Savaş Stresi ve Ekonomik Buhranlar

Yani o da doğru Ortadoğu hiçbir zaman sakin değildi zaten. Sadece son zamanlarda sürekli farklı bir ülke azıtmaya başladı. Hani şey gibi sanki üçüncü dünya savaşının başlamasına doğru gidiliyordu zaten artık koşulmaya başlanmış gibi. Son zamanlarda araba almayı çok çok istiyordum bu savaş haberleri benim hevesimi kırdı. Ajda bu arada 22 ayar mı 24 ayar mı oluyor?

22 ayar ama işçilik alınmıyor al sat arası makas da çok az zikzak modelleri var daha spor duruyor savaş çıksa bile arabanız değer kaybetmez aksine mal değer kazanir kriz zamanlarinda siz önümüze bakın alın arabanizi güle güle kullanın altın birikim yaparken de bundan sonrası için Ajda alabilirsiniz sınıf öğretmeni misiniz İlksan da ikraz da alabilirsiniz bankalar ile karsilastirma yapın bazen oranı çok daha iyi oluyor

savaş çıkması o kadar kolay bişey değil arkadaşlar
tamam ülkeyi yönetenleri bazen çok küçümsüyoruz ama bu tarz konularda da savaşı göze alacak adamlar değiller
ayrıca neden savaş çıksın onu anlamadım. gerçekten çok ciddi bir sebep olmalı. diplomasi diye bir şey var
erdoğan da ülkeyi savaşa sürükleyecek bir adam değil merak etmeyin

sana gelince konu sahibi. evet parayı tl olarak elde tutman yanlış olmuş ama şöyle düşün
en azından memursun, garanti bir işin ve düzenli gelirin var
senin maaşına, işine ve yılda 2 kere aldığın maaş zammına bişey olmaz
sen bundan sonraki süreçte altın falan almaya bak
eğer fiziki alacaksan banka kasasında saklaman lazım. kasa ücreti oluyor. araştır bu konuları
banka hesabı şeklinde de altın alabilirsin. bu da çok tercih edilen, yaygın bir kullanım
ben ve annem fiziki altınla uğraşmak istemediğimiz için banka hesabı tarzını tercih ediyoruz

fazla kaygılısın. bu kadar kaygılı olmak iyi değil

Ya tabi ki öyle ama savaş en olağanüstü durum ya o yüzden ekstra korkutuyor. Tabi ki en önemli can güvenliğim, sağlığım.
Şu an savaş var mı ? Yok. Kaygılanacaksanız savaş çıkarsa o zaman stres olursunuz, şu anda olmayan şey için böyle can sıkmanın bir anlamı yok zarardan başka

Ayy bilmiyorum haklısınız yani

Boğazımıza kadar kredi borcu ödüyoruz ev ve araba.
Kenarda altın da biriktiriyorum.
Yapacak bir şey yok.
Borçsuz ev araba alamazdık biz.

Türkiye bir nato ülkesi , eğer bir ülke bize bir savaş açarsa tüm nato ülkeleri müdahil olmak durumunda. Bunun dışında coğrafi olarak Avrupa ülkelerine çok yakınız büyük bir savaş durumunda mülteci sorununu Avrupa yaşayacaktır. Bir de Türkiye nüfus olarak pazar olarak ticari anlamda pek çok önemli büyük ülkelerin önemsediği bir yer. Tüm bunları toplayınca Türkiye sevilsin sevilmesin savaşa itilecek savaş olması istenecek bir yer değil.
Her şeyi geçtim nüfus anlamında da güçlüyüz asker sayımız vs güçlü. Hani bu kadar korkutmaya gerek yok kendinizi , ha bu söylediklerim yüzde yüz savaş çıkmaz demek değil ama Türkiye’yi de hafife almayın bence. Ve psikolojik destek alın bu kadar kaygı normal değil

Bu aralar böyle yaşıyorum sadece. Gerçekten savaş çıkarsa arabayı boşuna mı almış olurum yoksa sağ çıkarsam bana kalır mı?
Yok artık ya cidden savaş var zaten devamı da gelecek ama bizi maddiyat ekonomi dışında etkilemez ki siz hangi astrologu takip ediyorsunuz merak ettim

Hersey olacagina variyor bu kadar kendinizi hirpalamayin. Maddi olarak bugunlerimizi arayacagimiz buyuk bir gercek. 2025 daha berbat gececek. Ama bu ulke hep birsekilde kotu gunleri atlatti. Savas cikacagini da sanmiyorum, nato ulkesiyiz diye degil. Isteseler dolayli yoldan yaparlar ki gayette yapiyolar senelerdir pkk besliyolar. Simdi daha beterini yapabilirler ve yapmayi planliyolar gibime geliyor ki tum siyasi partilerin fikri ayni yonde. Hepsinin patronu kimse artik ayni cumleleri farkli farkli kuruyolar. Ay neyse hayat bence herseye ragmen guzel. Yatirimi en basta kendinize yapin, ruhen fiziken saglikli olun. Iyi beslenin,uyuyun. Imkanlar dogrultusunda da kalan paranizla altin yapin. Galiba araba icin 100bin eksiginiz varmis diye okudum. 100 bin ne ki, kredi bile cekmeseniz cevrenizde 3-5 kisiden 20 30 alsaniz tamamlanir. Ve 1 senede geri odersiniz diye dusunuyorum.

Bence kızına kıyamıyordu tüm sorumluluğu annenize atıyordu o yüzden Maalesef Türkiye 'nin konumu itibariyle başta Orta Doğu ardından diğer tüm bölgelerde ses bombası atılsa Türkiye' de yankısı oluyor bir şekilde olayların etkilenen ve zarar gören tarafında yer alıyor. Tabi ki yıllardır savaş çıktı çıkacak söylentileri, korkusu hep oldu ama bu aralar siyasiler bir taraftan dünyada yayılan o savaş ortamı bir yandan iyice tedirgin olmaya başladık.

Ben önce çeyrek alıp birikince de bilezik alıp takıyorum. Sonuçta bir memurun maaşı belli kilo kilo altın olmayacağına göre böyle yapabilirsin

yani iranın içi boş füzelerinden sonra oyun oynuyolar ablası bir şey yok diyesim geliyor.

O açıdan bakınca o da doğru

İkinci el araba fiyatları azalma eğiliminde değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…