EvetBencede kesin çözüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetBencede kesin çözüm
allah bilir geçeği ama eşini de tanırsın hani, potansiyeli var yok dersin.gariplik sezersin.girdiği siteler vs.ama kız kardeşinin psikolojik sorunlu değilse neden atsın iftira, sizi kıskanıyor olabilir mi, ya da başka bir neden, iftira atması için bir nedeni var mı, yalan söyleme özelliği var mı ya da viddi bir psikiyatrik rahatsızlık?Benimde miğdem almıyor ama 2 yaşında kızım var ve eşim gayet kendinden emin bir şekilde konuşuyor yemin ediyor
Yok kız kardeşim benim mutluluğumdan mutlu olan bir insan kıskançlık yapmaz evet yaşadıkşarından ve sonradında yanlış üstüne yanlış yapmasından çok kötü şeyler yaşamasından psikolojisi çok bozuk ama neden iftira atsın olmayan birşeyi varmış gibi göstersin ki bilemiyorum evet kız kardeşim normalde de çok yalan konuşur bana bile çok yalan söyler acaba eşim konuştuktan sonra sevgilisi ile tamamen ayrıldılar ya ondan mı düşman oldu kocama yoksa normal de çok iyi anlaşırlardıallah bilir geçeği ama eşini de tanırsın hani, potansiyeli var yok dersin.gariplik sezersin.girdiği siteler vs.ama kız kardeşinin psikolojik sorunlu değilse neden atsın iftira, sizi kıskanıyor olabilir mi, ya da başka bir neden, iftira atması için bir nedeni var mı, yalan söyleme özelliği var mı ya da viddi bir psikiyatrik rahatsızlık?
Yok canım daha neler oda çpk xl mış bende onun gibi olsam hiç buraya konu açmazdım ben çok ince düşünceliyim ve düşüne düşüne kafayı yiyeceğimBenim etrafimda birebir boyle bir olay oldu ve gercekti ses kaydi da yapmisti kardes ama kadin yine de bosanmamisti
Valla ne yapacağımı kime inanacağımı şaşırdım kız kardeşim canım benim öncelik ona inanıyorum kocam sonuçta el oğlu kafam çok karışık kız kardeşime ben sana inanıyorum ama enişten de nenyeminler ediyor nen o kadar şerefsiz miyim diyor şaşırdım kaldım diyorum sen git kocana inan diyor ikisini bir araya getirip yüzleştireceğim sizinde dediğiniz gibi iki ucu b... değnekkardesiniz esinize iftira atiyor olabilir
14 15 yaslarinda bi akrabamizin kocasinj tesasufen biriyle gormustum karisi benden degil ama yillar sonra birinden aldatildigini ogrendi kocasi oyle bisey yapmadim diye cocugunun ustune yemin etmis
yalandan kim ölmüş mantigi yani iki ucu seyli degnek sizinki
Evet ama beynim durdu kardeşim neden iftira atsın ki durduk yerde eşim niye yeminler etsin bilemiyorum Allah yardımcım olsun çok şaşkınımçokKardesinin butun erkeklerin onu istedigi gibi bir dusunce bozuklugu da olabilir ama butun bunlari tartacak olan sensin esini de kardesini de taniyan goren.
O kadar kişi yazmıs inanmadım diye bana mı denk geldinBen kimseyi inandırmak için dertleşmedim
Biri eş diğeri kardeş hadi yine eşi atarsında ya kardeşi nasıl atacaksın canının yarısıCok ama cok cirkin!
Ses kaydi mi olur artik Whatsap konusmasi mi olur bir sekilde kanitiyla gelmedigi sürece ikisiyle de görüsmezdim.
Anlattiklariniza göre ikisi de sağlıklı gelmedi bana pek.
Evet ama biri yorum yapmış bana eşiniz neden bu kadar rahat diye rahatım çünkü birşey yapmadım içim çok rahat diyorBence kız kardeşiniz doğru söylüyor. İçinde kötü niyet olsa kalırdı baş başa. Ahlaksız teklifi o kadar kişiyle yaptı benimle de yapsın diye etmiş olabilir eşiniz. Ne yazık ki erkek zihniyeti!.. Sevgilisi neler neler anlattıysa belli ki aklına girmiş. Yalan yere Kur’an’a el basan çocuğunun üzerine yeminler eden çok kişi var... Kardeşim de ablamın ilk eşinin taciz ettiğini ablam boşandıktan sonra sadece bana söyleyebilmişti gözyaşları içinde. O şerefsi..den beklemezdim ama küçücük çocuğa tacizde bulunmuş. Olmaz dememek lazım...
Sordum neden bu kadar rahatsın dedim çünkü birşey yapmadım içim rahat diyor eşiminde dediği acaba kardeşin eniştem tüm özelimi öğrendi yarın o bir gün başkasına söyler beni tehdit edernmi diye kafa da kurdu da ortaya böyle bir şey mi attı diyorİyi de eşiniz demiyor mu siz ne biçim insansınız bana iftira attınız gelsin yüzleşelim diye.bana biri bunu ima etse bile deliririm.kurana el basmalar çocuk üstüne yemin etmeler...eşinizin yerinde olsam suçsuzsam bütün sülaleyi ayağa kaldırirım.böyle böyle denildi getirin yüzleşelim derim alnım aksa eğer.böyle eşimi arada bırakıp sessiz sedasız çözmem bu işi.yuvam yıkılacak eşim benden şüphe edecek de ben sessiz sedasız yeminler edip oturacağım bilemedim.
Insanlar o kadar kötü ki.bir yandan kardeşimin psikolojisi bozuk diyorsunuz.belki kendi mutlu olamadıgı için sizin mutluluğunuzu kıskandı ay bilemiyorum gerçekten zor bir durum.bence ikisini habersiz yüzleştirin.konuşulacak odaya da gizlice ses kayıt cihazı koyun.ikisinin de haberi olmasın.illa tartışma çıkacak kriz geçirir gibi yapıp kapıyı çarpıp hava alacagım deyip cıkın evden.gerçekten gidin ama sokaga çıkın.o zaman birbirlerini yiyecekler.o arada eteklerdeki bütün taşlar dökülür.