Saplantı haline mi geldi bu durum bende ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakin görmemek bilmemek özgürlüktür. Eski sevgilinize istinaden söylüyorum. Geçmişte aynı hatayı ben yaptım. Tam 2 sene Facebook'un dan onu takip ettim gizli gizli. Eklediği gulumsedigi her resimde içimin acısını anlatamam. Aslında beni gerçek anlamda hiç sevmemiş bir adam için 2 sene gözyaşı doktum..Ne kadar toymusum ya. Sonra bir gün bakmayı bıraktım. Öylece. Bir anda kestim bıçak gibi. Günler geçtikçe hafifledim, hafifledim.. günler haftalar aylar geçti, yıllar gecti.. adı bile kalmadı geriye..şimdi gerçekten sevdiğim ve sevildigim bir adamla evliyim ve kucağımda uyuyan bir bebisle yazıyorum size bu satırları ayy Türk filmi tadında gibi oldu

Demek istediğim şu: gececek

Bir ömür mutsuz olacağına şurada hadi maksimum 1 sene üzül.. cidden mutlu olsa sana dönüp niye bak bak bak ne kadar mutluyum desin. Bunu demesi bile tuhaf ve saçma. Seni yoracak biri ile olma. Önüne bak.

Hem de nasıl unutursun ?
Bittiği güne yenisiyle tanıştığın güne, sizi ayıran sebeplere şükredersiniz
Zaten çalışmiyormus, çalışmayan azimli olmayan adamla ne işin var ?
Bi silkelen ,etrafına bak ,olayın içinden çıkınca ben kendime ne yapmışım diyeceksin

Bence üzülme, mutlu ol. Zira sonu olmayacak bir yola girmişsin. Bu tür adamlar evlendiklerinde tripli olurlar ve hayatı zehir ederler karşılarındakine. Sevgilim var yalanı dahi senin canını acıtmak için. Bak bak beyefendi öyle birini bulmuşki birebir sende olmayan herşey onda var(!). Bu söylediğim seni umutlandırmasın. Sakın arkana bakma. Adam sorunlu.

Ben de öyle düşünüyorum. Yani saçma gelecek ki saçma, ben düzelir diye düşünüyordum. Hayırlısı buymuş demek ki

Sevgilisi olup olmaması yalan mı bilmiyorum. İlgilenmiyorum da artık. Yaptığı hatalar yüzünden affedemiyordum zaten. Acı cekeceğim tabi benim sorunum kimseyi tanıyamamak. Biri tavsiye edince ağlamaklı oluyorum resmen. İnsallah bu durumu atlatabilirim

Ay bu günler hemen gelsin insallah böyle hissettiğim zamanlar da gelir

Öncelikle kendine biraz zaman ver. Adam sana nispet yapmak için söylemiş.. sen evet seni istiyorum deseydinde yine biri var diyecekti egosunu tatmin etmek için aramış. Herkes unutulur. İnan bana. Dopru düzgün kafana denk biri gelirse hemen aşık oluverir unutursun. Hayat tecrübesi olarak gör. Ve onu sil. Kangren kol yerinde bırakılmaz keseceksin ki yayılmasın. Kendi ruhuna ve bedenine bir iylik yao sabah uyun ve yeni bir gün yeni bir hayat dee

Bir ömür mutsuz olacağına şurada hadi maksimum 1 sene üzül.. cidden mutlu olsa sana dönüp niye bak bak bak ne kadar mutluyum desin. Bunu demesi bile tuhaf ve saçma. Seni yoracak biri ile olma. Önüne bak.
Zaten ruhumu sömürmüstü. Her gün bir mutsuz uyanıyordum. Sonumuz yok gibiydi. İyi ki yaptı diyorum bazen ama kendime itiraf edemesem de unutamadım. Allah büyük kimse vazgeçilmez değildir

Haklısınız. Zaten nispet yapabilecek biri o. Daha önce de sahte bir nisan davetiyesi yayınlamıştı

Ayy öpün bebisinizi yerime Allah sizi mutlu Mesut etsin insallah. Darısı da basıma çok istiyorum onu unutup yoluma bakmak

yeni birini buldum o da memur derken birlikte olma kriterini de söylemiş aslinda size. siz olduğunuz için değil de memur olduğunuz için birliktelik yaşamış. yeni bir memur bulunca da (burası karışık bulamamış da olabilir) ısrarı bitmiş. bu sebeple hiç üzülmeyin. sizi siz olduğunuz için seven biriyle birlikte olursunuz inşallah.

Belki de öyledir yani bilemiyorum. Zaten çalışmayan biri evi tek basına gecindiremezdi. Çalışan bir bayana ihtiyacı vardı bulmuş demek ki. Beni ben olduğum icin seven biri çıkar karşıma insallah. Bu konuda pek de ümitli değilim. Çevremde 20li yaşlarda evlenen kızları görünce

bu adamdan bir cacık olmazmış zaten. bence Allah korumuş sizi. tabi çıkar, niye çıkmasın. evlilik yaşı yükseldi. iyi ki de bırakmışım o adamı diyeceğiniz birileri çıkar hem de..

Zaten o olaydan sonra baya bir saydırdım. Bir de yalanını görünce barışmayı düşünmüyordum aslında ama birden olunca afalladım sanırım. Bir gün yaşayacaktım eninde sonunda bu da o gün oldu. Kabullenmeliyim birbirimize denk olmadığımızı galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…