• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarpa Saran Evliliğim

Niye hala bu evliligi devam ettirmek istiyorsunuz ki? Bu sitede her konuya boşanma tavsiyesi verenler size niye bunu söylemiyor? Sizin durumunuzda olan baska birini eminim cok alaycı yaklasip, 'evlenmeden once hic mi tanimadin' gibi cumlelerle baslayip, en sonunda bosanmadigi icin suclu bulacaklardi. Muhtemelen siz platformda sevilen birisiniz ki yorumlar boyle olmamis.
Ama bence esinizle tamamen farklisiniz. Maddi manevi sizi kullaniyor. Bosaninca ayakta da kalabilirsiniz. Anladigim kadariyla ask ve sevgi de azalmis aranizda. Bosanip kafanizi dinleyin bence.

Niye hala bu evliligi devam ettirmek istiyorsunuz ki? Bu sitede her konuya boşanma tavsiyesi verenler size niye bunu söylemiyor? Sizin durumunuzda olan baska birini eminim cok alaycı yaklasip, 'evlenmeden once hic mi tanimadin' gibi cumlelerle baslayip, en sonunda bosanmadigi icin suclu bulacaklardi. Muhtemelen siz platformda sevilen birisiniz ki yorumlar boyle olmamis.
Ama bence esinizle tamamen farklisiniz. Maddi manevi sizi kullaniyor. Bosaninca ayakta da kalabilirsiniz. Anladigim kadariyla ask ve sevgi de azalmis aranizda. Bosanip kafanizi dinleyin bence.
Diger konusunu okursaniz ben dahil herkes bosan dedik, hatta seni sevmiyor bile denildi. Probis in burada konu acan cogu uyeden farki sorunlari halinin altina itmedi, kestirip bosanmak istemedi, sorunu cozmek icin esiyle beraber terapiye gitmek istedi. Ilk konusunda verilen önerilere uyunca sorunlar kisa sureli cozume ulasti. yeni bir tartismada sorunlari tekrar patlak verdi, gelip yine buraya yazdı. Sabirla herkese cevap verdi. Elimden gelen herseyi yapmis olayim deyip cift terapisine basladilar. duzelmez, cabalama denmesine ragmen denemek istedi.

Eger buraya iç dokmek icin gelip, bir adım atmamis olsaydi ya da eşi disinda herkesi(misal kayinvalidesini) suclasaydi yine suclu bulunurdu.

Ben bir önceki konusunu da biliyorum probisin.Orada da alaycı yaklaşan kimse olmadı başta da.Çünkü bi tane gereksiz bi isim var o musallat olmamış konusuna o nedenle dalgaya dönmemiş konu.Yoksa hani boşanacağım demiştin yan çizdin tarapiyi bahane ettin dik duramadın diyen cahil cühela olup aristokrat kesilen çok🤷‍♀️Böyle biriyle karşılaşmadığı için Çok sevindim probisin adına sinirini boşuna bozmamış oldu.Büyük bi şans bence bu.
Ve evet genel anlamda probisin cevapları hep çok nahif ve gerçekçi.İnşallah kurtarabilir evliliğini.

Çünkü dürüst. Bahane bulmuyor. Gündemi hiçbir zaman kaynana görümce vs olmadı, kayın ailesini çok iyi anlattı, aslında o kadar iyi olmadıkları biraz biraz belli olsa da. Adam çalışıp didinen bir anne, işten gelince yan gelip yatan bir baba figürü ile yetişmiş, bu insanların oğullarının süpürge çekmesinden memnun olacak tipler olduğunu sanmam. Probis sadece kocasını sorumlu tuttu yaşananlardan, kocasının arkadaşlarına bahane bulabilirdi aklına giriyorlar diye ama kimse ile işi olmadı Probisin. Elindeki kocaya baktı en önce. Boşan mesajları vardı, kocasına neler neler dedik, Probisin canı en çok bunlara sıkıldı ama çirkefe bağlamak yerine kendini güzelce ifade etti, denemeden bırakmak istemiyorum dedi. Bahaneler ona göre değildi. Dürüstlüğünü, adaletini sevdik onun.

Back