- 24 Nisan 2015
- 6.926
- 7.129
- 198
- Konu Sahibi eftelya2015
-
Doğum sonrası göbeğine en iyi pilates diye duymuştum.merhabalar kızlar 34 aşındayım, bir doğum yaptım 3 yıl geçti. hayatımda hiç spor ve diyet yapmadım boy 170 kilo 60 ama bölgesel yağ fazlalığım var..
bu ara sağlıklı beslenme moduna geçtim ama haftasonları pek uyamıyorum listeme sapıyorum yoldan
koşu bandı almaya karar verdim çünkü spor salonuna gidecek maddi güç ve zamanım yok isteğim de yok en önemlisi bari evde yürüyüş belki zamanla koşu yaparım diyorum...
su çok içerim bu arada günde ortalama 2,5 lt. o konuda sıkıntım yok ama hareketsiz bir yaşantım var. masa başı iş yapıyorum.
göbek yağlarını erite bileniniz var mı ? hangi yöntemlerle erittiniz? diyet olur spor olur vs. vs..
tavsiyelerinize açığım..
Bölgesel kilo alma diye bişey var mı peki?Karbonhidratı minimuma indirmek lazım. Fakat bölgesel zayıflama diye bir şey yok maalesef. Spor yapıp istediğiniz bölgeye ağırlık vermelisiniz. Sağlıklı beslenmeye devam
bandı almamdaki asıl amaç hareket etmekBence de koşu bandı yerine eliptik alın. Evde genelde bir köşede çürüyorlar ama umarım istikrarlı olursunuz.
eger istikrarlı bi yapıya sahip değilseniz alet almayın boşuna para vermeyin.. eger o kadar verebilecek paranız var ise özel ders "reform pilates" kursuna yazılın daha faydasını görursunz .. yada olmadı videolrla evde yapın.. mat lastik alın baslarda dambıl almayın su şişesi kullanın boyutuna göre ..şuna inanın koşu bandı alacagınıza bence hiç gerek yok alıpta istikrarlı yapanı hiç duymadım :/ eliptik bisiklet aldı arkadasım faydasını baya görmus.. internet videolrndan takip edip pilates yapsanız o da çok ii bence. ben pilatesle sıkılaştım..
Yuruyus bandı cok ses cıkarıyor dıye duydum , eliptiği bende olumlu goruyorum ama asıl sorun bence kılo vermelısınız neden dersen. Ben suanda maalesef kı kılo aldım 63 kıloyum. Gece yaz dogumdan 5-6 ay sonra 56-57 dusmustum ve cok mınımum bır gobek vardı . Sımıtler erımıstı. 1.71 benımde boyum 60 fazla banabandı almamdaki asıl amaç hareket etmek
hedefim günde 10.000 adımı tamamlamak hatta zamanla vücut açılırsa ve ciğerler ara ara yürüyüş ve ara ara koşu şeklinde yağ yakıcı programlar uygulamak ama başlangıç hedefim bu...
zaten 2. el alacağım sonradan bir köşeye atılma ihtimaline karşı. birde eliptik bisiklet tavsiye edenler olmuş ama ben onları pek kullanışlı bulmuyorum kendi adıma ..
koşu bandı alacagınıza her gün istikrarlı bi şekilde yuruseniz aynı sey aslında. . tempolu sekılde..bandı almamdaki asıl amaç hareket etmek
hedefim günde 10.000 adımı tamamlamak hatta zamanla vücut açılırsa ve ciğerler ara ara yürüyüş ve ara ara koşu şeklinde yağ yakıcı programlar uygulamak ama başlangıç hedefim bu...
zaten 2. el alacağım sonradan bir köşeye atılma ihtimaline karşı. birde eliptik bisiklet tavsiye edenler olmuş ama ben onları pek kullanışlı bulmuyorum kendi adıma ..
Benımde aletlıye gıdecek vaktım yok suanda evde 2 gundur leslie 1 mile den basladım. kendımı sıksam 1 ayda 56 kıloya dusucem zaten baska carem yok . Yaz sımdı hersey tırıl tırıl aynalara kustum resmeneger istikrarlı bi yapıya sahip değilseniz alet almayın boşuna para vermeyin.. eger o kadar verebilecek paranız var ise özel ders "reform pilates" kursuna yazılın daha faydasını görursunz .. yada olmadı videolrla evde yapın.. mat lastik alın baslarda dambıl almayın su şişesi kullanın boyutuna göre ..
Bu alt gobek bence en ıgrencı. Gercekten aslında olmaması gereken bır yerde gobek var. Vucudun dengesının bozuldugunu dusunuyorum . Yanı alt degıl uste bı gobegım olsaydı acıkcası hıc dert etmezdım. Alt olunca bol ve uzun ustlerle bır tarz olusturmaktan sıkıldım. Ben seneye amelıyat olmayı dusunuyorumEki Görüntüle 2281770 Eki Görüntüle 2281772
Doğumdan sonra ısınıp bu hareketleri yaptım. Alt karın bölgem bayağı sıkılaştı.
Hahahaha ben bölgesel zayıflamaya çalışıp çalışıp beceremeyince öğrendim bunlarıBölgesel kilo alma diye bişey var mı peki?Benimde derdim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?