Saygı da bir yere kadar.

Ben anne değilim henüz. Evlat nedir bilmem. Ama insan bir insanı kıskanıp,oğlunun evlendiğini kabul etmeyip bunun hırsını kendi evladından çıkaramaz. Bu anneliğe sığmaz. Kendimden örnek vereyim benim kv de beni sevmez. Açık açık söyledi benim gitmemi. Bana olan nefretinden oğluna da bir şey yapmaz. Bizim eve bir şey alınsa etse demez yani oğlumun evi barkı iyi diye. Bu hayatta annelik gibi kutsal bir duggunun bile önüne geçiyor hırs, kin.
Malesef oyle

Ben 6 sene boyunca esime yalvardim annendir etme tutma die askere bile giderken ben elini zorla opturttum ama artik karismiyorum asla gorusmez kaynanamin hatalari cok buyuk bunlari bildigimizi bildigi halde korkmadan bize boyle davraniyor ya onlardan bisey istemiyorum paralari batsin para icindeler ama aileleri paramparca huzurlari yok
Kendiniz aramışsınız belayı. Burada hiç görmediniz mi kayınvalide meselelerini. Hadi geçtim kayınvalidemle görüşmüyorum huzurluyum diyenleri de mi görmediniz? Valla ne diyim bilemedim

Altın ne kadardı ki bukadr peşine düştü kadın. Madem sorcaksın hiç verme. Mesafe koy arana önünü alamazsın sonra.
Ben dugun yaptirmadim esya felanda almadilar diye dugun esya ve eltime yapilan altini istedim dugun parasi ile esya parasinida altin olarak istedim hala alacaklar suana 2 tane 50 gr bilezik aldi 5 tam altin verdiler bide trabzon turasi sanirim boynuma aldilar madalya tarzi bisey trabzon turasi denmisti alcaklari 6 bilezik besi bi yerde ve setleri var daha alacaklar

Eşimin görüşmediği kendi ailesi ile benim ne işim olurki?
Onlardan maddi beklenti içindesiniz bitek bu geliyor aklıma.
Bir de oğlu annesiyle görüşmüyor ama kadın size kalmaya gelecez diyor.
Gelin olarak yazısınızda annem, babamlar uçuşuyor aslında kv, kp den bahsediliyor.
İlginç ve karışık aile yapısı gerçekten.

Gelin olarak yazısınızda annem, babamlar uçuşuyor aslında kv, kp den bahsediliyor.
Banada öyle geldi bazen çelişkili yazmış. Düğün vs istememiş altınlarına ek bunlarıda altın olarak istemiş. 50 gr ıkı bilezik 5 cumhuriyet altını ve kolye alınmış. 6 bilezik setlerini bekliyormuş. Hiç bir şey yapmadılar demişti ama aslında yapılmış düğünü vs kendisi istememiş bu işte maddi çıkar kokusu alıyorum

Yaşınız kaç? Evliliğinizden ve maddi gücünüzden eminseniz bebek düşünün. Bana da çok söylemişlerdi başlarda bende kızıyordum buradakilere ama iyiki oturtmadan olmamış diyorum. Zaten olmuyor şimdi de.
22 canim bebeis dusunuyoruz tedavi surecindeyiz Rabbim nasip eder insAllah🤲

Annesi gorusmek istiyor esim gorusmuyor annesiyle babasiyla gorusurler bayramda seyranda onlardan maddi beklentim yok canim cok sukir ogretmenim esimde calisiyor maddi gucumuz bize yetip artiyor onlar kendileri daha dogru kayinpederim ev almak istiyor vs kaynanam bize para harcanmasini istemiyor cunku oglu onunla gorusmuyor die

Banada öyle geldi bazen çelişkili yazmış. Düğün vs istememiş altınlarına ek bunlarıda altın olarak istemiş. 50 gr ıkı bilezik 5 cumhuriyet altını ve kolye alınmış. 6 bilezik setlerini bekliyormuş. Hiç bir şey yapmadılar demişti ama aslında yapılmış düğünü vs kendisi istememiş bu işte maddi çıkar kokusu alıyorum
Maddi cikar meselesi degil hicbisey yapmadilar ne nikahimda geldiler ne baska biseyde sonrasinda kayinpederim bunlari alcam dedi bizim talebimiz olmadi ben onlara guvenip gelmedim gelirken onlarda yoktu yanimda bana alinan altinlarda esiminde parasi var esimin birikmis parasida icinde.Aynanam surekli telefonda maddiyat konusur 1 gun arayip para istemedim altin istemedim bana aldiklarinida 1 sene sonunda aldilar gerisine luzum yok dedik onlar alcaz dediler ama aldiklarini kirk yerde soyluyorlar..Hatta bi kere tryzesi beni arayip kayinvaliden size heray 3 bin tl gonderiomus kizim altin yerine parasini yolluormus demisti oyle birsey yok olmayan seyleri bile disari oluomus gibi anlatmislar bana oturma odasiyla beyaz esya almislar sozde ben gormedim ben esyali evde oturuorum 1 koltugum.var salon takimi almis evime koymuslar herkes oyle diyor beklentim olsaydi simdi esyali apart bi dairede oturmazdim

Annesi gorusmek istiyor esim gorusmuyor annesiyle babasiyla gorusurler bayramda seyranda onlardan maddi beklentim yok canim cok sukir ogretmenim esimde calisiyor maddi gucumuz bize yetip artiyor onlar kendileri daha dogru kayinpederim ev almak istiyor vs kaynanam bize para harcanmasini istemiyor cunku oglu onunla gorusmuyor die
Ya kardeşim ben anlamadım ki ogretmensin akıllı mantıklı düşünürsün bu ne tutarsızlık. Üç kuruş altın peşine düşmüşsün. Esin görüşmüyor o vasat insanlarla sen niye görüşüyorsun. Maddi durumun iyiyse kalan altınları ne yapacaksın. Sen bu aileden yakanı pacani kurtaracağına iyice bağlamaya çalışıyorsun. Babam vermedi demissin 6 yıl yaşın 22 adamla 16 yaşında görüşüp evlenmeye çabalarsan bende olsam kızımı vermezdim. Yemin ederim aklım almıyor ya. Bolumun ne merak ettim. ?

22 canim bebeis dusunuyoruz tedavi surecindeyiz Rabbim nasip eder insAllah🤲
İnşallah ama yaşınız genç. Eviniz eşyanız yok. Apartta duruyorsunuz yani bi çocuk dünyaya getirmek kolay değil. Apart uygun mu sizce çocuk yetiştirmek için? İyi düşünün tedavi süreçlerine ara verilmedi mi covidden dolayı? Benim tedavimi yarıda kestik daha da devam etmiyor şuan.

Ya kardeşim ben anlamadım ki ogretmensin akıllı mantıklı düşünürsün bu ne tutarsızlık. Üç kuruş altın peşine düşmüşsün. Esin görüşmüyor o vasat insanlarla sen niye görüşüyorsun. Maddi durumun iyiyse kalan altınları ne yapacaksın. Sen bu aileden yakanı pacani kurtaracağına iyice bağlamaya çalışıyorsun. Babam vermedi demissin 6 yıl yaşın 22 adamla 16 yaşında görüşüp evlenmeye çabalarsan bende olsam kızımı vermezdim. Yemin ederim aklım almıyor ya. Bolumun ne merak ettim. ?
Altin pesinde degilim canim ben onlardan birsey istemedim bile.Ama onlar surekli sagda solda olmayan seyleri anlattilar yapmis gibi anlatabiliormuyum meselem altin para esya degil meselem tavirlari kadin kalkipnesyani 2.elden duz sifirina ne gerek var diyor cocukntedavisi olayini duymus 15 sene bekle olmazsa olmaz ne 20 30 bin tl tup bebege verceksin diyor evime isime.karisiyor ayrica benim geldigim evi gordu benim annemin esyalari eskidir kendi annemin bana kalkip babanin evinde sifir esyami gordun simdi sifir esya istiyorsun muhabbetini yapiyor sanki kendi odicek kendi alcak meselem bu meselem parasi pulu degil ben zaten calisiyorum...16 yasinda evlilik muhabbeti yoktu 16 yasimda babam.ogrenmisti istemedi 4 sene boyunca gizlice gorustuk ama babam hep bilirdi esim askerden gelince 20 yasindaydim uni okuyordum iste tanisma olsun dedik babam oglan ise girsin dedi ise girdi toyota fabrikasina artik tanisma olsun dedik babam sen okulu bitir dedi mezun oldum derdimiz tanisma yapma 1 sene sonra nisan sonrasinda atandiktan sonra dugundu planimizda 25 yasi beklicekti 21 yasinda mezun oldum o sene cok sukur atandim tanismaya gelceklerdi babamda sen artik ogretmensin 4 yil fakulte bitirmissin 2.universitene baslamissin lise mezunu fabrika iscisi senin dengin degil helede carsambali bu evden tek cop vermem cok gidesin varsa kapi orda dedi 16 yasinda evlencek degildim...Anaokulu ogretmeniyim.Bransim Cocuk gelisim

İnşallah ama yaşınız genç. Eviniz eşyanız yok. Apartta duruyorsunuz yani bi çocuk dünyaya getirmek kolay değil. Apart uygun mu sizce çocuk yetiştirmek için? İyi düşünün tedavi süreçlerine ara verilmedi mi covidden dolayı? Benim tedavimi yarıda kestik daha da devam etmiyor şuan.
Subatta ara verildi.Kuzum biz subatta ev bulduk esya alip cikcaktik coronadan dolayi hersey kaldi tedaviye basladik tekrardan haziranda asilama vardi ama doktorum kistlerin kalmamis rahim filminde temiz 2 ay icinde Allahin izniyle kendiliginden olusur gebelik asilamaya gerek kalcak bir durum yok dedi bizde haziranda cikiyoruz insAllah burdan birikim yaptik bu yuzden esyalarimizi almistik zaten cogu bayisinde bekliyor geriye bir ev kaldi onada yasaklar kalkinca bakcaz insAllah 🤲🤲

Maddi cikar meselesi degil hicbisey yapmadilar ne nikahimda geldiler ne baska biseyde sonrasinda kayinpederim bunlari alcam dedi bizim talebimiz olmadi ben onlara guvenip gelmedim gelirken onlarda yoktu yanimda bana alinan altinlarda esiminde parasi var esimin birikmis parasida icinde.Aynanam surekli telefonda maddiyat konusur 1 gun arayip para istemedim altin istemedim bana aldiklarinida 1 sene sonunda aldilar gerisine luzum yok dedik onlar alcaz dediler ama aldiklarini kirk yerde soyluyorlar..Hatta bi kere tryzesi beni arayip kayinvaliden size heray 3 bin tl gonderiomus kizim altin yerine parasini yolluormus demisti oyle birsey yok olmayan seyleri bile disari oluomus gibi anlatmislar bana oturma odasiyla beyaz esya almislar sozde ben gormedim ben esyali evde oturuorum 1 koltugum.var salon takimi almis evime koymuslar herkes oyle diyor beklentim olsaydi simdi esyali apart bi dairede oturmazdim
Başta öyle bir anlattınız ki ben nerdeyse saydırıcaktım kv ye ama düğün istemedim esya istemedim dediniz altınlarımı yaptılar esya düğün istemedim altın olarak istedim dediniz. Şu an 50 gr bi bilezik 15 binden fazla yani size 30 binden fazla iki bilezik yapılmış diğerleriyle beraber 40 bini geçiyor bunları yapan diğerlerinide yapar ki öyle bir zorunlulukları yok. Yetişkin insanlar evlenmeye karar veriyorsa birikimleriyle kendi yapmalı her şey ailenin üstüne yıkılması saçma. Ve siz eşinizin ailesinin nerde neyi var ne kadar geliri var hepsini biliyorsunuz bu hoş değil. Görümce vs değilim ama ailemin parasını bu kadar hesaplayan biri olsa hayırdır derim benim ailemin gelirinden🤷🏼‍♀️ Biz işin içini derinlemesine bilemeyiz tabi burda bazen konu sahipleri kendilerini haklı çıkarmak için birin üstüne bin katarakta anlatabiliyor tabi bunu sizde yapıyorsunuzdur demiyorum. Ama eşinin görüşmediği ailesiyle bu kadar yakın olmaya çalışmak bu düşünceyede itiyor. Belki eşinizinde bu yönde beklenti içinde olduğu içinde ailesiyle arası olmayabilir. Bir sürü sebeb olabilir yani

Başta öyle bir anlattınız ki ben nerdeyse saydırıcaktım kv ye ama düğün istemedim esya istemedim dediniz altınlarımı yaptılar esya düğün istemedim altın olarak istedim dediniz. Şu an 50 gr bi bilezik 15 binden fazla yani size 30 binden fazla iki bilezik yapılmış diğerleriyle beraber 40 geçiyor bunları yapan diğerlerinide yapar ki öyle bir zorunlulukları yok. Yetişkin insanlar evlenmeye karar veriyorsa birikimleriyle kendi yapmalı her şey ailenin üstüne yıkılması saçma. Ve siz eşinizin ailesinin nerde neyi var ne kadar geliri var hepsini biliyorsunuz bu hoş değil. Görümce vs değilim ama ailemin parasını bu kadar hesaplayan biri olsa hayırdır derim benim ailemin gelirinden🤷🏼‍♀️ Biz işin içini derinlemesine bilemeyiz tabi burda bazen konu sahipleri kendilerini haklı çıkarmak için birin üstüne bin katarakta anlatabiliyor tabi bunu sizde yapıyorsunuzdur demiyorum. Ama eşinin görüşmediği ailesiyle bu kadar yakın olmaya çalışmak bu düşünceyede itiyor. Belki eşinizinde bu yönde beklenti içinde olduğu içinde ailesiyle arası olmayabilir. Bir sürü sebeb olabilir yani
Ben onlarin gelirin onlardan duyuyorum cunku oturduklari yerde yaptiklari tek sohbet paradir kayinpederim gunluk harcamalarini aylik kazanclarini anlatir parasiyla ovunur benim ailemle tanismaya geldiklerinde bile kayinpederim evlerinden arabalarindan findiklarindan bahsetti saka gibi ya..Ben saygi geregi konusmam gerektigi icin gorustum ettim canim esim sadece anneyle gorusmuyor..Annesinin baska adamlar konusmalarini yakaladik defalarca bu onlarin arasinda aile sorunu ben bu yuzden konusmamazlik edemem aaa anne sen boylesin konusamam diyemem ama bana karsi yaptigi su tavirlardan dolayi mesafemi koyarim ama koydurtmuor iste surekli arar acmasam arar arattirir

Başta öyle bir anlattınız ki ben nerdeyse saydırıcaktım kv ye ama düğün istemedim esya istemedim dediniz altınlarımı yaptılar esya düğün istemedim altın olarak istedim dediniz. Şu an 50 gr bi bilezik 15 binden fazla yani size 30 binden fazla iki bilezik yapılmış diğerleriyle beraber 40 bini geçiyor bunları yapan diğerlerinide yapar ki öyle bir zorunlulukları yok. Yetişkin insanlar evlenmeye karar veriyorsa birikimleriyle kendi yapmalı her şey ailenin üstüne yıkılması saçma. Ve siz eşinizin ailesinin nerde neyi var ne kadar geliri var hepsini biliyorsunuz bu hoş değil. Görümce vs değilim ama ailemin parasını bu kadar hesaplayan biri olsa hayırdır derim benim ailemin gelirinden🤷🏼‍♀️ Biz işin içini derinlemesine bilemeyiz tabi burda bazen konu sahipleri kendilerini haklı çıkarmak için birin üstüne bin katarakta anlatabiliyor tabi bunu sizde yapıyorsunuzdur demiyorum. Ama eşinin görüşmediği ailesiyle bu kadar yakın olmaya çalışmak bu düşünceyede itiyor. Belki eşinizinde bu yönde beklenti içinde olduğu içinde ailesiyle arası olmayabilir. Bir sürü sebeb olabilir yani
Altina gelince altini biz zorla aldirtmadik esim konustu soyledi istemedigimizi bile soyledik onlar kendileri ya dugun yada dugun masraflari kadar altin deyince altini sectik dugun istemedim ayrica esim onceden babasiyla insaatta calisiyordu babasinin hesabinda esimin dugun icin biriktirdigi 30 bin tl vardi kb arayip tariga senin dugun icin biriktirdigin parayla altini aldim dedi gene kendilerinin yaptigi bisey yok yani esimle benim birikimimizdi ben esime atardim o bankaya atardi o parayla sozde kendileri altin almis oldu

Ben onlarin gelirin onlardan duyuyorum cunku oturduklari yerde yaptiklari tek sohbet paradir kayinpederim gunluk harcamalarini aylik kazanclarini anlatir parasiyla ovunur benim ailemle tanismaya geldiklerinde bile kayinpederim evlerinden arabalarindan findiklarindan bahsetti saka gibi ya..Ben saygi geregi konusmam gerektigi icin gorustum ettim canim esim sadece anneyle gorusmuyor..Annesinin baska adamlar konusmalarini yakaladik defalarca bu onlarin arasinda aile sorunu ben bu yuzden konusmamazlik edemem aaa anne sen boylesin konusamam diyemem ama bana karsi yaptigi su tavirlardan dolayi mesafemi koyarim ama koydurtmuor iste surekli arar acmasam arar arattirir
O zaman saygı çerçevesinde mesafe koyucaksın mecbur olmayan şeyi oldurtmaya çalışmak daha kötü

Back