusma bile yapti. Ben ne yaptim bu konusma sonunda 1 yil aramadim. Bir dahada kimse aramayla ilgili tek mevzu acmadi. Bazen sizin durusunuz insanlarin hayatiniza yaptigi mudahalenin boyutunu belirler. Hersey siz ve esinizin tavriyla ilgidir. Aman ayip olmasin bisey derler gibi durumlar sizi yorar. Esinizde gorusmuyorken hic ugrasmayin. Sevmedigi konusmadigi ailesi bu halde bile ocagi alirken esiniz alsin diyebiliyorsa yarin cocuk olup araniz biraz daha samimi olmak zorunda kaldiginda dahada cekilmez olacak.Evet haklisiniz ben saygisizlik etmiyim.die cok yuz verdim sanirim bugun ne aradim nede aramasini actim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?