- 21 Kasım 2012
- 9.046
- 9.555
- 398
- Konu Sahibi eftelya2015
-
merhabalar kızlar 34 aşındayım, bir doğum yaptım 3 yıl geçti. hayatımda hiç spor ve diyet yapmadım boy 170 kilo 60 ama bölgesel yağ fazlalığım var..
bu ara sağlıklı beslenme moduna geçtim ama haftasonları pek uyamıyorum listeme sapıyorum yoldan
koşu bandı almaya karar verdim çünkü spor salonuna gidecek maddi güç ve zamanım yok isteğim de yok en önemlisi bari evde yürüyüş belki zamanla koşu yaparım diyorum...
su çok içerim bu arada günde ortalama 2,5 lt. o konuda sıkıntım yok ama hareketsiz bir yaşantım var. masa başı iş yapıyorum.
göbek yağlarını erite bileniniz var mı ? hangi yöntemlerle erittiniz? diyet olur spor olur vs. vs..
tavsiyelerinize açığım..
Eliptik denediniz mi bilmiyorum. Tüm vücudu çalıştıran bir alet. O yüzden daha çok tavsiye edilir ve bence koşu bandına göre daha da zevklidir. Tercih meselesi tabi. Diğer önerilerdeki gibi pilates yapmanız çok daha faydalı olur bölgesel incelme için.bandı almamdaki asıl amaç hareket etmek
hedefim günde 10.000 adımı tamamlamak hatta zamanla vücut açılırsa ve ciğerler ara ara yürüyüş ve ara ara koşu şeklinde yağ yakıcı programlar uygulamak ama başlangıç hedefim bu...
zaten 2. el alacağım sonradan bir köşeye atılma ihtimaline karşı. birde eliptik bisiklet tavsiye edenler olmuş ama ben onları pek kullanışlı bulmuyorum kendi adıma ..
Hangi ildesiniz. Ordu veya yakınsa bende satmak istediğim koşu bandı var. Yer sıkıntısı sebebiyle acilen elden çıkartmam lazım. Yok pahasına vereceğim kim istersemerhabalar kızlar 34 aşındayım, bir doğum yaptım 3 yıl geçti. hayatımda hiç spor ve diyet yapmadım boy 170 kilo 60 ama bölgesel yağ fazlalığım var..
bu ara sağlıklı beslenme moduna geçtim ama haftasonları pek uyamıyorum listeme sapıyorum yoldan
koşu bandı almaya karar verdim çünkü spor salonuna gidecek maddi güç ve zamanım yok isteğim de yok en önemlisi bari evde yürüyüş belki zamanla koşu yaparım diyorum...
su çok içerim bu arada günde ortalama 2,5 lt. o konuda sıkıntım yok ama hareketsiz bir yaşantım var. masa başı iş yapıyorum.
göbek yağlarını erite bileniniz var mı ? hangi yöntemlerle erittiniz? diyet olur spor olur vs. vs..
tavsiyelerinize açığım..
merhabalar kızlar 34 aşındayım, bir doğum yaptım 3 yıl geçti. hayatımda hiç spor ve diyet yapmadım boy 170 kilo 60 ama bölgesel yağ fazlalığım var..
tavsiyelerinize açığım..
bende yürüyüş için alıyorum işte koşu bandını , tüm gün isteyim çıkışta eve gidiyorum etrafta park vs yok yürüyüş yapılacak zaten çocukta var onu bırakıp gidemem,onunla hiç yürüyemem o nedenle evde yürüyüş için koşu bandı en ideali..koşu bandı alacagınıza her gün istikrarlı bi şekilde yuruseniz aynı sey aslında. . tempolu sekılde..
bursadayım..Hangi ildesiniz. Ordu veya yakınsa bende satmak istediğim koşu bandı var. Yer sıkıntısı sebebiyle acilen elden çıkartmam lazım. Yok pahasına vereceğim kim isterse
Hayatımda hiç spor diyet yapmadım demişsiniz.Koşu bandı almanızı tavsiye etmem,bi süre sonra sıkılabilirsiniz.Ben aldım en fazla 3 4 ay kullandım sonra sıkıldım.Sonra arızasıydı falan.şu an kapının önünde bozuk duruyo :)merhabalar kızlar 34 aşındayım, bir doğum yaptım 3 yıl geçti. hayatımda hiç spor ve diyet yapmadım boy 170 kilo 60 ama bölgesel yağ fazlalığım var..
tavsiyelerinize açığım..
Göbek eritmenin tek yolu sıfır şeker, sıfır karbonhidrat ve kardiyo.. Kolay gelsin..merhabalar kızlar 34 aşındayım, bir doğum yaptım 3 yıl geçti. hayatımda hiç spor ve diyet yapmadım boy 170 kilo 60 ama bölgesel yağ fazlalığım var..
tavsiyelerinize açığım..
Benim çocuğum yok ama çevremdeki tüm arkadaşlarımın en az 1 çocukları var,hepsi sezaryen ve 1 gr göbekleri yok özel bişey de yapmadılar çok fazla.. belki yapı meselesi bilemedimSanmıyorum bunu erıtebılenı. Benımde 2. dogumdan sonra alt gobek kaldı.
Tek sansım bence amelıyat olmak
yani görünürde benimde yok ama eğilince benimle beraber eğilen bir yağ kitlesi mevcut alt karın kısmında. ve yan simitler bikini vs giyince belirgin bir şekilde genişlemiş vaziyette , bende o kadar yemeğe kilo almayan biriydim doğum yaptım eski kiloma geri döndüm ama 3 yılda artı 2 kg daha alıp 60 ı gördüm... şu an boy kilo endeksim normal, kilom olmam gereken kilo ama yağ fazlam varBenim çocuğum yok ama çevremdeki tüm arkadaşlarımın en az 1 çocukları var,hepsi sezaryen ve 1 gr göbekleri yok özel bişey de yapmadılar çok fazla.. belki yapı meselesi bilemedim
Yok bahsettiğim kişiler birlikte tatile gittiğim falan yani vücudunu gördüğüm insanlar çoğu, gerçekten 1 gr. yağları yok ve az değil yani tüm çevrem aynı şekilde, göbeği açık falan rahatlıkla giyinebilecek kadar göbeksizleryani görünürde benimde yok ama eğilince benimle beraber eğilen bir yağ kitlesi mevcut alt karın kısmında. ve yan simitler bikini vs giyince belirgin bir şekilde genişlemiş vaziyette , bende o kadar yemeğe kilo almayan biriydim doğum yaptım eski kiloma geri döndüm ama 3 yılda artı 2 kg daha alıp 60 ı gördüm... şu an boy kilo endeksim normal, kilom olmam gereken kilo ama yağ fazlam varbelki arkadaşlarınızın durumu da böyledir yani kıyafetler vs saklayıcı olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?