- 28 Şubat 2020
- 910
- 560
- 18
- 27
Kendim ettim ama zirveden asagi dusurmeyide bilirim saygisizlik etmek istemedigimden bu noktaya getirdimEderinden fazla değer, soytarıyı kral eder.
Bir düşünün bakalım bu kadını başınıza kral eden kim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendim ettim ama zirveden asagi dusurmeyide bilirim saygisizlik etmek istemedigimden bu noktaya getirdimEderinden fazla değer, soytarıyı kral eder.
Bir düşünün bakalım bu kadını başınıza kral eden kim?
Ay burda bile annem diye bahsediyorusn kuzum , kaynana demiyorsun , yüzüne kimbilir ne kadar naifsin ??? Hiç gerek yokEvet kuzum kaynanam
Ben hal hatir sorarim o altinlarimi sorarAnlıyorum. Ama sen canını sıktığınla kalırsın kayınvalidene birşey anlatma hal hatır sor geç. Kalayım derse yer yok filan de geç. Takma kafana. O seni umursamazken sen neden onun için canını sıkasın ki. Herkes herşeyi söyler boşver. Bir kulağından girsin diğerinden çıksın
Saygısızlık etKendim ettim ama zirveden asagi dusurmeyide bilirim saygisizlik etmek istemedigimden bu noktaya getirdim
Noldu anne eksiklerimi mi tamamlicaksın de kız arsız ol sen iste sen sok onu yere aaa sendeBen hal hatir sorarim o altinlarimi sorar![]()
Herseyi biliyor el opmeye gittigimiz zaman ben yirtik kot giydim kaynanam kapimi calmadan odaya pat diye girdi boylemi cikcan kizim es dost gelicek seni gormeye dedi esimde ben onu boyle aldim dedi ustunu basinida beraber secip aliyoruz neyse odur ben kabul ettiysem herkes edecek dedi.Kaynanam bana cirlamisti esimde annesinin kolunda tutup savurmustu bununyasanmasini istemiyorum bu yuzden esime anlatirken biraz daha naif sekilde anlatiyorumAy burda bile annem diye bahsediyorusn kuzum , kaynana demiyorsun , yüzüne kimbilir ne kadar naifsin ??? Hiç gerek yok
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış misali sen de biraz saygısız ol , başka türlü olmayacak gibi ..
Eşim görüşmüyor diyorsun ? Annesi oğlunu arasın seni milyonkere arayana kadar ? Oğlu açmıyor mu ? Sen de açma ? Canımı sıkan konuşmların var dersin olmaz mı
Eşine annesinin saçma konuşmalarından bahşediyor musun ? Eşin görüşme demiyor mu sana ?
Tek sebep saygı değil bunu iyi düşünün derim.Kendim ettim ama zirveden asagi dusurmeyide bilirim saygisizlik etmek istemedigimden bu noktaya getirdim
Ona laf soksanda anlamiyor biliomusun kamufile eder dalga gecer saptirir cok kez laf soktum ama banamisin demedi guldu gecti psikolojik hasta oldugunu bile dusunuyorumNoldu anne eksiklerimi mi tamamlicaksın de kız arsız ol sen iste sen sok onu yere aaa sende![]()
Yarin bayram aramicam bakalim ararsada hakedenleri aradim altinlarimi sormayanlarla bayramlastim dicemTek sebep saygı değil bunu iyi düşünün derim.
Niye ısrar ediyorsunuz? Derseniz altta yatan tetikleyicileri doğru tespit edemezseniz bir süre sonra yine saygı'ya sığınarak benzer tavırları sergilersiniz.
Sebeplerin doğru tespit edilmediği hiç bir sorun tam anlamıyla çözülmüyor.
Ah be benim eşimin anası olacaktı ki ben ona o bana ben ona o bana.Ona laf soksanda anlamiyor biliomusun kamufile eder dalga gecer saptirir cok kez laf soktum ama banamisin demedi guldu gecti psikolojik hasta oldugunu bile dusunuyorum
Helal olsun eşine , kaynananA da de Ki o zamaN eşime söylerim dediklerini de, tehdit et , çıldırsınHerseyi biliyor el opmeye gittigimiz zaman ben yirtik kot giydim kaynanam kapimi calmadan odaya pat diye girdi boylemi cikcan kizim es dost gelicek seni gormeye dedi esimde ben onu boyle aldim dedi ustunu basinida beraber secip aliyoruz neyse odur ben kabul ettiysem herkes edecek dedi.Kaynanam bana cirlamisti esimde annesinin kolunda tutup savurmustu bununyasanmasini istemiyorum bu yuzden esime anlatirken biraz daha naif sekilde anlatiyorum
Bende sokcam artik anlayana kadar yarin altinlarimi verimde bayramalssin ben aramicam :)Ah be benim eşimin anası olacaktı ki ben ona o bana ben ona o bana.ama anneme sözüm var. Gerçi bana laf sokan olursa farkında olmadan bende sokuyormuşum annem farkına vardırıyor ahahaj
![]()
Bacim neler neler edio esimde kadin arsiz arsiz :)) elimizde neler neler var ona dair bu zamana kadar dillendirmedim ama artik onlarla tehdit edicem boyle olmicak.Karakterime ailemin beninyetistirmesine yakistiramadigim seyelri yapmak istemiorum ama zorunda birakiyorHelal olsun eşine , kaynananA da de Ki o zamaN eşime söylerim dediklerini de, tehdit et , çıldırsın
Eşin bile gorusmuyorsa neden sen gorusuyorsunKizlar oncelikle hayirli aksamlar hayirli bayramlar simdiden
1.5 senelik evliyim kacarak evlendim kacmama ragmen benim ailem pesimden geldi nikahimda yer aldilar babam gelinlik bindalli herseyimizi aldi fotograf cekimi yaptirdi yarin icinde kalmasin diye alyanslarimiza kadar herseyimizi aldi esimin ailesi kalkip gelmediler bile babamlar araba kiralayip 8 saat yol geldi kayinpederim 40 dakika yolu gelemedi buna ragmen ses etmedik biz apart bir dairede kaliyoruz esyali bir ev simdi esya alip bos eve cikcaz kimseden bir destek istemiyoruz kendimiz birkim yaptik ettik vs kayinvalidem aradi 3 ay once size grlip kalcaz dedi bemde evimde misafir agirlicak yerim yok anne biliyorsun dedim bana bos eve cikip esya alsana dedi bunun icin para gerekiyor anne borca girmeden halletmek istiyoruz birikim yapiyoruz dedim bana kalkip sifir alacak degilsin ya 2.elden diz evini nolcak dedi benim kendi babam surekli esya alcaksaniz yatak odasi perde hali bize dusenleri biz alcaz diye surekli arar paran cebinde kalsin der kayinvalidem 2.el esya al sifira ne gerek var diyor kizim destek cikariz ederiz dicegi yerde kayinpederim para konuda destek cikcagini soyledi ev bile alcakti ama kaynanam ortaligi ayaga kaldirdi bosanma bile acti babama sirf bize ev parasi yollicak diye...Esim abisine cocuk icin sigarayi birakmam gerek yoksa olmicak felan demis abiside yeme icme kaynanama anlat beni arayip bide demez mi tup bebek felan derlerse bekleyin acele etmeyin 10 sene cocugu olmayan var 10 15 sene olmazsa bu yontemlere gidersiniz fuzuli 20 30 bin tl harcamayin bende kadina anneler gununde hediye yolluyorum felan o beni arayip bunlari soyluyor ne kadar salagim kadin bi hic yerine koymuyor ben goklere cikartiyorum esim ailesiyle gorusmuyor artik bende arayip gorusmek istemiyorum yeter gercekten maddi durumlari cok iyi ama evlatlarina zirnik yok kaynanam bize para yollancak diye akli cikiyor delirmek uzereyim bana aldigi altinlari hergun arayip soruyor naptiniz harcamayin dursun felanlar saygisizlik etmek istemiyorum ama kotu patlicam artik
Esimin ozel bi sebebi var benlik mesele degildi sonucta bu yuzden gorusuyordumEşin bile gorusmuyorsa neden sen gorusuyorsun
Senin sebebin de huzurunu kaçırmaları işteEsimin ozel bi sebebi var benlik mesele degildi sonucta bu yuzden gorusuyordum
Bende bunu bahane sunup gorusmicem gerekirse numara degiscemSenin sebebin de huzurunu kaçırmaları işte
Altın ne kadardı ki bukadr peşine düştü kadın. Madem sorcaksın hiç verme. Mesafe koy arana önünü alamazsın sonra.Esim soyledi bunu harcadik bitti o para dedi annem kalkip haram zikkim olsun dedi bize
Ben anne değilim henüz. Evlat nedir bilmem. Ama insan bir insanı kıskanıp,oğlunun evlendiğini kabul etmeyip bunun hırsını kendi evladından çıkaramaz. Bu anneliğe sığmaz. Kendimden örnek vereyim benim kv de beni sevmez. Açık açık söyledi benim gitmemi. Bana olan nefretinden oğluna da bir şey yapmaz. Bizim eve bir şey alınsa etse demez yani oğlumun evi barkı iyi diye. Bu hayatta annelik gibi kutsal bir duggunun bile önüne geçiyor hırs, kin.Kizlar oncelikle hayirli aksamlar hayirli bayramlar simdiden
1.5 senelik evliyim kacarak evlendim kacmama ragmen benim ailem pesimden geldi nikahimda yer aldilar babam gelinlik bindalli herseyimizi aldi fotograf cekimi yaptirdi yarin icinde kalmasin diye alyanslarimiza kadar herseyimizi aldi esimin ailesi kalkip gelmediler bile babamlar araba kiralayip 8 saat yol geldi kayinpederim 40 dakika yolu gelemedi buna ragmen ses etmedik biz apart bir dairede kaliyoruz esyali bir ev simdi esya alip bos eve cikcaz kimseden bir destek istemiyoruz kendimiz birkim yaptik ettik vs kayinvalidem aradi 3 ay once size grlip kalcaz dedi bemde evimde misafir agirlicak yerim yok anne biliyorsun dedim bana bos eve cikip esya alsana dedi bunun icin para gerekiyor anne borca girmeden halletmek istiyoruz birikim yapiyoruz dedim bana kalkip sifir alacak degilsin ya 2.elden diz evini nolcak dedi benim kendi babam surekli esya alcaksaniz yatak odasi perde hali bize dusenleri biz alcaz diye surekli arar paran cebinde kalsin der kayinvalidem 2.el esya al sifira ne gerek var diyor kizim destek cikariz ederiz dicegi yerde kayinpederim para konuda destek cikcagini soyledi ev bile alcakti ama kaynanam ortaligi ayaga kaldirdi bosanma bile acti babama sirf bize ev parasi yollicak diye...Esim abisine cocuk icin sigarayi birakmam gerek yoksa olmicak felan demis abiside yeme icme kaynanama anlat beni arayip bide demez mi tup bebek felan derlerse bekleyin acele etmeyin 10 sene cocugu olmayan var 10 15 sene olmazsa bu yontemlere gidersiniz fuzuli 20 30 bin tl harcamayin bende kadina anneler gununde hediye yolluyorum felan o beni arayip bunlari soyluyor ne kadar salagim kadin bi hic yerine koymuyor ben goklere cikartiyorum esim ailesiyle gorusmuyor artik bende arayip gorusmek istemiyorum yeter gercekten maddi durumlari cok iyi ama evlatlarina zirnik yok kaynanam bize para yollancak diye akli cikiyor delirmek uzereyim bana aldigi altinlari hergun arayip soruyor naptiniz harcamayin dursun felanlar saygisizlik etmek istemiyorum ama kotu patlicam artik