- Konu Sahibi nagihan_14
-
evet ben de araştırdım,kişiden kişiye değişiyomuş neyle ilgili bilmiyorum dr a sordum ilk 3 ay olmazsa gel dedi bakalım,hayırlısı olsun:)
benim de bat 10 mayıs.....beni de eklermisiniz listeye:)
doktorada onaylattım geldim... tabi ben yine rahatlamadım dedim ya görene kadar bana rahat yok. hamilelik var görünüyor diyor.. desene hamilesin beni de rahatlat o ne demek var görünüyor ama olmayadabilir gibi bişey mi.. Tabi kadın benim nasıl paronayaklaştığımı bilmiyor yazık. o öyle deyince bende ne kadarlık olabilir diye sordum artık 1 aylık dedi.. çok aydınlatıcı değilmi.... yinede yollarda güle güle geldim inşallah herşey yolunda gider...
Ay cok heyecanlı ins sende hamişsindir de topicler kraliçeleri seçiliriz millet sıraya girer topicimiz icin bizde vize koyarızbenim de bat 10 mayıs.....beni de eklermisiniz listeye:)
doktorada onaylattım geldim... tabi ben yine rahatlamadım dedim ya görene kadar bana rahat yok. hamilelik var görünüyor diyor.. desene hamilesin beni de rahatlat o ne demek var görünüyor ama olmayadabilir gibi bişey mi.. Tabi kadın benim nasıl paronayaklaştığımı bilmiyor yazık. o öyle deyince bende ne kadarlık olabilir diye sordum artık 1 aylık dedi.. çok aydınlatıcı değilmi.... yinede yollarda güle güle geldim inşallah herşey yolunda gider...
yani yarın :)
varmı belirti?
bende normal doğumdan yanayım inaşallahhh normal doğum nasip olur hepimize
test yaptın mı tatlımmm gelmiş günün yahuuu
Ay cok heyecanlı ins sende hamişsindir de topicler kraliçeleri seçiliriz millet sıraya girer topicimiz icin bizde vize koyarız
Ins hamişsindir belirtilerin var mı ne hissediyosun?
ay çok teşekkür ederim güzel dileklerin için:))) inşalllah hepimiz mutlu oluruz. kasık ağrısı, bel ağrısı var, başka da bişey yok. çok dinlememeye çalışıyom kendimi. biz 5 kız kardeşiz, ablamlar da sürekli konuşuyorum. adet belirtilerinden başka belirti bekleme şimdilik diyolar. onlar daha tecrübeli...bilmemki herkeste aynı mı? bekleyip görücez işte:))
slm arkadaşlar
ben de mayıs bat 23 ü bekleyenlerdenim döngü 35 gün.. pco da var ama son 5 aydır düzenli çok şükür... bu 6. ayda inşallah olur.. nolur dualarınız eksik etmeyin... lütfennnn
Ben de normal doğumdan korkuyorum... Allahıımmmmm cok canım kıymetli beni direk uyutup kessinler benceeeBöyle diyorum ama kayınvalideme göre: O içine düşünce sadece onu düşünürsün sırf ona zarar gelmesin diye 10 saat bağırırsın emin ol diyoo
Ay cok heyecanlı ins sende hamişsindir de topicler kraliçeleri seçiliriz millet sıraya girer topicimiz icin bizde vize koyarız
Ins hamişsindir belirtilerin var mı ne hissediyosun?
ay çok teşekkür ederim güzel dileklerin için:))) inşalllah hepimiz mutlu oluruz. kasık ağrısı, bel ağrısı var, başka da bişey yok. çok dinlememeye çalışıyom kendimi. biz 5 kız kardeşiz, ablamlar da sürekli konuşuyorum. adet belirtilerinden başka belirti bekleme şimdilik diyolar. onlar daha tecrübeli...bilmemki herkeste aynı mı? bekleyip görücez işte:))
Aynen kendini dinleme, cunku adet belirtileriyle gebeliğin ilk belirtileri cok benziyor ayırt edemiyosun sonrada benim gibi duvara tosluyosun
Geçen ay o kadar emindimki hamile olduguma resmen koşmuş koşmuş duvara toslamıs gibi oldum.
Kendini rahat bırak biliyorum cok zor ama dene en azından.Adet olacakmışsın gibi düşün.Bu süreci hızlandırıyo.Çünkü kendini hamile gibi hissettikçe adetin gecikiyo bu da daha cok umutlanmana neden oluyo.İnşallah boşa konusuyoruzdr sen hamilesindir bunlarda anı olarak kalır bakar bakar gülersin
henüz yapmadım. 3 ay önce ayın 11inde oldum. 2 aydır da ayın 10unda adet oluyorum. biraz bekliyeyim diyorum düzensizlikten dolayı, sonunda üzülmeyeyim diye
Aynen kendini dinleme, cunku adet belirtileriyle gebeliğin ilk belirtileri cok benziyor ayırt edemiyosun sonrada benim gibi duvara tosluyosun
Geçen ay o kadar emindimki hamile olduguma resmen koşmuş koşmuş duvara toslamıs gibi oldum.
Kendini rahat bırak biliyorum cok zor ama dene en azından.Adet olacakmışsın gibi düşün.Bu süreci hızlandırıyo.Çünkü kendini hamile gibi hissettikçe adetin gecikiyo bu da daha cok umutlanmana neden oluyo.İnşallah boşa konusuyoruzdr sen hamilesindir bunlarda anı olarak kalır bakar bakar gülersin
kısmetse bağırırızzz hepimiz burdan hamileyiz diye:))) ogünleri görelim inş!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?