Saygı da bir yere kadar.

Kayınvalidenin huyu bu demekki . Bence eşiniz de arkanızda madem ortaya daha büyük sıkıntılar çıkmadan , çirkinleşmeden araya mesafe koyma zamanı gelmiş demektir.
Bu mesafeyi koyamiyoruz iste aramicam diyorum onlar biktirip acana kadar ariyor agir konuscam artik cidden

Esiniz konusmuyor siz neden konusuyorsunuz?
Saka gibi konu , bunun saygiyla ne alakası var? Zevk mi aliyorsunuz kendinize aci çektirmekten?
Esimle olaylari cok baska olay cunku esim anneyle gorusmuyor bende babayi arayip anneyle konusmasam baba demicekmi anneyle neden konusmuyorsun die mesafe koyamioruz biz aramasak o ariyor acana kadar

Altınları sorduğunda lütfen "ohoo biz onları harcayalı çok odu" deyin apışıp kalsın :) ... aramayın kayınvalideyi,kendi evladına anne olamamış size mi olacak
Esim soyledi bunu harcadik bitti o para dedi annem kalkip haram zikkim olsun dedi bize

Karsidaki adam hicbisey yapmadigi halde senin anan baban napti diyorsa ikisini kiyaslamam normaldir

İyide burda bize anlatirken niye kiyasliyorsun? Annemler onu yapti, babam şunu verdi...
İsterse babaniz saray yapsin size, karşi tarafin size birseyler vermeye gönlü yok zaten ve vermek zorunda da değil. Onlardan beklentiye girdiğini gosterirsen her turlu lafi da duyarsin. Son yorumum.
Eşin gorusmuyorsa sen de gorusme duyma.

Tamda oyleler tek kuruslarini istemedik ben universite okuyorum bi yandan babam heray kayinpederim yani benim hesabima 2 bin tl para atti 9 ay boyunca o paraya dokunmadik annem kalkip herkesin icinde ellerine bide biz parayi yolluyoruz dedi hic ses etmedim bankaya gittim parayi cektik geldik yolladiginiz paralar burda yollamayin dedikce yolladiniz ortalikta dicegnizi bildigimizden sakladik al paran diyip masaya koydum

Zaten diplerine giderseniz yekten mahvolursunuz. Olabildiğince mesafenizi koruyun. Çekilecek gibi değil.
Hic degil hic para konusunda ac gozlu kaynanam doymuyor kayinpeder sehirdisinda calisiyor heray 3 bin kaynanama 2 bin gorumceme yolluyor kira dertleri yok daire kendilerinin alt kattaki dukkanin 2 bin kirasinida annem aliyor oturdugu yerde param yok diyor bana bakmiyor tariklara ev almanin diyor tarik esim bu arada

E Allah gözünü doyursun madem, pes.

Gotursun mumkunse o ote taraftanda elini uzatir buralara para olsun oma

Zaten hep oyle yaptik bu zamana kadar numarami degiscem artik anlamiorlarda varya islerine gelmiyor canimdan bezdirdiler artik

Öf he de geç. Takma kafana. Herşeyi kafana takarsan çok işin var. Bak benim kaynanam kayınbabam beyz eşya olarak ocak ve buzdolabı aldı. Ç makinesi B Makinesi biz kız tarafı aldık. Ocağı en eski model den aldılar ucuza buzdolabını ben zorla iyisini aldırmıştım ama fırınlı ocak içime hiç sinmedi. Aileme çaktırmamaya çalışıyordum ama insan işte içinden geleni ister heyecan var içimizde kıpır kıpırız. Aldıkları ocak annemin 1997 yılında aldığı ve şuan hala kullandığı ocaktan bile alt model. Babam baktı üzülüyorum aldı beni hadi gidiyoruz dedi. Nerye baba dedim ocak almaya götürdü. Beğendiğimi aldı Allah razı olsun babamdan. Babam a benim çeyizime alınan ilk Ocağı da satar bunun taksidinin birazını karşılarız baba dedim bakarız sen üzülme dedi. Kaynanam bunu duymuş hemen kayınbabamla gelip ocağı arabaya atıp götürdüler evimden. Benim yok ben kullanıcam baban zaten sana almış yenisini dedi. Çok sinirlenmiştim eşim de alsınlar deyince iyice bozulmuştım. Sonra annem dedi ki kızım boşver herkes ettiğini çeker. Biz sana hediye olarak aldık karşılığını istemiyoruz sen mutlu ol bize yeter dedi. O kadar duygulandım ki. İnsanın annesi olması ne kadar güzel aileme bayılıyorum. Kaynanam evimden eşya alıp götürürken annem evindeki herşeyi bana vermeye çalışır kurban olayım yoluna Ve artık hiçbir şeyi umursamıyorum. Evimin kilidini eşim ailesine vermişti aynı şehirdeyiz diye ne gerek varsa. Eşime söylemeden dış kapının kilidini de değiştirdim. Eşime çaktırmadan eski anahtarları anahtarlıktan çıkarıp yenisini taktım. Çünkü eşimin işi sebebi ile evde değilim. Sürekli bir göçebe hayatı yaşıyorum. Evime kaynanamgilben yokken daha önce girip çıkıyordu şimdi kilit değiştim giremiyor oh olsn.

Annem dediğin kaynanan mı ? karışık olmuş hep

En iyisini yapmissiniz beni anliyorsunuzdur yuksek ihtimalle

En iyisini yapmissiniz beni anliyorsunuzdur yuksek ihtimalle
Anlıyorum. Ama sen canını sıktığınla kalırsın kayınvalidene birşey anlatma hal hatır sor geç. Kalayım derse yer yok filan de geç. Takma kafana. O seni umursamazken sen neden onun için canını sıkasın ki. Herkes herşeyi söyler boşver. Bir kulağından girsin diğerinden çıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…