sarkan göbek ve simit sorunu ;(

Ya işte Allah'ın işi görüyor musun bende o beden olsa ben cıplak dolanırdım Allah muhafaza Ilk dogumdan sonra yuksek bel ve gobegı acıkgıyebılıyorum sımdı kı sort kombınlerım 1beden buyuk salas tshırtler , bır ucunu ıcerı sok obur ucunu dışarı sal

Koşu bandı almanizi bende tavsiye etmiyorum artı sarkma ve simit var ise bölgesel calismaniz gerekiyor çünkü kilonuz boyunuza gore bence gayet iyi.
Internette 10 dklik 15 dklik videolar var karin bolgesi icin plates videolari var kendim yaptigim icin gayet rahat onerebilirim düzenli yaptiginizda cok işe yariyor artı her yerde yaziyorum spor yaparken ve ya günlük hayatınızda korseli cit citli badylerden ya da kulot seklinde olup gogse kadar uzun korselerden giyin toparlanmaniza yardimci olur sporlar beraber sıkılastirir tabi bol su ve yogurt kurleri yapin aksamdan 1 kase icine yogurt limon pul biber vs karin bolgesi icin ideal

69 kiloydum bacak basen kalça yok sadece göbek vardı bende her sabah 6 da orta hız bisiklet sürüyorum, ekmek makarna, paketli ürünler, şekerli içecekler yani içinde şeker olan herşeyi çıkardım hayatımdan tatlı isteğimi meyve ve kuruyemiş ile bastırıyorum akşam yemeğini çok hafif geçiştiriyorum yatmadan önce de küçük bir kase yoğurt yerim, 64 kiloya düştüm bu şekilde, kararlı olmak tutarlı davranmak bu işin formülü gerçekten isterseniz oluyor ve bol bol hayalinizdeki vücuda uygun resimlere bakıp gaza gelmek de çok etkili :)

Son düzenleme:
1.70 boyum

Kesinlikle yapı meselesi canım eltim 42 kg da hamile kaldı boyu 158 cm. en son 8 aylıkken 85 kg dı, sonrasını o da ölçmedi :) Çocuk 4 kg doğdu, kız 2 yılda tekrar 45 kg oldu ve çatlak dışında bi sıkıntı yok göbeğinde.. Ben de çok zayıfken bile hep çok ufak bi ayva göbeğim vardı.. Çok da spor yaparım özellikle son yıllarda, doğum falan da yapmadım ama en büyüğü 2,5 aylık kaybettiğim bikaç gebelik hormonel değişim yaşadım.. Sabahları kalktığımda dümdüz olan göbeğim 1 bardak su içince hafiften öne doğru çıkıntı mutlaka yapar asla dümdüz bir karnım olmaz aslında yağ hiç yok göbek bölgemde parmağımla tuttuğumda deri gelir direk, benimkisi şişkinlik tarzı biraz galiba yıllardır çözemedim.. Bir de k.doğumcular rahmimin doğuştan 45 derecelik açıyle durduğunu söylüyolar genetik olurmuş belki ondan ne biliyim

Bölgesel kilo alma var ama verme yok
Protein ağırlıklı beslenme tavsiye edebilirim bende.
Spor şart tabiki.

Benımde hıc bır zaman dumduz bır gobegım yoktu ama bende suanda olan sey gobek dıyemem. Sarkmıs bır gobek. Dısardan degıl ıcerden vucut yapısında bozulmus bısey. Eltıne gelınce parcalanmıstır herhalde ya :) Aman Allahım

plates yap evde,masrafsiz ve geri dönüsü süper oluyor
belli hareketleri ezberledim yapiyorum haftada en az 3 kere, onun disinda yine haftada en az üc kardiyo yapiyorum. cikamadim bugün yürüyüse mesela müzik acip dans ettim yerine. iki cocul dogurdum benim göbegim yok ama ksrin kaslarim yirtildigi icin bagirsaklarim göbek gibi disari firliyor.158 boy, kilom 54 fakat ince gözüküyorum düzenli spor yaptigim icin.
ben ameliyatsiz asla düz bir göbege sahip olamayacagim keske sizler gibi sporla cözülse, cok üzülüyorum. sagligim icin olmam gereke ameliyati zaten onu da bekliyorum yillardir cocuklarim büyüsün diye, yardim edenim yok. öyle iste. mekik cekin o göbek nasil erir dogru nefesle. kaslarini hissetmen lazim. alt karnimi bazen nefesle iceri cekip yine de calistiriyorum kaslarimi. ahh keske sporla cözebilseydim ben de

en güzeli boşver o kadar da oluversin

Tam olarak neresı acaba , banada karın kasların yırtılmıstır dıyor arkadaslarım. Ic camasırımın uzerınde bır gobegım var

anladım belki bi 3-5 kg verirsen tamamen kurtulma şansın olur, kardiyoya asıl, şekeri karbonhidratı tamamen kes bakalım 1-2 ayda değişiklik olacak mı? Bir de sarkmayı da bazı güzellik merkezlerinde bazı işlemlerle toparlıyolar bilgin olsun canım

Yani o sarkmayı da kremle falan belki toplarsın diycem ama denemişsindir diye tahmin ediyorum Eltime gelince gerçekten çatlağı çok fazla ama yine de 2 katı kiloya çıkan birine göre bence gayet iyi durumda sadece alt gökte ve kalçada var çatlak diğer bölgelerde sorun yok

Sanmıyorum bunu erıtebılenı. Benımde 2. dogumdan sonra alt gobek kaldı.
Tek sansım bence amelıyat olmak

Abs are made in the kitchen.

Eriyor, izi bıle kalmiyor.
Karin ve simit bölgesini sadece düzgün beslenmeyle forma sokabilirsin. Ketojenik diyet ile beslenirsin karin kalmaz

ne gibi işlemler bir ara soğuk lipoliz e ilgiliydim sonra vazgeçtim çünkü memnun olan kadar olmayanda var , senin bahsettiğin nasıl bir uygulama ?

ne gibi işlemler bir ara soğuk lipoliz e ilgiliydim sonra vazgeçtim çünkü memnun olan kadar olmayanda var , senin bahsettiğin nasıl bir uygulama ?
Vallahi tam bilemiyorum canım o kadar çok işlem var ki artık karıştırıyorum.. Sen bence bi danış toparlayıcı işlemleri bir sor mutlaka bir çözümü vardır derisel bişeyse.

Yürüyüş sonra hafif tempolu koşu sonra da yoga pilatesle sıkılaşın

Bu hafta 6 gün diyet yapıp bir gün kendime izin verdim tartıda şok oldum neredeyse 2 kilo geri gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…