- Konu Sahibi nagihan_14
Vallahi liste dillere destan hale gelmiş ya süperrrrrr... Hiç bir ay bu kadar bereketli liste göremedim ben ama muhteşem kızlar, bize de sürünün hamiş olanlarrrr
Selüşüm neredesin? Ben bu ara çok sık giremiyorum, kayınvalidem rahatsızlandı grip olmuş, sürekli onun yanında oluyorum gidip yemek falan yapıyorum akşama doğru kayınpederimle kaynım gelmeden,eşim de oraya geliyo sohbet muhabbet derken geç saat geliyoruz eve.
Senin BAT'ı na da az kaldı kuşuummm 1 hafta kaldıııı :18: Çok heyecanlıııığğğğğğğğ
Bugün itibariyle benimde yumurtlama dönemim başlıyorrrr Zaten yumurtalık sancılarımda başladı, haydi bakalım inş 1 Haziran da bende size güzel haberler veririm ya, Kayınvalidemin komşusu fal bakmış, size bebek geliyo demiş. Kayınvalidemde evelsi gece rüyasında erkek bebek görmüş, biri geldi salonun ortasına bir bebek bıraktı diyo.
Bebekim stress yapma ya etkileme kendini, eğer kötü etkileniyosan okuma foruma girme bir süre.
Hem yazık değil mi ya bebeişin varsa ona daha bit kadarken stress yaşatıyosun Yapma sakın günah kendine eziyet etme.
Allah hayırlısını versin,hep dua ediyorum kendime ederken sana da, hepinize.Dün gece çok içimden geldi kaktım yıkanıp abdest aldım yasin okudum bir sürü dua okudum ama bunun için değil, öyle içimden geldi,hepinizi geçirdim içimden.Sabahta dürtüldüm resmen bi uyandım ezan okunuyo, kalkıp namaz kıldım (söylenmez ama Allah içimi biliyor) gerçekten huzur doldum.
Zaten işi bıraktım evdeyim ne boş boş oturuyosun kızım bahanen yok kalk 2 hayırlı iş yap dedim kendime inş devamı gelir de devam ederim ibadetime
Dediğimi unutma eziyet etme kendini stresse kaptırıpta. Bit varsa yazık ona annesiii
Not: Erkek bebeğin müjdesine inanırım ben
yaa yaklalşık 15-20 dk dır adet olacakmışım gibi bi ağrı başladı sulu bir akıntı daha adetime de çok var yaaaa walllaa sinierim bozuldu iyice