- Konu Sahibi nagihan_14
- #1.041
kızlar bugün yaşadığım olay o kadar sinir bozucuyduki 3 yada 4 günür idrarım felaket geliyodu inşallah sınavdada beni bulmaz dedim ve buldu tabi en başta bu insani normal bi durum ama malesef ösym kurumu bizden insı dışı tuvalete gitmem yasağını 3 saat boyunca koydu ve bi gözetmen kurbanı oldum sınavım o kadar iyiydiki 100 üzerinden 90 üstü kesin gelirdi sınavda fenalaştım belkide taş düşürüyodum bilemiyorumm lavoba izni verebilirmisiniz dedim sonra gözetmen eşliğinde bayayn gözetmenle lavobaya götürdüler rahatladım sınava giricekken baş denetmenn giremezsin sınav salonunu terkettin dedi bu nasıldır yaaa aklım almıyor kendi salon gözetmenine dönüp neden bana izin verdin bana deseydin yasak geri dönemessin çıkmaz bayılır afedersin oturduğum yerde lavoba ihtiyacını karşılar yinede çıkmazdım dedim yani hem beni gözetmenle çıkarıyo eşyalarım salonda madem yasaktı eşyalarını topla çık deseydi beni orda uyarması lazımdı ben bu ösym nin insanlık dışı davranışını kınıyorummmm o kadar dercelerim başarılarımmm bir gözetmenin hatası yüzünden mahfoldu
yazık valaa geçmiş olsun tüm emek boşa gitmiş hemde bir hiç ugrunaa ! şikayewt edinnn o gözetmenide sorumlusunudaa mili eğitime dii,leçe verrrr yocamel