- 31 Ağustos 2021
- 1.085
- 2.381
- 63
- Konu Sahibi Probisinkokusu
-
Kendi fikrini ailesine söylemesi hoş banada söylemişti işte o küsünce beni evi de saldım yaGüzel temizlik yapamadığın eşinin kendi fikrini sana söylemesi mi, yoksa ailesinin fikrini sana söylemesi mi?
Eşin gerçekten inanılmaz biri. Sen onun özelisin. Öyle ya da böyle, nasıl gider orada burada mahreminizi anlatır?Kendi fikrini ailesine söylemesi hoş banada söylemişti işte o küsünce beni evi de saldım ya
Çünkü bu temizlik ev işi konusunu ailesinden başka kime açsa haksız bulunacak. Destek görmek haklı olduğunu düşünmek için anlatmak istemiştir. Yazık o anne babaya ki kızlarını prenses gelinlerini köle gibi görüyorlar. Hem ev hem iş bütün yükü sırtlansınlar istiyorlar. Ama yine aynı aile tek başına bir ay bile ev geçindirmeyecek bir çocuğa sahipler. Bunkarı düşünürken utanıyorum bazen paradır puldur hiç gözümde olmazdı lafını bile etmezdim. Meslektir odur budur. Her sürecinde fedakarlık yaptığım şu evlilikte hala fazlası bekleniyor.Eşin gerçekten inanılmaz biri. Sen onun özelisin. Öyle ya da böyle, nasıl gider orada burada mahreminizi anlatır?
Haklı görünmek mahremiyeti korumaktan daha önemli geliyorsa diyecek bir şeyim yok. Kabul edemezdim asla.Çünkü bu temizlik ev işi konusunu ailesinden başka kime açsa haksız bulunacak. Destek görmek haklı olduğunu düşünmek için anlatmak istemiştir.
Fazlası beklenmesine sen vesile oluyor olabilir misin? Pasif ya da sessiz kalıyor olabilir misin?Yazık o anne babaya ki kızlarını prenses gelinlerini köle gibi görüyorlar. Hem ev hem iş bütün yükü sırtlansınlar istiyorlar. Ama yine aynı aile tek başına bir ay bile ev geçindirmeyecek bir çocuğa sahipler. Bunkarı düşünürken utanıyorum bazen paradır puldur hiç gözümde olmazdı lafını bile etmezdim. Meslektir odur budur. Her sürecinde fedakarlık yaptığım şu evlilikte hala fazlası bekleniyor.
Rezalet gerçekten. Esiniz cok çirkef. Bir isin ucunfan tutmadigı gibi bir de size çamur atmiş. Hem suclu hem guçlü cidden ayıp yani .Bir gün ben ailesini karşıma alıp konuşursam eksik gördüklerimi söylersem diye şimdiden sıralıyor kendince haklı nedenlerini hatta bahanelerini. her gün bir şey öğreniyorum. Güzel temizlik yapamıyormuşum öyle demişler. Eşim gitmiş söylemiş bunlar falan laf mı?
Bu adam ne sizi, ne de aylardır gösterdiğiniz bu çabayı hakediyor Probis.Bir gün ben ailesini karşıma alıp konuşursam eksik gördüklerimi söylersem diye şimdiden sıralıyor kendince haklı nedenlerini hatta bahanelerini. her gün bir şey öğreniyorum. Güzel temizlik yapamıyormuşum öyle demişler. Eşim gitmiş söylemiş bunlar falan laf mı?
Tavrımı koyuyorum o yüzden bu haldeyiz bence ama yüksek sesle bağırıp çağırarak yapmıyorum bunu ya yapamıyorumHaklı görünmek mahremiyeti korumaktan daha önemli geliyorsa diyecek bir şeyim yok. Kabul edemezdim asla.
Fazlası beklenmesine sen vesile oluyor olabilir misin? Pasif ya da sessiz kalıyor olabilir misin?
O ailesinin senin hakkında iyi temizlik yapmıyor dediklerini sana söylediğinde ona sordun mu, kendi oğullarının 1 ay ev geçindirmekten aciz olduğu hakkında ne düşünüyorlarmış? Sanki çok erkek oğulları var da elin kızından 4 × 4 lük avratlık bekliyorlar dedin mi o kösele suratına karşı?Tavrımı koyuyorum o yüzden bu haldeyiz bence ama yüksek sesle bağırıp çağırarak yapmıyorum bunu ya yapamıyorum
Abimle konuşurken söylemişler. İşte demiştim ya o onu dedi bu bunu dedi. Bir sürü laf yaO ailesinin senin hakkında iyi temizlik yapmıyor dediklerini sana söylediğinde ona sordun mu, kendi oğullarının 1 ay ev geçindirmekten aciz olduğu hakkında ne düşünüyorlarmış? Sanki çok erkek oğulları var da elin kızından 4 × 4 lük avratlık bekliyorlar dedin mi o kösele suratına karşı?
Madem öyle ev hanımı olacak bir kız alsalarmis ya da çalışan bir kadınla evlendiğini unutmayip ona göre is bölümü yapilmasi gerektiğini bilselernis ..Ekmek elden su gölden hep bana hep bana olmazki böyle .Çünkü bu temizlik ev işi konusunu ailesinden başka kime açsa haksız bulunacak. Destek görmek haklı olduğunu düşünmek için anlatmak istemiştir. Yazık o anne babaya ki kızlarını prenses gelinlerini köle gibi görüyorlar. Hem ev hem iş bütün yükü sırtlansınlar istiyorlar. Ama yine aynı aile tek başına bir ay bile ev geçindirmeyecek bir çocuğa sahipler. Bunkarı düşünürken utanıyorum bazen paradır puldur hiç gözümde olmazdı lafını bile etmezdim. Meslektir odur budur. Her sürecinde fedakarlık yaptığım şu evlilikte hala fazlası bekleniyor.
Sana deseler yiyecekleri lafı biliyorlar. Kaçak dövüşüyorlar.Abimle konuşurken söylemişler. İşte demiştim ya o onu dedi bu bunu dedi. Bir sürü laf ya
Ev hanımı olacak kızın kendi arabası olur mu hiç paşa beyin her gün kullanacağı?Madem öyle ev hanımı olacak bir kız alsalarmis ya da çalışan bir kadınla evlendiğini unutmayip ona göre is bölümü yapilmasi gerektiğini bilselernis ..Ekmek elden su gölden hep bana hep bana olmazki böyle .
Onu onları yetiştirenden daha iyi kim anlayabilir ki? Bu düşünecedeki birini ancak o düşüncede yetiştiren ailesi anlar.Sana deseler yiyecekleri lafı biliyorlar. Kaçak dövüşüyorlar.
Yarında ayın 15Ev hanımı olacak kızın kendi arabası olur mu hiç paşa beyin her gün kullanacağı?
Ev hanımı nasıl ödeyecek evin kirasini, adamın cektigi eşya kredilerini?
İlahi penceremden
Ne yapmayı düşünüyorsun?Yarında ayın 15
Hani paranı vermeyecektin ne oldu sanki yumusadin yine vereceksin gibi geliyor .Hani senden temizlik bekliyorlar ya sende paranı verme eşinden erkeklik bekle bakalım ne oluyor.Yarında ayın 15
Çok uyaniklarEv hanımı olacak kızın kendi arabası olur mu hiç paşa beyin her gün kullanacağı?
Ev hanımı nasıl ödeyecek evin kirasini, adamın cektigi eşya kredilerini?
İlahi penceremden
Yani yüzüme söylenen bir şey yok. Dediğim gibi sürekli yaparak bu durumu da çocuk oyuncağı yapmak istemiyorum. Terapi sürecine girdiğimizden beri bende canım istedikçe evin işlerinden tutmaya başladım. Bazen yemek yapıyorum bazen temizlik o da gelip yiyor bazen. Daha önce konuştuğumuz gibi işlerini yapıyor o da ara ara.Geçen gömleğini falan yaktıNe yapmayı düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?