Saygı da bir yere kadar.

Ben normal evlendim. Eşimin ailesi hicbisey yapmadi, almadi ihtiyacimiz da yoktu. Ona rağmen gelinliğimi 2. El almami filan tavsiye etmişti. 🙂
Hiçte oturup sinir yapmadim almadilar etmediler diye. Kendi aileniz yapti diye onlar da yapmak zorunda degil sonuçta devamli kiyas edip duruyorsunuz.
Gorusmeyeceksiniz gorusmeyin elbet sizin bileceginiz iş.
Kendi ailemle kiyas ederim normal olarak kaynanam kalkip bana senin annem baban naptida bizden bekliyorsun cumlesini kurarsa bende kiyaslarim

Ben de şunu anlamadim

Esin görüşmüyor kendi ailesi ile sana ne oluyor da görüşüyorsun
Esimin gorusmeme sebebi cok baska o annesiyle gorusmez tek babasiylada bayramda seyran benlik mesele degil aralarindaki sonucta saygisizlik etmek istemedim ama simdi bakiorum annem bi hic yerine koymuyor bende aramak istemiyorum ben aramasam onlar hergun ariyor butun akrabalar ya gun boyu sirayla ariyorlar

Aileniz böyleydi neden kaçıp üzdünüz? Zaten kaçarak yapılan evliliklerde huzur aramayın. Ailenizin bir bildiği varmış vermemekte.
Kaçarak geldiğiniz için kayınalideniz size pek gelin muamelesi yapmamış. Yok sayıyor sizi. Nasıl olsa kaçarak geldi ikinci el eşyayı da kabul etmek zorunda mantığında herhalde. Allah hidayet versin. Paraya tapan insanlardan nefret ediyorum.
Sevdigim adam vardi isin ucunda esimle huzurum gayet yerinde ailemlede aram iyi pisman degilim bunun icin...

Sevdigim adam vardi isin ucunda esimle huzurum gayet yerinde ailemlede aram iyi pisman degilim bunun icin...
Huzurunuz gayet yerindeyse kayınvalidenizi dert etmeyin o vakit. Görüşmeyin olsun bitsin. Yalnız yarın öbür gün inşallah ailem ailem diye değişmez kocanız. Yoksa bu tiplerden çok çekersiniz.

Göklere çıkartıyorum ne demek ya? Eşiniz muhatap olmazken sizin göklere çıkarmanız saygı beklemekse bu saygı değil anca yağcılık olur. Uzak durun.
Yagcilik degil kendi anneme ne yapiorsam onada onu yapayim dedim baslarda iyidik ama su son 4 5 aydir bizim eve cikma muhabbetleri su bu para konusu olunca gercek yuzunu gosterdi bi insan evladina ev alacak diye kocasini bosarmi ya saka gibi

Esimin gorusmeme sebebi cok baska o annesiyle gorusmez tek babasiylada bayramda seyran benlik mesele degil aralarindaki sonucta saygisizlik etmek istemedim ama simdi bakiorum annem bi hic yerine koymuyor bende aramak istemiyorum ben aramasam onlar hergun ariyor butun akrabalar ya gun boyu sirayla ariyorlar

Valla sen de garipsin

Eşin görüşmüyorsa sen neden görüşüp canını sıkıyorsun ki. Arasınlar istedikleri kadar açma. Onlarda anlayacaklardır elbet. Kendi öz oğluna nasıl böyle davranıyorlar aklım almıyorlar. Kefenin cebi olsa hepsini yanında götürecekler nerdeyse.

Kayınvalide parayla kafayı kırmış 🙈
Eşiniz ailesiyle görüşmezken siz görüşmeye devam ederseniz yakında siz de kırarsınız söyleyim.Ayrıca eşinizle aranızın açılması da olası.

Karı koca ne güzel çalışıyormuşsunuz. Beraber her şeyinizi yaparsınız.Yeter ki bu toksik aileden uzak durun. (Yukarıda bir arkadaş yazmış telefon bozuk gibi yapın alo alo diyip kapatın 1-2 kere bir daha aramazlar die ,bana mantıklı geldi:)

Yagcilik degil kendi anneme ne yapiorsam onada onu yapayim dedim baslarda iyidik ama su son 4 5 aydir bizim eve cikma muhabbetleri su bu para konusu olunca gercek yuzunu gosterdi bi insan evladina ev alacak diye kocasini bosarmi ya saka gibi
E belirtseydiniz “başlarda iyiydik” diye. Acaba okurken gözümden mi kaçtı anlamadım. Kaynanız hayatına müdahale etmeye çalışıyor belli ki. Mesafenizi koyun, aramayın sormayın, eşiniz de sizde ortadan kaybolun haddini bilsin.

Ee okumuş kız almış daha ne istiyor?bütün evi düzmesi lazım. :işsiz:
Oturdugu yerde ese dosta over gelinim ogretmen 3 universite bitirmis soyle boyle der aile icinde okuyan kimse yok kucumsemek icin demiyorum onlari benim esimde lise mezunu cok sukur fabrikada calisiyor kadrolu felan ovmeye geldiginde over heryerde ama Allah var tek kurus para istemedik ben ailemden gormedigimden yabanciliyorum sanirim evlendik annemelr amcamlar halamlar herkes hesabima para atti kimse kimseye demez ama para yolladik die bunlar bana bi supurge aldilar hos ben onun ustune kendime baska supurge alip o supirgeyi eskiciye verdim tum carsamba biliyor herseyimi onlar almis gibi konusuyorlar cildiriyorum

Huzurunuz gayet yerindeyse kayınvalidenizi dert etmeyin o vakit. Görüşmeyin olsun bitsin. Yalnız yarın öbür gün inşallah ailem ailem diye değişmez kocanız. Yoksa bu tiplerden çok çekersiniz.
Ben 6 sene boyunca esime yalvardim annendir etme tutma die askere bile giderken ben elini zorla opturttum ama artik karismiyorum asla gorusmez kaynanamin hatalari cok buyuk bunlari bildigimizi bildigi halde korkmadan bize boyle davraniyor ya onlardan bisey istemiyorum paralari batsin para icindeler ama aileleri paramparca huzurlari yok

Ba
E belirtseydiniz “başlarda iyiydik” diye. Acaba okurken gözümden mi kaçtı anlamadım. Kaynanız hayatına müdahale etmeye çalışıyor belli ki. Mesafenizi koyun, aramayın sormayın, eşiniz de sizde ortadan kaybolun haddini bilsin.
Baska bir sehirdeyiz Allahtan surekli carsambaya gelin diyorlar esimin orda dukkani evi var burda gecim saglayin diyorlar orda kazanci daha iyidi ama gitmek istemiyoruz diplerine

Back