Tabi başka ne diyecekti ki...Evet ama biri yorum yapmış bana eşiniz neden bu kadar rahat diye rahatım çünkü birşey yapmadım içim çok rahat diyor
ben hayatımda hıc boyle gercekler gormedım sız nasıl hayat yasıyorsunuzİnanıp inanmamak size kalmış ama işte hayatın gerçekleri bunları da yaşadım psikolojim bozuldu
+1Eşim masumken ben eşime böyle bir şey soracağım..
Aman Allahım evi başıma yıkar, kardeşimi de beni de siler eminim. Nasıl yakıştırırsın der, kardeşime iftirası için dalar yeminle.
Anlattığınıza göre ya senaryo uydurdunuz ya da eşiniz masum falan değil.
Erkek arkadaşının bunlardan haberi yok ki onlar ayrldıktan sonra bunlar olmuş eşim onları barıştırmaya evlenmeye kadar götürmeye çalıştı o kadar kardeşimin dediğine göre ben senin dediğini yaptım sevgilin ile konuştum sende benim istediklerimi yapacaksın demiş inanın duyduklarım karşısında dondum kaldım yoksa hiç sakin değilimİkisini de yüzleştirirdim ve böyle bir konuyla ilgili birşeyler söyleniyorsa bunun nedensiz olmadığını düşünüyorum.
Sizinde bu denli sakin olmanız beni şaşırttı açıkcası böyle birşey konuşulması çok rahatsız eski erkek arkadaşıyla falan görüşün bilgi edinmeye çalışın derim.
Hayır direk öyle cevap vermedim kardeşim söylrmeyince öyle dedim çünkü kardeşimin söylediklerinide eşime yakıştırmadımİlk başta midemi bulandıran şey kardeşin eniştemle kalmak istemiyorum dediğinde verdiğin cevap. O ne seviyesiz bi cümle.
Pek inanmadım ama doğruysa ne okudum la ben
İyi de eşiniz demiyor mu siz ne biçim insansınız bana iftira attınız gelsin yüzleşelim diye.bana biri bunu ima etse bile deliririm.kurana el basmalar çocuk üstüne yemin etmeler...eşinizin yerinde olsam suçsuzsam bütün sülaleyi ayağa kaldırirım.böyle böyle denildi getirin yüzleşelim derim alnım aksa eğer.böyle eşimi arada bırakıp sessiz sedasız çözmem bu işi.yuvam yıkılacak eşim benden şüphe edecek de ben sessiz sedasız yeminler edip oturacağım bilemedim.
Insanlar o kadar kötü ki.bir yandan kardeşimin psikolojisi bozuk diyorsunuz.belki kendi mutlu olamadıgı için sizin mutluluğunuzu kıskandı ay bilemiyorum gerçekten zor bir durum.bence ikisini habersiz yüzleştirin.konuşulacak odaya da gizlice ses kayıt cihazı koyun.ikisinin de haberi olmasın.illa tartışma çıkacak kriz geçirir gibi yapıp kapıyı çarpıp hava alacagım deyip cıkın evden.gerçekten gidin ama sokaga çıkın.o zaman birbirlerini yiyecekler.o arada eteklerdeki bütün taşlar dökülür.
Çok mantıklıOff çok iğrenç!
4nüz arasındaki ilişki aşırı laçka.
Madem kardeşine öyle dedi kardeşin ses kaydı alsın sen odadan çıkınca o konuyu açsın eşin öyle bir teklif ettiyse ortaya çıksın ondan sonra da gereğini yaparsın
Ama kardeşinin de o sevgili bozuntusundan ayrılması gerek hiç normal ruh halleri yok
Sordum neden bu kadar rahatsın dedim çünkü birşey yapmadım içim rahat diyor eşiminde dediği acaba kardeşin eniştem tüm özelimi öğrendi yarın o bir gün başkasına söyler beni tehdit edernmi diye kafa da kurdu da ortaya böyle bir şey mi attı diyor
Bu dediğinize inanamıyorum. Dişi kuyruk sallamazsa erkek gelmez olayı öyle mi? Bir kadın isterse fahişe olsun istemediği hiç kimsenin ona isteği dışında yaklaşmaya hakkı yoktur. Hele enişte asla. Bu nasıl mantıktır?Kız kardeşinde ayrılınca hemen başkalarını hayatına alıyormuş zaten yani konu gerçekse hatayı birazda kız kardeşinde aramalısın
İlk başta midemi bulandıran şey kardeşin eniştemle kalmak istemiyorum dediğinde verdiğin cevap. O ne seviyesiz bi cümle.
Pek inanmadım ama doğruysa ne okudum la ben
Yani hem pskolojisi bozuk diyorsunuz hem çok yalan konuşur diyorsunuz öyle bir insandan herşeyi beklerim ben. Ayrıca konu durum ne olursa olsun ister haklı ister haksız bir insan evladının üzerine asla asla yemin etmemeli eşinize çok kızdım bu konudaYok kız kardeşim benim mutluluğumdan mutlu olan bir insan kıskançlık yapmaz evet yaşadıkşarından ve sonradında yanlış üstüne yanlış yapmasından çok kötü şeyler yaşamasından psikolojisi çok bozuk ama neden iftira atsın olmayan birşeyi varmış gibi göstersin ki bilemiyorum evet kız kardeşim normalde de çok yalan konuşur bana bile çok yalan söyler acaba eşim konuştuktan sonra sevgilisi ile tamamen ayrıldılar ya ondan mı düşman oldu kocama yoksa normal de çok iyi anlaşırlardı