şantaj...

eğer eşin seni boşıcak kadar bu konuyu ciddiye alsaydı, bence kanaman olmadığında seninki esnektir diyerek geçiştirmezdi bu konuyu :19:
adamın tehditlerine boyun eğme ve şikayetçi ol karakolda .. tabi eşine duyurmadan ilk etapta.
o işide hemen bırak... :19:

aynen katılıyorum sana.. git korkma polise şikayet et. ama dikkat et eşinin kulağına gtmesin.. ayrıca tehdit etse bile bunu eşine söymeye nasıl cesaret edecek ki.. bence blöf yapıyor. bence inanma ona:63:

ilk mailimde yazmıştım kimsiniz diye sordum ve eşimden saklım yok diye.. ama eski erkek arkadaşım eşin sorun etti mi diye sormuştu yazışırken ben de hayır anlamadı üzerinde durmadı demiştim.. eğer tüm yazışmaları okuduysa bunu da okumuştur..

Ya arkadasim sizde masallah davetiye cikarmissiniz patronunuza resmen ..
yani bukadar gecmisten konusacak ne vardi soramadan edemeyecegim ..
eski erkek arkadasinizla konustunuz tamam ama mehrem konulardan niye bahsediyorsunuz .. hadi o acti konuyu niye kapatmiyorsunuz ? garip cok garip ..

adam o konusmalari dosyalamistir bile diye düsünüyorum ..
sonucta arsiv diye bisey var .. okadarini okuduysa bile bunu bile elinde tutuyordur ..

konuşmamalıydım cevap vermemeliydim biliyorum hatalıyım... ama hiç aklımın ucundan geçmezdi bu adiliği yapabileceği.. daha önce de birkaç olumsuz tavrına rastlamıştım ama konduramamıştım.. bi de yüzsüz yüzsüz eşimi aradı az önce konuştular.. yarın akşam bize gelmek istiyolarmış eşiyle.. off Allahım yaa... napıcam ben :(

patronun eşinin arkadaşı olduğuna göre, bence bunu eşinle patronun anlaşarak da yapmış olabilir.
bu da bi olasılık demi?

konuşmamalıydım cevap vermemeliydim biliyorum hatalıyım... ama hiç aklımın ucundan geçmezdi bu adiliği yapabileceği.. daha önce de birkaç olumsuz tavrına rastlamıştım ama konduramamıştım.. bi de yüzsüz yüzsüz eşimi aradı az önce konuştular.. yarın akşam bize gelmek istiyolarmış eşiyle.. off Allahım yaa... napıcam ben :(

patronunun eşiyle aran nasıl canım? belki o kadınla samimiyseniz ona bu durumdan bahsedebilirsin

eşi çok hoş çok tatlı bi bayan.. ama anlatabileceğimi sanmıyorum.. eşimle uzaktan akrabalıkları var.. iki yuva birden yıkılır... gerçi benim yuvama bişey olursa ben de onunkini yıkıcam orası kesin..

Tabiki patronun şantajlarına boyun eğip her dediğini yapacak değilsindir umarım yoksa herşey ama herşey mahvolur ..
eşinizin haberi olmadan durumu nasıl halledebilirsiniz ki o adamdan uzaklaşmak lazım ama böyle tipler çok yapışık olur polise haber verseniz eşinizin bi yerden yine haberi olur da sen benden gizli ne yapıyorsun demez mi..
bende durumu en en sakin bir şekilde eşinize anlatın tabiki sinirlenir ama gönül alma telafi etme yolunda gidin ona eşinizden daha önemli kimse olmadığını onu çok sevdiğinizi her zamankinden daha yoğun belirtmeye çalışın umarım bir süre sonra konu kapanır .Allah yardımcınız olsun ...

eşimle konuşmaya hiç ama hiç cesaretim yok.. zaten bu ara işi ve ailesi açısından sorun yaşadı yeterince bir darbe de benden almayı kaldıramayacağını düşünüyorum.. şu an psikolojik durumu da kötü olduğundan beni anlamaya çalışmayacaktır zaten.. eski erkek arkadaşımla konuşmam bile boşanma sebebi olabilir yani..

Patronunla yüzleş,yaptığın çok ayıp,artık burada çalışamam deyip istifa et.Terbiyesizlik yaparsa,eşinin eski arkadaşını bildiğini,o duruma kızmayacağını asıl kendisinin yaptığı teklifi duyarsa kızacağını söyle.

sizi köşeye sıkıştırmak istiyor.

bence eşinizle açıkça konuşun. ve tavırlarını izleyin.

Patronunla yüzleş,yaptığın çok ayıp,artık burada çalışamam deyip istifa et.Terbiyesizlik yaparsa,eşinin eski arkadaşını bildiğini,o duruma kızmayacağını asıl kendisinin yaptığı teklifi duyarsa kızacağını söyle.

zaten artık çalışmayı düşünmüyorum yarın bi bahane bulup gitmicem daha sonra da ayrılcam ama bu durumu nasıl açıklıcam niye çalışmak istemiyosun diyecek.. maddi olarak bu ara ihtiyacımız olduğu halde hem de.. başka yere gireyim desem bu sefer orda noldu ki bi sorun mu oldu dicek.. iki arada bi deredeyim resmen ya..

eşimle konuşmaya hiç ama hiç cesaretim yok.. zaten bu ara işi ve ailesi açısından sorun yaşadı yeterince bir darbe de benden almayı kaldıramayacağını düşünüyorum.. şu an psikolojik durumu da kötü olduğundan beni anlamaya çalışmayacaktır zaten.. eski erkek arkadaşımla konuşmam bile boşanma sebebi olabilir yani..

ya o sana eşine söylerim diosa sende aynını söyle.. devam edersen bunları yaptıgını tehtit ettigini eşine söylerim de :31:

işi hemen bırakma. patron dediğin adamın bilgisayarından kaydettiği görüşmeleri bul ve yok et. (nasıl okuduğunu da anlamadım ama neyse)... sonrasında ona eşinin herşeyi bildiğini bu yaptığının resmen şantaj olduğunu ve tekrarlarsa polise bildireceğini ve onun rezil olacağını yaz. bu arada yaptığı cinsel istismar suçudur.

ama diğer türlü de boşanmak için daha büyük bir sebep var ki...hiç birşey gizli kalmaz gün yüzüne çıkarsa sakladın diye daha kötü sonuçlar olur ama eşinle konuşursan barışma için bir ihtimal kalır bence ...yani iki durumun da sonuçları kötü ama en aza indirmek için bence konuşmalısın

Patron sana,yazdıklarını okudum,eşin bilmiyormuş derse,hayır aslında biliyor,eski erkek arkadaşıma öyle söyledim uzatmamak için dersin.
Sakin konuş,korku-panik yapmadan pişkinlikle üste çık.Seni korkutamadığını görürse yapacağı birşey kalmaz.
İşi bırakma konusunda bilemiyorum nasıl bir iş bu.Ne bileyim,ofisteki birisine gıcık oldum tahammül edemiyorum dersin.Veya gelen giden belli değil rahatsız oluyorum,rahat değilim dersin.

ya o sana eşine söylerim diosa sende aynını söyle.. devam edersen bunları yaptıgını tehtit ettigini eşine söylerim de :31:

ama ben söylersem o bir arkadaş kaybeder bense yuvamı.. bunu göze alamayacağımı biliyor.. ya bi de eşimin bu durumu öğrendiğini düşünüyorum hem eşi hem arkadaşı tarafından darbe yiyecek.. off kesin intihar falan eder.. düşünmek istemiyorum yaa.. ama konuşmaya cesaretim yok dedim ya..

şunu anlamdım konusmları nası okumus yanı maıl dn mı face den mı ya gerckten eger konusmları kaydettıyse bılgısayrndan sılmeye bak ayrıca eşınle konus evet zor bı durum yalan soyledın başta ama dahada buyuk yalan soylemeye baslıcksın yakında ve ısler cıgırndan cıkıcak herseyı anlt en mantıklısı bu olucak ayrıca esınde bu sebepten bosnmaz okadar kolaymı bosanmak ya

nasıl kaydettiğini bilmiyorum ama ağ bağlantısından falan girmiştir muhtemelen ya da belki şifremi kırdı onu bilemiyorum. ne olursa olsun beni kafaya takmış demek ki açığını yakalayayım diye.. ve de yakaladı.. şimdi bi mail atıcam.. kim olduğunu biliyorum bu işi polis çözücek diye.. bakalım nolcak korkmadığımı görsün..

ama ben söylersem o bir arkadaş kaybeder bense yuvamı.. bunu göze alamayacağımı biliyor.. ya bi de eşimin bu durumu öğrendiğini düşünüyorum hem eşi hem arkadaşı tarafından darbe yiyecek.. off kesin intihar falan eder.. düşünmek istemiyorum yaa.. ama konuşmaya cesaretim yok dedim ya..

yaa cok kötü bi durumm
eşin seni yargılar mı evlenmeden önce böyle bi birliktelik yaşadın die??
evlendiginizdede sorun edip üzerine gitmemişsse bence cokta abartı bi sorun olmaz ama onu tanıyan sensin tabi :26:

Back
X