sarkan göbek ve simit sorunu ;(

Squatin bayagi faydasini gordum ben. Squat mekik ise yariyor. Hatta burda denk gelmistim. Jillian michaels videolarini dene derim.

Bu hafta 6 gün diyet yapıp bir gün kendime izin verdim tartıda şok oldum neredeyse 2 kilo geri gelmiş
ben 3 haftadır haftaiçi 1200 kalorilik beslenme uyguluyorum. kilo vermem için gereken 1350 , sabit tutmak için gereken 1600 kalori ama kilo falan vermedim ve bende regl dönemindeyim ;)
haftasonu kalori alımım fazla oluyor ama 1600 ü geçmiyor yinede kilo sabit ;)

ben 3 haftadır haftaiçi 1200 kalorilik beslenme uyguluyorum. kilo vermem için gereken 1350 , sabit tutmak için gereken 1600 kalori ama kilo falan vermedim ve bende regl dönemindeyim :KK66:
haftasonu kalori alımım fazla oluyor ama 1600 ü geçmiyor yinede kilo sabit :KK66:
Hiç kalori hesabı yapmadım bilmiyorum nasıl işlediğini ama hateketiniz az olabilir

ben 3 haftadır haftaiçi 1200 kalorilik beslenme uyguluyorum. kilo vermem için gereken 1350 , sabit tutmak için gereken 1600 kalori ama kilo falan vermedim ve bende regl dönemindeyim :KK66:
haftasonu kalori alımım fazla oluyor ama 1600 ü geçmiyor yinede kilo sabit :KK66:
1 kg yağ yakmak için ortalama 7400 kalori harcamak gerekiyormuş. Yani bu hesaba göre toplam haftalık kalori miktarınızdan 7400 kalori tasarruf sağlamanız gerekir.

merhabalar kızlar 34 aşındayım, bir doğum yaptım 3 yıl geçti. hayatımda hiç spor ve diyet yapmadım boy 170 kilo 60 ama bölgesel yağ fazlalığım var..

bu ara sağlıklı beslenme moduna geçtim ama haftasonları pek uyamıyorum listeme sapıyorum yoldan ;)

koşu bandı almaya karar verdim çünkü spor salonuna gidecek maddi güç ve zamanım yok isteğim de yok en önemlisi bari evde yürüyüş belki zamanla koşu yaparım diyorum...

su çok içerim bu arada günde ortalama 2,5 lt. o konuda sıkıntım yok ama hareketsiz bir yaşantım var. masa başı iş yapıyorum.

göbek yağlarını erite bileniniz var mı ? hangi yöntemlerle erittiniz? diyet olur spor olur vs. vs..

tavsiyelerinize açığım..
Koşu bandına kendimi bildim bileli sahibim, getirdiği çok fatura haricinde göbek eritmeye faydası olmuyor. Bacak inceltmek ve genel bir kilo verimi için iyi.
Fakat göbekten zayıflamak istiyorsanız, spor, spor, spor....
Her gün, ip atlama, mekik, aerobik, şınav, özellikle de 30saniyeden başlayıp artırarak plank yapmak..
En güzel incelme yöntemleri bunlar..

35 yaşındayım, 2 doğum yaptım, ikisinde de 25'er kilo aldım. Şuan fit sayılırım, minicik bir göbek çıkıntım var sezaryenden kalma, o da gider zamanla, son doğumum 6 ay önceydi, o kadar olsun diyorum. Nasıl fitleşiyorum derseniz, sporla... Her gün yarım-bir saat arası fitness egzersizleri yapıyorum, feci bir ter atıyorum. Hareketlerle bütün vücudumu çalıştırıyorum. İçinde squat da var, mekik de, tekme atma ve yarım şınav da, bir sürü şey daha... Uzun süre koşu bandı da kullandım, kas yapmak ve vücudu toparlamak için koşu bandı değil, kesinlikle bu tip egzersizler öneriyorum. Ancak daha önce bir spor geçmişiniz yok. Öyle bilinçsiz bir şekilde başlarsanız, kendinizi sakatlamanız olası. Yerinizde olsam önce bir spor salonuna gider, eğitmenler eşliğinde başlardım. Sonra vücudunuz alıştıkça, siz de olaya hakim oldukça, evde yapmaya da devam edebilirsiniz.

bu durumun aynisini yasamis hatta bununla ilgili konum var.sizinle boy ve kilomuz birbirine yakin bende gobekten yaglanma sorunu yasiyordum.oncellikle her gun yarim saat yuruyus yapin,gunde en az 400 ziplama,30 dk karin egzersizi(bununla.ilgili cok guzel bi uygulama var),gunde 2 litre su ve agir olmayan bi diyet.ben bunlarla tam tamina iki haftada 10 cm inceldim.gobek diye bisey kalmadi herkes şok oldu.

bu durumun aynisini yasamis hatta bununla ilgili konum var.sizinle boy ve kilomuz birbirine yakin bende gobekten yaglanma sorunu yasiyordum.oncellikle her gun yarim saat yuruyus yapin,gunde en az 400 ziplama,30 dk karin egzersizi(bununla.ilgili cok guzel bi uygulama var),gunde 2 litre su ve agir olmayan bi diyet.ben bunlarla tam tamina iki haftada 10 cm inceldim.gobek diye bisey kalmadi herkes şok oldu.
uygulamanın adı nedir acaba?

Son düzenleme:
Uygulamanın adı nedir

Doğumda aldığım 25kıloyu birkaç ay içinde verince incecik olmama rağmen sarkık bi göbek kalmıştı elimde. 1,5 yıl oldu Doğum yapalı şu an kas yapma peşindeyim
İlk önce vücudu en fazla yağlandıran şey ‘şeker’ hayatında minimuma indirmelisin.
Yürüyüş bandı kullanıcaksan haftada 3-4 gün en az yarım saat 6. Seviyede yürümelisin ardından bölgesel hareketleri 15-20 dakika boyunca uygulamalısın
Spordan yarım saat sonra mutlaka protein almalısın. Laktozsuz süt muz ve 2 kaşık yulafı blenderla karıştırıp içiyorum. Öğün olarak ise ızgara tavuk salata bulgur pilavı gibi bi tabak hazırlayabilirsin. Önünde uzun ve keyifli bir yol var. Ameliyat olmana falan da gerek yok. Spor yaptıktan sonra tüm günüm daha enerjik ve mutlu geçiyor hemen vazgeçme birkaç aya sonuç almaya baslarsın

merhabalar , her şeyden önce eğer almadıysanız bence yürüyüş bandı bisiklet vs bir şey almayın çünkü kas gruplarını tek yönlü çalıştırıp eklemlerde gereksiz yüke sebep oluyorlar ve uzun vadede gerçekten zararlı aletler , yani bir spor salonuna gittiğinizde sizi 10 dk dan fazla bantta tutmaz işini bilen bir yer , ben pilates eğitmenliği yapıyorum vaktiniz var ise aletli pilates yok ise günlük gerçekten en az yarım saat olacak şekilde evde mat pilates yaparsanız ciddi faydasını görürsünüz. Evde yapılan sporun verimsiz tarafı istikrar sağlanamaması ve doğru açıyla yapılmıyor oluşu mesela karın serileri var siz bunu yaparken alt karnı çalıştırmak yerine daha güçlü olan (boyun,bacak vs) kas gruplarından kuvvet alarak yaparsanız tam tersi zarar görürsünüz. en önemlisi hareketi doğru açı ve hizalanmayla yapıp gerçekten çalıştırılmasını istediğiniz kası çalıştırabilmek :)

Back
X