Sarpa Saran Evliliğim

Eşin gerçekten inanılmaz biri. Sen onun özelisin. Öyle ya da böyle, nasıl gider orada burada mahreminizi anlatır?
Çünkü bu temizlik ev işi konusunu ailesinden başka kime açsa haksız bulunacak. Destek görmek haklı olduğunu düşünmek için anlatmak istemiştir. Yazık o anne babaya ki kızlarını prenses gelinlerini köle gibi görüyorlar. Hem ev hem iş bütün yükü sırtlansınlar istiyorlar. Ama yine aynı aile tek başına bir ay bile ev geçindirmeyecek bir çocuğa sahipler. Bunkarı düşünürken utanıyorum bazen paradır puldur hiç gözümde olmazdı lafını bile etmezdim. Meslektir odur budur. Her sürecinde fedakarlık yaptığım şu evlilikte hala fazlası bekleniyor.

Çünkü bu temizlik ev işi konusunu ailesinden başka kime açsa haksız bulunacak. Destek görmek haklı olduğunu düşünmek için anlatmak istemiştir.
Haklı görünmek mahremiyeti korumaktan daha önemli geliyorsa diyecek bir şeyim yok. Kabul edemezdim asla.
Fazlası beklenmesine sen vesile oluyor olabilir misin? Pasif ya da sessiz kalıyor olabilir misin?

Rezalet gerçekten. Esiniz cok çirkef. Bir isin ucunfan tutmadigı gibi bir de size çamur atmiş. Hem suclu hem guçlü cidden ayıp yani .

Bu adam ne sizi, ne de aylardır gösterdiğiniz bu çabayı hakediyor Probis.

Haklı görünmek mahremiyeti korumaktan daha önemli geliyorsa diyecek bir şeyim yok. Kabul edemezdim asla.

Fazlası beklenmesine sen vesile oluyor olabilir misin? Pasif ya da sessiz kalıyor olabilir misin?
Tavrımı koyuyorum o yüzden bu haldeyiz bence ama yüksek sesle bağırıp çağırarak yapmıyorum bunu ya yapamıyorum

Tavrımı koyuyorum o yüzden bu haldeyiz bence ama yüksek sesle bağırıp çağırarak yapmıyorum bunu ya yapamıyorum
O ailesinin senin hakkında iyi temizlik yapmıyor dediklerini sana söylediğinde ona sordun mu, kendi oğullarının 1 ay ev geçindirmekten aciz olduğu hakkında ne düşünüyorlarmış? Sanki çok erkek oğulları var da elin kızından 4 × 4 lük avratlık bekliyorlar dedin mi o kösele suratına karşı?

Abimle konuşurken söylemişler. İşte demiştim ya o onu dedi bu bunu dedi. Bir sürü laf ya

Madem öyle ev hanımı olacak bir kız alsalarmis ya da çalışan bir kadınla evlendiğini unutmayip ona göre is bölümü yapilmasi gerektiğini bilselernis ..Ekmek elden su gölden hep bana hep bana olmazki böyle .

Ev hanımı olacak kızın kendi arabası olur mu hiç paşa beyin her gün kullanacağı?
Ev hanımı nasıl ödeyecek evin kirasini, adamın cektigi eşya kredilerini?
İlahi penceremden

Esin NATO kafa nato mermer.Bunca zaman sürede dön dolaş başa geldiniz.Kendini haklı çıkarmak için evi güzel temizleyemedigini söylüyor yani beraber yaparız hallederiz demiyor bir tek küsmeyi bırakmış görünüyor

Ne yapmayı düşünüyorsun?
Yani yüzüme söylenen bir şey yok. Dediğim gibi sürekli yaparak bu durumu da çocuk oyuncağı yapmak istemiyorum. Terapi sürecine girdiğimizden beri bende canım istedikçe evin işlerinden tutmaya başladım. Bazen yemek yapıyorum bazen temizlik o da gelip yiyor bazen. Daha önce konuştuğumuz gibi işlerini yapıyor o da ara ara.Geçen gömleğini falan yaktı bir şey yapmayı düşünmüyorum bu gerekçeler ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…