- Konu Sahibi nagihan_14
-
Daha yeni gördüm, son durum nedir demiş nagihan arkadaşımız. Ben geçen hafta doktora gittim, doktor bu ay da adetin gecikecek dedi bana 8 mayıs gibi görünüyor. Yalnız 2 aydır adetlerin geç olmaya başladı...Test henüz yapmadım, idrar testinde sonucu görmeden kan tahlili vermek istemiyorum...Gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğim...
daha yeni gördüm, son durum nedir demiş nagihan arkadaşımız. Ben geçen hafta doktora gittim, doktor bu ay da adetin gecikecek dedi bana 8 mayıs gibi görünüyor. Yalnız 2 aydır adetlerin geç olmaya başladı...test henüz yapmadım, idrar testinde sonucu görmeden kan tahlili vermek istemiyorum...gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğim...
bende okudum canım 20 tane
rabbim kabul etsin inşallah amin
merhaba arkadaslar inanin rabbim vaktini zamanini cok iyi ayarliyo 5 yildir bekliyodummm rabbim bu ay nasip etti allahimin izniyle kalp atislarini sonrada hayirlisiyla sagliklisiyla kucagimiza almayi nasip etsin....umudumuzu asla yitirmeyelim nolur.... Insallahhh sizlerle guzel topikte adim adim ilerleriz....
Annesinin gulu sonunda nazımız bitti bizimle olmayi kabul etti.....
Merhaba arkadaslar inanin rabbim vaktini zamanini cok iyi ayarliyo 5 yildir bekliyodummm rabbim bu ay nasip etti Allahimin izniyle kalp atislarini sonrada hayirlisiyla sagliklisiyla kucagimiza almayi nasip etsin....umudumuzu asla yitirmeyelim nolur.... İnsallahhh sizlerle guzel topikte adim adim ilerleriz....
annesinin gulu sonunda nazımız bitti bizimle olmayi kabul etti.....
nasilsin nagihan senin BAT ne zamandi ?
iyi çok şükür canım sen nasılsın benim bat 19-20 arası bekliyorum bende yumurtluyorum yada yumurtladım bu aralar ağrım hala devam ediyor sen ne yaptın bakalımm
nagihancım son durumu sormuşsun,bat için, 1 mayıstı ama ben 3 mayısta hastalandım.malesef bu ay umutları 1 ay erteledik. En iyi ihtimalle benim veledin burcu kova'ya kaydı
Bu arada allah dualrınızı kabul etsin, şuan okuyamıyorum malum adet dönenöimdeyim, inş niyetim temizlendikten sonra sizinkilere ek yapacağım.
Cumanız hayırlı uğurlu olsun,allah ona uzattığnız,açtığınız avuçlarınızı karşılıksız bırakmasın inşallah, hepinize sevgiler.
inceliyorum ama iyisi mi acaba kullanan birileri tavsiye etse keşke coretesti başka bi topikten arkadaş tavsiye etti
gülüm kalitesini bilmiyorum ama %99 diyordu ilanda.
Bu arada ben alamadım kocam izin vermedi. Bu şekilde daha çok strese giriyosun ucunu bırak biraz hiç bir şey istemiyorum normal davranıcaz bu ay dedi. O yüzden alamıyorum ama sen alırsan dene bana da bildir ya nolur çok merak ediyorummm :26:
.
bu arada bende 25 fatiha okudum kabul etsin (amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?