- Konu Sahibi nagihan_14
-
- #1.021
Anladım canım. Çok geçmiş olsun. Benim endişem hani hamileysem çocuğa kötü etki edermi? ne bileyim düşük felan olurmu diye. Belkide gereksiz endişeleniyorum. Bu ayda yine boş çıkacak belkide
ahhh kuzummm geldimmm.... kaç gündür ders çalışmaktan giremedim neteeeee....az kaldı senin adete nasılsınnn son durumun nasıl bebiş????
melisdeniz.... kızzzz yerleşme kanaması olabilir mi o lekenme inşallahhhh yaaa senden güzel haberler alırımmmmm....
özledimm snei bene( ama sesimii duymusun evet son 4ğün kladı adetimee jadem hayırlısı meak dayım:)
nebilim açık renkli ama 1 damla gelmiş şimdi yok :26: sen naptınn oldunmuu adett kaçıydııki ??
arkadaşlar suan elim ayağıma dolaştı 3 damla var yada yok kan geldi bende reglime daha var hiç böyle birşey olmamıştııı çok şaşkınımmmm
olsun canım üzülme benimde hiç belirti yok bende kırmızı kartı görücem galibaaa allah büyüktür canım üzülmeee
BATa daha 8 gün var ama ben dün kan tahlili yaptırdım negatif çıktı(( çok ümitlenmiştim oysaki....
canım bendede öyle olmuştu.. bi kere kahverengi gibi kanamam oldu sadece çamaşırımda gördüm.. sonra bi iki gün de akıntım oldu.. sonuç olarak kan değerime göre hamileyim.. benim adetime baya vardı olduğunda 9 10 gün felan vardı yani..kızlar kesildi gelmedi ve akıntım varrrr
ama cnm sen de erken davranmışsın geçikmeyi bekle bence
evet biraz acele ettim ama çok sabırsızlandım. bakalım artık çok ümidim kalmadı eğer gecikirse bana süpriz olur.
kızlar kan testi için adeti bekleyim mi bana bişe deyin elbette en güzeli sabretmek ama eğer öncesinde de çıkarsa bilemedim baktırsam mı dün gece de bir damla koyu kahve akıntım geldi merak ediyor insan ister istemez
canım biraz daha sabret hele bi geecikme olsun inşallah o zaman testini yapasın hayırlısı inşallah:13:
verdiğin destek için teşekkür ediyorum mavihayal. Umarım hepimizin dileği gerçekleşir...
kuzucuk senin heyecan doruktaaa.... bir damla bir damladırr... o bile heyecan yaratırrr yaaa.... valla seni bu sayfada görmek bile heyecanla yazmama neden oluyor... benim bugün yumurtlama günüm... bat 26 mayısss benim dahaa çooook varrr... ama senin çoooook az kalmışşşş.... inşallah görmezsin kırmızılarııı kuzu
Arkadaslar kahverengi akinti adetten oncemi gelir yoksa adet gecikincemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?