Çünkü kız kardeşimin sevgilisi anlatmış eşim de kız kardeşime sorduğunda kız kardeşim de onaylamışKızkardeşinizin yaşadıklarını eşiniz nasıl bu kadar detaylı biliyor.
Neden eğlenmek için böyle bir konu açayım kieğer eglenmek icin bu konuyu açtıysan ciddi manyak ruh hastasi olman gerek cunku cok cok hassas bir mevzu eger gerceksede bununla yasayabilir misin kardeşin normalde yalan söyler mi bu yenilir yutulur birsey degil eşine gelince eğer gercekten bu serefsizligi yaptıysa illa ki açığa cikar yok kardeşin iftira atiyorsa o zaman sana çocuğuna cok yazik olur
İnanıp inanmamak size kalmış ama işte hayatın gerçekleri bunları da yaşadım psikolojim bozulduÇok abartılı bi konu elle tutulur bi tarafı yok inanmadım
yok ben ihtimal dahilinde soyledim cidden cok hassas bir konu kardeşiniz yalan soyler mi peki yani nasil cikilir bi işin icinden bilemedimNeden eğlenmek için böyle bir konu açayım ki
Kız kardeşim sevgilisinden ayrıldı 1,5 yıl oldu kız kardeşimin eniştesi ile ilgili bana söylediklerini kız kardeşimin sevgilisi bilmiyor ki onlar ayrıldıktan sonra göya eşim öyle teklif de bulunmuşOff çok iğrenç!
4nüz arasındaki ilişki aşırı laçka.
Madem kardeşine öyle dedi kardeşin ses kaydı alsın sen odadan çıkınca o konuyu açsın eşin öyle bir teklif ettiyse ortaya çıksın ondan sonra da gereğini yaparsın
Ama kardeşinin de o sevgili bozuntusundan ayrılması gerek hiç normal ruh halleri yok
Aynen benimde :))Aklıma geçen 5 konu açan ponçik geldi
Ya arkadaşlar neden böyle yorumlar yapıyorsunız benim en sevmediğim şeydi böyle sitelere üye olmak ama bunları kimseyle paylaşamıyorum şiştim resmen 2 yaşında kızım var o olmasa alıp başımı gideceğimIkisini al karsina dogruyu ögrenene kadar kalkmasin kimse masadan ... allah yardimciniz olsun eger gercekse tabiki
E tamam işte kardeşin bunu kanıtlasın sana diyorum madem böyle bi iğrenç teklif varsaKız kardeşim sevgilisinden ayrıldı 1,5 yıl oldu kız kardeşimin eniştesi ile ilgili bana söylediklerini kız kardeşimin sevgilisi bilmiyor ki onlar ayrıldıktan sonra göya eşim öyle teklif de bulunmuş