- 17 Mayıs 2011
- 8.095
- 12.159
- 498
- 35
- Konu Sahibi eftelya2015
-
Evet regl dönemindeyim ondan oldu demek
ben 3 haftadır haftaiçi 1200 kalorilik beslenme uyguluyorum. kilo vermem için gereken 1350 , sabit tutmak için gereken 1600 kalori ama kilo falan vermedim ve bende regl dönemindeyimBu hafta 6 gün diyet yapıp bir gün kendime izin verdim tartıda şok oldum neredeyse 2 kilo geri gelmiş
Hiç kalori hesabı yapmadım bilmiyorum nasıl işlediğini ama hateketiniz az olabilirben 3 haftadır haftaiçi 1200 kalorilik beslenme uyguluyorum. kilo vermem için gereken 1350 , sabit tutmak için gereken 1600 kalori ama kilo falan vermedim ve bende regl dönemindeyim
haftasonu kalori alımım fazla oluyor ama 1600 ü geçmiyor yinede kilo sabit
1 kg yağ yakmak için ortalama 7400 kalori harcamak gerekiyormuş. Yani bu hesaba göre toplam haftalık kalori miktarınızdan 7400 kalori tasarruf sağlamanız gerekir.ben 3 haftadır haftaiçi 1200 kalorilik beslenme uyguluyorum. kilo vermem için gereken 1350 , sabit tutmak için gereken 1600 kalori ama kilo falan vermedim ve bende regl dönemindeyim
haftasonu kalori alımım fazla oluyor ama 1600 ü geçmiyor yinede kilo sabit
bende hareket için koşu bandı almayı düşünüyorum çünkü günlük hareketim ortalama 5500-6000 adım birde ev işi o kadar... onun dışında hep oturuyorum.Hiç kalori hesabı yapmadım bilmiyorum nasıl işlediğini ama hateketiniz az olabilir
Koşu bandına kendimi bildim bileli sahibim, getirdiği çok fatura haricinde göbek eritmeye faydası olmuyor. Bacak inceltmek ve genel bir kilo verimi için iyi.merhabalar kızlar 34 aşındayım, bir doğum yaptım 3 yıl geçti. hayatımda hiç spor ve diyet yapmadım boy 170 kilo 60 ama bölgesel yağ fazlalığım var..
bu ara sağlıklı beslenme moduna geçtim ama haftasonları pek uyamıyorum listeme sapıyorum yoldan
koşu bandı almaya karar verdim çünkü spor salonuna gidecek maddi güç ve zamanım yok isteğim de yok en önemlisi bari evde yürüyüş belki zamanla koşu yaparım diyorum...
su çok içerim bu arada günde ortalama 2,5 lt. o konuda sıkıntım yok ama hareketsiz bir yaşantım var. masa başı iş yapıyorum.
göbek yağlarını erite bileniniz var mı ? hangi yöntemlerle erittiniz? diyet olur spor olur vs. vs..
tavsiyelerinize açığım..
uygulamanın adı nedir acaba?bu durumun aynisini yasamis hatta bununla ilgili konum var.sizinle boy ve kilomuz birbirine yakin bende gobekten yaglanma sorunu yasiyordum.oncellikle her gun yarim saat yuruyus yapin,gunde en az 400 ziplama,30 dk karin egzersizi(bununla.ilgili cok guzel bi uygulama var),gunde 2 litre su ve agir olmayan bi diyet.ben bunlarla tam tamina iki haftada 10 cm inceldim.gobek diye bisey kalmadi herkes şok oldu.
Koşu bandı evde zevkli olmayabilir ben kışın leslie yapıyordum ona bakın bence çok zevkliydibende hareket için koşu bandı almayı düşünüyorum çünkü günlük hareketim ortalama 5500-6000 adım birde ev işi o kadar... onun dışında hep oturuyorum.
Uygulamanın adı nedirbu durumun aynisini yasamis hatta bununla ilgili konum var.sizinle boy ve kilomuz birbirine yakin bende gobekten yaglanma sorunu yasiyordum.oncellikle her gun yarim saat yuruyus yapin,gunde en az 400 ziplama,30 dk karin egzersizi(bununla.ilgili cok guzel bi uygulama var),gunde 2 litre su ve agir olmayan bi diyet.ben bunlarla tam tamina iki haftada 10 cm inceldim.gobek diye bisey kalmadi herkes şok oldu.
Tamam teşekkür ederimayda 1 gün tutun kendinize, mümkünse adetten 7-10 gün sonrası olsun en erken. o günlerde tartılın. farkı göreceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?