- 21 Kasım 2012
- 9.046
- 9.555
- 398
- Konu Sahibi eftelya2015
merhabalar kızlar 34 aşındayım, bir doğum yaptım 3 yıl geçti. hayatımda hiç spor ve diyet yapmadım boy 170 kilo 60 ama bölgesel yağ fazlalığım var..
bu ara sağlıklı beslenme moduna geçtim ama haftasonları pek uyamıyorum listeme sapıyorum yoldan
koşu bandı almaya karar verdim çünkü spor salonuna gidecek maddi güç ve zamanım yok isteğim de yok en önemlisi bari evde yürüyüş belki zamanla koşu yaparım diyorum...
su çok içerim bu arada günde ortalama 2,5 lt. o konuda sıkıntım yok ama hareketsiz bir yaşantım var. masa başı iş yapıyorum.
göbek yağlarını erite bileniniz var mı ? hangi yöntemlerle erittiniz? diyet olur spor olur vs. vs..
tavsiyelerinize açığım..
Koşu bandının göbek yağlarına etkisi olduğunu düşünmüyorum, ki koşu bandı olup düzenli kullanan tek bir kişiye bile rastlamadım :) En iyisi açık havada yürüyüştür.
Göbek yağları en geç ve zor yakılan yağlardır. O bölgeye yönelik Ebru Şallının süper bir karın DVD si 10 numara. Tansiyon probleminiz yoksa suya limon salatalık nane yaprağı atın geceden ertesi gün süzüp için gün boyunca. Yağları eritiyor. Yeşil çay kullanın. Yemeği azaltın, sürekli diyet bozarak erimez ki yağlar. Ya da 6 gün çok sıkı diyet yapıp 1 gün kendinize izin vereceksiniz.