- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi eftelya2015
-
Ya işte Allah'ın işi görüyor musun bende o beden olsa ben cıplak dolanırdım Allah muhafazaYok bahsettiğim kişiler birlikte tatile gittiğim falan yani vücudunu gördüğüm insanlar çoğu, gerçekten 1 gr. yağları yok ve az değil yani tüm çevrem aynı şekilde, göbeği açık falan rahatlıkla giyinebilecek kadar göbeksizlerBu arada ben de 60 kg yum boyum 173 ve hala bazı bölgelerde hafif yağlarım var ve sürekli spor yapan biriyim..boyunuz kaç acaba 60 çok düşük bi kilo değil çünkü?
1.70 boyumYok bahsettiğim kişiler birlikte tatile gittiğim falan yani vücudunu gördüğüm insanlar çoğu, gerçekten 1 gr. yağları yok ve az değil yani tüm çevrem aynı şekilde, göbeği açık falan rahatlıkla giyinebilecek kadar göbeksizlerBu arada ben de 60 kg yum boyum 173 ve hala bazı bölgelerde hafif yağlarım var ve sürekli spor yapan biriyim..boyunuz kaç acaba 60 çok düşük bi kilo değil çünkü?
Kesinlikle yapı meselesi canım eltim 42 kg da hamile kaldı boyu 158 cm. en son 8 aylıkken 85 kg dı, sonrasını o da ölçmedi :) Çocuk 4 kg doğdu, kız 2 yılda tekrar 45 kg oldu ve çatlak dışında bi sıkıntı yok göbeğinde.. Ben de çok zayıfken bile hep çok ufak bi ayva göbeğim vardı.. Çok da spor yaparım özellikle son yıllarda, doğum falan da yapmadım ama en büyüğü 2,5 aylık kaybettiğim bikaç gebelik hormonel değişim yaşadım.. Sabahları kalktığımda dümdüz olan göbeğim 1 bardak su içince hafiften öne doğru çıkıntı mutlaka yapar asla dümdüz bir karnım olmazYapı meselesı herhalde ama emınım cogu boyle hamılelıkte öküz gıbı kılolar almamıstır. Ben ılkınde 22 ıkıncıde 24 kılo aldım. Kı 34 beden bırıydım ben ılk dogumda. Kısacası vucudun anasını aglattımDedıgım gıbı ben suanda 1.71 boy 63kıloyum kendımı 80 kılo gıbı goruyorum aynaya baktıkca. 56-57 kıloykende bu gobek vardı ama cok kucuk cok hacımsızdı
Benımde hıc bır zaman dumduz bır gobegım yoktu ama bende suanda olan sey gobek dıyemem. Sarkmıs bır gobek. Dısardan degıl ıcerden vucut yapısında bozulmus bısey. Eltıne gelınce parcalanmıstır herhalde ya :) Aman AllahımKesinlikle yapı meselesi canım eltim 42 kg da hamile kaldı boyu 158 cm. en son 8 aylıkken 85 kg dı, sonrasını o da ölçmedi :) Çocuk 4 kg doğdu, kız 2 yılda tekrar 45 kg oldu ve çatlak dışında bi sıkıntı yok göbeğinde.. Ben de çok zayıfken bile hep çok ufak bi ayva göbeğim vardı.. Çok da spor yaparım özellikle son yıllarda, doğum falan da yapmadım ama en büyüğü 2,5 aylık kaybettiğim bikaç gebelik hormonel değişim yaşadım.. Sabahları kalktığımda dümdüz olan göbeğim 1 bardak su içince hafiften öne doğru çıkıntı mutlaka yapar asla dümdüz bir karnım olmazaslında yağ hiç yok göbek bölgemde parmağımla tuttuğumda deri gelir direk, benimkisi şişkinlik tarzı biraz galiba yıllardır çözemedim.. Bir de k.doğumcular rahmimin doğuştan 45 derecelik açıyle durduğunu söylüyolar genetik olurmuş belki ondan ne biliyim
en güzeli boşver o kadar da oluversinYa işte Allah'ın işi görüyor musun bende o beden olsa ben cıplak dolanırdım Allah muhafazaIlk dogumdan sonra yuksek bel ve gobegı acıkgıyebılıyorum sımdı kı sort kombınlerım 1beden buyuk salas tshırtler , bır ucunu ıcerı sok obur ucunu dışarı sal
Tam olarak neresı acaba , banada karın kasların yırtılmıstır dıyor arkadaslarım. Ic camasırımın uzerınde bır gobegım varplates yap evde,masrafsiz ve geri dönüsü süper oluyor
belli hareketleri ezberledim yapiyorum haftada en az 3 kere, onun disinda yine haftada en az üc kardiyo yapiyorum. cikamadim bugün yürüyüse mesela müzik acip dans ettim yerine. iki cocul dogurdum benim göbegim yok ama ksrin kaslarim yirtildigi icin bagirsaklarim göbek gibi disari firliyor.158 boy, kilom 54 fakat ince gözüküyorum düzenli spor yaptigim icin.
ben ameliyatsiz asla düz bir göbege sahip olamayacagim keske sizler gibi sporla cözülse, cok üzülüyorum. sagligim icin olmam gereke ameliyati zaten onu da bekliyorum yillardir cocuklarim büyüsün diye, yardim edenim yok. öyle iste. mekik cekin o göbek nasil erir dogru nefesle. kaslarini hissetmen lazim. alt karnimi bazen nefesle iceri cekip yine de calistiriyorum kaslarimi. ahh keske sporla cözebilseydim ben de
anladım belki bi 3-5 kg verirsen tamamen kurtulma şansın olur, kardiyoya asıl, şekeri karbonhidratı tamamen kes bakalım 1-2 ayda değişiklik olacak mı? Bir de sarkmayı da bazı güzellik merkezlerinde bazı işlemlerle toparlıyolar bilgin olsun canım1.70 boyum
Yani o sarkmayı da kremle falan belki toplarsın diycem ama denemişsindir diye tahmin ediyorumBenımde hıc bır zaman dumduz bır gobegım yoktu ama bende suanda olan sey gobek dıyemem. Sarkmıs bır gobek. Dısardan degıl ıcerden vucut yapısında bozulmus bısey. Eltıne gelınce parcalanmıstır herhalde ya :) Aman Allahım
Sanmıyorum bunu erıtebılenı. Benımde 2. dogumdan sonra alt gobek kaldı.
Tek sansım bence amelıyat olmak
ne gibi işlemler bir ara soğuk lipoliz e ilgiliydim sonra vazgeçtim çünkü memnun olan kadar olmayanda var , senin bahsettiğin nasıl bir uygulama ?anladım belki bi 3-5 kg verirsen tamamen kurtulma şansın olur, kardiyoya asıl, şekeri karbonhidratı tamamen kes bakalım 1-2 ayda değişiklik olacak mı? Bir de sarkmayı da bazı güzellik merkezlerinde bazı işlemlerle toparlıyolar bilgin olsun canım
Vallahi tam bilemiyorum canım o kadar çok işlem var ki artık karıştırıyorum.. Sen bence bi danış toparlayıcı işlemleri bir sor mutlaka bir çözümü vardır derisel bişeyse.ne gibi işlemler bir ara soğuk lipoliz e ilgiliydim sonra vazgeçtim çünkü memnun olan kadar olmayanda var , senin bahsettiğin nasıl bir uygulama ?
Yürüyüş sonra hafif tempolu koşu sonra da yoga pilatesle sıkılaşınmerhabalar kızlar 34 aşındayım, bir doğum yaptım 3 yıl geçti. hayatımda hiç spor ve diyet yapmadım boy 170 kilo 60 ama bölgesel yağ fazlalığım var..
bu ara sağlıklı beslenme moduna geçtim ama haftasonları pek uyamıyorum listeme sapıyorum yoldan
koşu bandı almaya karar verdim çünkü spor salonuna gidecek maddi güç ve zamanım yok isteğim de yok en önemlisi bari evde yürüyüş belki zamanla koşu yaparım diyorum...
su çok içerim bu arada günde ortalama 2,5 lt. o konuda sıkıntım yok ama hareketsiz bir yaşantım var. masa başı iş yapıyorum.
göbek yağlarını erite bileniniz var mı ? hangi yöntemlerle erittiniz? diyet olur spor olur vs. vs..
tavsiyelerinize açığım..
Bu hafta 6 gün diyet yapıp bir gün kendime izin verdim tartıda şok oldum neredeyse 2 kilo geri gelmişKoşu bandının göbek yağlarına etkisi olduğunu düşünmüyorum, ki koşu bandı olup düzenli kullanan tek bir kişiye bile rastlamadım :) En iyisi açık havada yürüyüştür.
Göbek yağları en geç ve zor yakılan yağlardır. O bölgeye yönelik Ebru Şallının süper bir karın DVD si 10 numara. Tansiyon probleminiz yoksa suya limon salatalık nane yaprağı atın geceden ertesi gün süzüp için gün boyunca. Yağları eritiyor. Yeşil çay kullanın. Yemeği azaltın, sürekli diyet bozarak erimez ki yağlar. Ya da 6 gün çok sıkı diyet yapıp 1 gün kendinize izin vereceksiniz.
Bu hafta 6 gün diyet yapıp bir gün kendime izin verdim tartıda şok oldum neredeyse 2 kilo geri gelmiş
Evet regl dönemindeyim ondan oldu demekHormonsal probleminiz olabilir ya da regl öncesi olabilir. En sağlıklısı ayda 1 ölçmek.1 haftada bir şey beklemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?