Şaşırdım kaldım ne olur yardım edin

Biri yazmis zaten kardesin ses kaydi yapsin madem öyle birsey var ...

Kız kardeşinde ayrılınca hemen başkalarını hayatına alıyormuş zaten yani konu gerçekse hatayı birazda kız kardeşinde aramalısın
Ne alakası var hangi mantıkla bu yorumu yaptınız.Hayatına devamlı birini alan insanlar herkes tarafından her türlü muameleyi hakediyor mu?Heleki eniştesi tarafından!

yok ben ihtimal dahilinde soyledim cidden cok hassas bir konu kardeşiniz yalan soyler mi peki yani nasil cikilir bi işin icinden bilemedim
Bende bilemedim biz birbirimize çok bağlı bir aileyiz kardeşim neden yalan söylesin diyorum bide aklıma şey geliyor kardeşim sevgili ile bir ayrılıp bir barışıyordu eşim işin içine girince tamamen ayrıldılar acaba kardeşim iftira mı atıyor diyorum çünkü söylüyor kardeşim eniştemin konuşmasından sonra tamamen ayrıldık deyip eşimi suçluyor halbuki eşim onlar iyi olsun diye konuştu ama kardeşimin her pisliğini öğrendi eşimden çok utanıyor keşke duymasaydı ama kardeşimin sevgilisi şerefsiz herşeyi anlatmış kocama elalem kötü kadınları alıp karı yapıyor

Malesef senaryo değil hatta eşime tokat bile attım ama benim içim çok rahat diyor yemin ediyor

Ne alakası var hangi mantıkla bu yorumu yaptınız.Hayatına devamlı birini alan insanlar herkes tarafından her türlü muameleyi hakediyor mu?Heleki eniştesi tarafından!
Hayır yanlış anladınız kız kardeşim tecavüze uğradıktan sonra psikolojisi bozuldu tedavi gördü ama hep yanlış üstüne yanlış yaptı rahmetli annemlede konuşuyorduk oda çok k kızıyordu kardeşimin yaşam tarzına kardeşim böyle herkes böyle demiyorum

Senin bu kadar rahat tavırlarda bu soruları sorman , eşinin bu kadar rahat bu soruları cevaplaması, kızkardeşinin bugüne kadar gelip sana bunu söylememiş olması .. vay arkadaş !
Evet haklısın bende işşn içinden çıkamadığım ve çok huzursuz olduğum için buraya katıldım

Ben size yazmadım bu cevabı sizin olayınıza biri yorum yapmış “”kız kardeşinde ayrılınca hemen birilerini hayatına alıyormuş,eğer olay gerçekse hatayı kardeşinizde arayın””demiş bunu yazan kişiyeydi yorumum

Bu insanlar islerine gelmeyince ne kadar çirkin kardesinizin sevgilisi anlatti diye serefsiz oluyor peki hangi seref bu ben anlayamadım neyin kafası kim serefli burada.

çok iğrenç geldi ama bu doğruysa benim midem almaz bu adamla yaşamayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…