sarkan göbek ve simit sorunu ;(

merhabalar kızlar 34 aşındayım, bir doğum yaptım 3 yıl geçti. hayatımda hiç spor ve diyet yapmadım boy 170 kilo 60 ama bölgesel yağ fazlalığım var..

bu ara sağlıklı beslenme moduna geçtim ama haftasonları pek uyamıyorum listeme sapıyorum yoldan :KK66:

koşu bandı almaya karar verdim çünkü spor salonuna gidecek maddi güç ve zamanım yok isteğim de yok en önemlisi bari evde yürüyüş belki zamanla koşu yaparım diyorum...

su çok içerim bu arada günde ortalama 2,5 lt. o konuda sıkıntım yok ama hareketsiz bir yaşantım var. masa başı iş yapıyorum.

göbek yağlarını erite bileniniz var mı ? hangi yöntemlerle erittiniz? diyet olur spor olur vs. vs..

tavsiyelerinize açığım..

Koşu bandının göbek yağlarına etkisi olduğunu düşünmüyorum, ki koşu bandı olup düzenli kullanan tek bir kişiye bile rastlamadım :) En iyisi açık havada yürüyüştür.

Göbek yağları en geç ve zor yakılan yağlardır. O bölgeye yönelik Ebru Şallının süper bir karın DVD si 10 numara. Tansiyon probleminiz yoksa suya limon salatalık nane yaprağı atın geceden ertesi gün süzüp için gün boyunca. Yağları eritiyor. Yeşil çay kullanın. Yemeği azaltın, sürekli diyet bozarak erimez ki yağlar. Ya da 6 gün çok sıkı diyet yapıp 1 gün kendinize izin vereceksiniz.

bandı almamdaki asıl amaç hareket etmek :KK66:

hedefim günde 10.000 adımı tamamlamak hatta zamanla vücut açılırsa ve ciğerler ara ara yürüyüş ve ara ara koşu şeklinde yağ yakıcı programlar uygulamak ama başlangıç hedefim bu...

zaten 2. el alacağım sonradan bir köşeye atılma ihtimaline karşı. birde eliptik bisiklet tavsiye edenler olmuş ama ben onları pek kullanışlı bulmuyorum kendi adıma ..
Eliptik denediniz mi bilmiyorum. Tüm vücudu çalıştıran bir alet. O yüzden daha çok tavsiye edilir ve bence koşu bandına göre daha da zevklidir. Tercih meselesi tabi. Diğer önerilerdeki gibi pilates yapmanız çok daha faydalı olur bölgesel incelme için.

Bende ayni sorundan muzdaribim 57 kiloyum gobek simit var sadece cogu kisi plates yazmis yapanlar biraz aciklarmisiniz nasil yapilmasi gerekiyor

merhabalar kızlar 34 aşındayım, bir doğum yaptım 3 yıl geçti. hayatımda hiç spor ve diyet yapmadım boy 170 kilo 60 ama bölgesel yağ fazlalığım var..

bu ara sağlıklı beslenme moduna geçtim ama haftasonları pek uyamıyorum listeme sapıyorum yoldan :KK66:

koşu bandı almaya karar verdim çünkü spor salonuna gidecek maddi güç ve zamanım yok isteğim de yok en önemlisi bari evde yürüyüş belki zamanla koşu yaparım diyorum...

su çok içerim bu arada günde ortalama 2,5 lt. o konuda sıkıntım yok ama hareketsiz bir yaşantım var. masa başı iş yapıyorum.

göbek yağlarını erite bileniniz var mı ? hangi yöntemlerle erittiniz? diyet olur spor olur vs. vs..

tavsiyelerinize açığım..
Hangi ildesiniz. Ordu veya yakınsa bende satmak istediğim koşu bandı var. Yer sıkıntısı sebebiyle acilen elden çıkartmam lazım. Yok pahasına vereceğim kim isterse

Benim kizkardesim oyle eve bisiklet almisti, oylece tozlaniyor bir tarafta. YouTube da Fitness Blender diye bir kanal var. Kisa ama etkili egzersizleri var. Ingilizce konusuluyor ama hareketler basit yapilabilir.

Once yuksek bel pantolon simitler icin
2 yil waist traning korse kullandm bel incelmesi icin iyiydi ama celik balanli olmasina ragmen yine de oturunca ikiye katlaniyordu gobek alta yigildi biraktm
Son 2 yildir hc bir diyt uygulamiyorum ama saglkli besleniyorm her ogun sebze zeytnyagi disinda bir yag kullanmiyorm kendim yaptiriyorm saf zeytnyagi
Avakado yiyorum salatasini yapiyorum tabi yuruyus onemli o yuzdn kosu bantini alirsanz iyi olur
Saglkli ve duzenli beslendigmd3n beri diyet yapmama gerek kalmadi vucudum sekle bile grdi tabi gun icind3 ck yuruyorm

Bende 1 buçuk sene önce bir dogum yaptim ama hiç karnım kalmadı.. az yedim 3 ayda tüm kilolar gitti emzirerek ama en önemlisi tatlı ekmek makarna pilav yemedim doğru dürüst.birde hep karin ve bacağa yönelik egzersiz yaptim.

tavsiyelerinize açığım..

Göbeği eritin diYe bi spor programı indirdim 4 gün oldu doğum sonrası benim de göbek kaldı bakalım yarayacak mı

koşu bandı alacagınıza her gün istikrarlı bi şekilde yuruseniz aynı sey aslında. . tempolu sekılde..
bende yürüyüş için alıyorum işte koşu bandını , tüm gün isteyim çıkışta eve gidiyorum etrafta park vs yok yürüyüş yapılacak zaten çocukta var onu bırakıp gidemem,onunla hiç yürüyemem o nedenle evde yürüyüş için koşu bandı en ideali..

bu arada diyet yapmıyorum sadece şekeri kestim, beyaz ekmeği bıraktım, hamur işi -makarna-tatlı yemiyorum (haftasonu buna uyamıyorum çünkü kendi evimde değilim haftasonları) , işe evden yemek getiriyorum bol salata,yoğurt tüketmeye ve protein almaya , su içmeye gayret ediyorum. abur cuburu kestim tek abur cuburum akşamları dondurma bu aralar...
hani öyle diyet yaptım,spor yaptım göbek oldu değil benimki bu zamana kadar ne bulursam yedim içtim,hareket ve egzersiz sıfır yaşadım ee yaşta ilerleyince vücut eski formunu kaybediyor kilolarda oturuyor ve zamanla artıyor haliyle... ve kilo=yağ olarak geri dönüyor bana ;)

Bisiklet sürmeyi biliyorsanız bisiklet alın. Biz eşimle kilo verip daha sağlıklı yaşamak için haftada 3 4 gün sabah 10 km bisiklet sürüyoruz. Çok dha keyifli ve açık havada olduğu için şimdilik istikrarlı gidiyoruz. Ha tabi kışın her gün her gün çıkılmaz hem soğuk hava hem kar çamur.

karbonhidrat = göbekte yağlanma...

uzak duracaksınız ve vucut kitle indeksinize göre protein miktarıını öğrenip ona göre besleneceksiniz..

bir de ekleyeyim ben de eve aldım yürüyüş bandı...ben yatıyorum o yatıyor 3 senedir...:)
iş yerinde masa başındayım ama saat başı kalkar 15 dakika yürür ve merdiven inip çıkarım...
3 litre de su içiyorum...
hamilelikte fazla kilo almamak adına yaptım fayda da gördüm şimdilik...

tavsiyelerinize açığım..
Hayatımda hiç spor diyet yapmadım demişsiniz.Koşu bandı almanızı tavsiye etmem,bi süre sonra sıkılabilirsiniz.Ben aldım en fazla 3 4 ay kullandım sonra sıkıldım.Sonra arızasıydı falan.şu an kapının önünde bozuk duruyo :)
onun yerine eliptik alın bence de.ya da evde leslie falan yapın ip atlayabilirsiniz, göbek bölgesini güzel şekle sokar

tavsiyelerinize açığım..
Göbek eritmenin tek yolu sıfır şeker, sıfır karbonhidrat ve kardiyo.. Kolay gelsin..

Sanmıyorum bunu erıtebılenı. Benımde 2. dogumdan sonra alt gobek kaldı.
Tek sansım bence amelıyat olmak
Benim çocuğum yok ama çevremdeki tüm arkadaşlarımın en az 1 çocukları var,hepsi sezaryen ve 1 gr göbekleri yok özel bişey de yapmadılar çok fazla.. belki yapı meselesi bilemedim :KK14:

Benim çocuğum yok ama çevremdeki tüm arkadaşlarımın en az 1 çocukları var,hepsi sezaryen ve 1 gr göbekleri yok özel bişey de yapmadılar çok fazla.. belki yapı meselesi bilemedim :KK14:
yani görünürde benimde yok ama eğilince benimle beraber eğilen bir yağ kitlesi mevcut alt karın kısmında. ve yan simitler bikini vs giyince belirgin bir şekilde genişlemiş vaziyette , bende o kadar yemeğe kilo almayan biriydim doğum yaptım eski kiloma geri döndüm ama 3 yılda artı 2 kg daha alıp 60 ı gördüm... şu an boy kilo endeksim normal, kilom olmam gereken kilo ama yağ fazlam var ;) belki arkadaşlarınızın durumu da böyledir yani kıyafetler vs saklayıcı olabiliyor.

yani görünürde benimde yok ama eğilince benimle beraber eğilen bir yağ kitlesi mevcut alt karın kısmında. ve yan simitler bikini vs giyince belirgin bir şekilde genişlemiş vaziyette , bende o kadar yemeğe kilo almayan biriydim doğum yaptım eski kiloma geri döndüm ama 3 yılda artı 2 kg daha alıp 60 ı gördüm... şu an boy kilo endeksim normal, kilom olmam gereken kilo ama yağ fazlam var :KK66: belki arkadaşlarınızın durumu da böyledir yani kıyafetler vs saklayıcı olabiliyor.
Yok bahsettiğim kişiler birlikte tatile gittiğim falan yani vücudunu gördüğüm insanlar çoğu, gerçekten 1 gr. yağları yok ve az değil yani tüm çevrem aynı şekilde, göbeği açık falan rahatlıkla giyinebilecek kadar göbeksizler :D Bu arada ben de 60 kg yum boyum 173 ve hala bazı bölgelerde hafif yağlarım var ve sürekli spor yapan biriyim..boyunuz kaç acaba 60 çok düşük bi kilo değil çünkü?

Yapı meselesı herhalde ama emınım cogu boyle hamılelıkte öküz gıbı kılolar almamıstır. Ben ılkınde 22 ıkıncıde 24 kılo aldım. Kı 34 beden bırıydım ben ılk dogumda. Kısacası vucudun anasını aglattım :D Dedıgım gıbı ben suanda 1.71 boy 63kıloyum kendımı 80 kılo gıbı goruyorum aynaya baktıkca. 56-57 kıloykende bu gobek vardı ama cok kucuk cok hacımsızdı

Back
X