- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
- 333
- Konu Sahibi dreamtheater34
O uyeninn yazdiklarini okumadim ama insane Boyle bir seyle saka yapmaz,dalga gecmez zaman oldurmek icinde yazmaz...Ben Pedagoji eğitimi aldım. Yani Çocuk Psikolojisi, Çocuk Gelişimi vs. biliyorum. Bu eğitimi aldığımı kendisi de biliyor. Yani çocuklara neyin ne zaman nasıl öğretileceği konusunda en az onun kadar ben de az çok bir şeyler biliyorum. Ama işte iş anne olmaya ve kişisel hayat tecrübesine gelince durumlar karışıyor demek ki.
Yoksa ben bilmez miyim kaç yaşında çocuğa nasıl yaklaşılacağını, nasıl davranılacağını, nasıl konuşulup neler söylenip neler söylenmeyeceğini. Nasıl dokunulup/dokunulmayacağını..
Yurt disinda yasiyorum esim turkiyeye donmeyi cok istiyor am a Ben sirf bu olaylar yuzunden donmek istemiyorum...burada hoc akrabam yok by kobuda rahatim,ama ya donersek kimden skinirim basil sakinirim bilmiyorum gecen internette okudum,cocuklara taciz he tecavuz o kadar con yayginlasmiski turkiyede degil avrupada multeci olarak giden suriyeli cocuklarin sirf bekaretini bozmak icin milyarlar harciyan insanlar varmis,hatta durumu anlayan bir okulun muduru he ogretmenler sayisiz kere polise durumu bildirmis ama polis ustunu kapatiyormus by olaylar sozde medeni avrupa ulkelerinde yasaniyor,umarim tez zamanda kiyamet kopar cunku dunya artik yasanilacak her degil...kucucuk bedenden nasil tatmin olunurki minicik ya insan dokunmaya kiyamaz nasil sapikca yaklasilabilir bilmiyorum bende anneyim yatip kalkip Allaha dua ediyorum kotu niyetli HIC bir Allahin kulu evlatlarimin yanindan bile gecmesin,insallah omrum yettigince hep onlari koruyup kollayabilirim