- Konu Sahibi nagihan_14
-
Bence yapmasın test, yapsa cıkar ama yapmasın, daha 1 günü var adet için beklesin, belki bu gece hastalanacak yada yarın sabah. Cıkmazsa üzülmesin. Bence bekle 1-2 gün.
Seliiiiinnn sen kendi heyecanına kapıldın şimdiden hee ben sana diyim kuşuummm
Bence yapmasın test, yapsa cıkar ama yapmasın, daha 1 günü var adet için beklesin, belki bu gece hastalanacak yada yarın sabah. Cıkmazsa üzülmesin. Bence bekle 1-2 gün.
Seliiiiinnn sen kendi heyecanına kapıldın şimdiden hee ben sana diyim kuşuummm
yahu ben cıkmayacağını bile bile test bile yaptım kaççç gün önce walla bu sabırlı kızların sabrından istiorummm yaaaa..sen yapmazmıydın Allah aşkına
bekleyim ben ya, neolur olmaz:))) çok ruhsuz olduğumu da zannetmeyin. olmazsa hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum sadece. güzel haberi öğrendiğimde görün siz sevincimi, tabi yaşarsam:)
Ay cok heyecanlı ins sende hamişsindir de topicler kraliçeleri seçiliriz millet sıraya girer topicimiz icin bizde vize koyarız
Ins hamişsindir belirtilerin var mı ne hissediyosun?
Ay bu kız beni öldürecek yemin ediyorum,çocugu doguracak kucagına verecekler "e ben emin olamıyorum bu gerçekten benim mi DNA istiyorum" falan diyecek diye korkuyorum gerçekten, bekliyorum bundan öyle bir bomba
doktorada onaylattım geldim... tabi ben yine rahatlamadım dedim ya görene kadar bana rahat yok. hamilelik var görünüyor diyor.. desene hamilesin beni de rahatlat o ne demek var görünüyor ama olmayadabilir gibi bişey mi.. Tabi kadın benim nasıl paronayaklaştığımı bilmiyor yazık. o öyle deyince bende ne kadarlık olabilir diye sordum artık 1 aylık dedi.. çok aydınlatıcı değilmi.... yinede yollarda güle güle geldim inşallah herşey yolunda gider...
benide listeye eklermısınız 2 mayısta bat olucaktım ama şu hamileyimm
çookkk sevndimmmgözün aydın canımmm.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
Bebekim Selüşüüm darısı başına kuşumm haftaya da sana kutlama yapalım inşşallaaaahhhhh
çookkk sevndimmmgözün aydın canımmm.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
Süpeeerrrrrrr.... Allah saglıkla sıhhatle kucagına versin insallah sekerpareni
ahh kuzuuummmm inşallahhhhh walllaaa havalara uçucam olursaa...1 haziranda da sana uçalımmmm
benimde 2 mayıstı inş.bende hamileyimdir bu gün kan verdim sonucu yarın alcam.yarında benim doğum günüm dua edin kızlar yarına en güzel doğum günü hediyemi alayım.2 yıldır bebek istiyorum.Allah'ım benim ve sizlerin yüzünü en kısa zamanda güldürsün:)
benimde 2 mayıstı inş.bende hamileyimdir bu gün kan verdim sonucu yarın alcam.yarında benim doğum günüm dua edin kızlar yarına en güzel doğum günü hediyemi alayım.2 yıldır bebek istiyorum.Allah'ım benim ve sizlerin yüzünü en kısa zamanda güldürsün:)
inşallah Allah hayırlısıyla sana da bize de nasip etsin yarın gelişmeleri paylaş olur mu
Sana dogum gunu hediyesi olur insallah canim Allah gonlunene gore versin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?