- 30 Kasım 2010
- 765
- 1
- 116
- Konu Sahibi nagihan_14
-
coretesti ne ? Kızlarrrrrrrrrr
tatlım erken gebelik testi diye birşey buldum da ben, onu konuşuyorduk.
Ilişkiden 5 ila 7 gün sonra hemen netice verdiği iddia ediliyor. Bir çokta yorum var.
Yani doğruymuş.alsak mı diye düşünüyorduk ama ben alamıcam kocam izin vermedi
ne kadarmış fiyatı peki ?
aminn cumlemizin dualari kabul olsun insallahhhhh bu mubarek gunde rabbim daha fazla aratmadan herkese kalbimizden gecen tum guzellikler rahmimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsinnn ...... 100 ya fettah 1 fetih suresi sonra tekrar 100 ya fettah ardindan 1 yasin arkadaslar bu sekilde 33 kisiye dagitin her kisi tek bi kez bunu yapmali nolur yapin ve allahim rahmime hayirli saglikli evlatlar nasip et ol emrini ver.. Diye dua edelim .... Sizde 100 ya fettah 33 fetih suresi ( ama sadece 32 tanesini fetih suresinin son sahfasinda muhammeden resulullah olan ayete kdr okuyacak 32 tanesini boyle okuyup tekrar dua edecek 33. Fetih suresini tam okuyacak ve dua edecek sonra 2 rekat namaz kilicak .... Bos kaldigimiz anlarda ya şafi diyelim ve elimizle rahmimizin oldugu yere surelim ......ameller niyetlere goredir...surekli yasin suresi okuyalim namazlarimiza dikkat edelim ..... Rabbim ellerimizi insallah bos cevirmeyecek ...
Gülüm kalitesini bilmiyorum ama %99 diyordu ilanda.
Bu arada ben alamadım kocam izin vermedi. Bu şekilde daha çok strese giriyosun ucunu bırak biraz hiç bir şey istemiyorum normal davranıcaz bu ay dedi. O yüzden alamıyorum ama sen alırsan dene bana da bildir ya nolur çok merak ediyorummm :26:
.
kızlar 20 tanede ben okudum.. allahım dualarımızı kabul etsin inşallah... bu arada sabah 7 akşam 7 tane fatiha okumak gerekiyomuş bebek için ben okuyorum sizde okuyun arkadaşlarım allah kabul etsin...
canım eczanelerde baya pahalıymış sanırım ben hiç sormadım ama internette bir kaç site bulduk biz baya uygundu.
Hatta toplu olursa daha da ucuza geliyo. 10 tanesi 20 lira gibi falan oluyo.
ıykos..............bat-2 mayıs----SON DURUM NEDİR?
Nagihancım malesef:2: olmadı canım. Adet oldum..Yine sonraki aya kaldı umudumuz. Rabbim çok bekletmez inşallah bizleri
Nagihancım malesef:2: olmadı canım. Adet oldum..Yine sonraki aya kaldı umudumuz. Rabbim çok bekletmez inşallah bizleri
Neyse canim uzulme hersey de vardir bi hayir deyip bekliyecez
canım aminnnnnnnnnnnn olsun herkez burda deneyimli artık her ay her ay aynı beklentilerle hüsrana uğramak ama alıştık tecrübeliyiz daha rahat karşılayalım lütfen ki önümüzdeki maçlara bakalım :) ama ümidimizi hiç bir zaman yitirmiyoruz kızlar hele beni görseydiniz diyorum sadece ocaktan beri ağla ağla ağla ama nereye kadar bu ay bıraktım kendi haline önümüzdeki ay ki topikten listedesin şimdiden çalışmaların için kolay gelsin yılmak yok kızlar beklentim büyük hamişşşşşşşşşşşşşşşş olacağaz burda bağıra bağıraaa sevincimizzz paylaşacağımız günlerimiz olacak inancınızı kuvvetli tuttun ben inanıyorummmmmmmm hepinizi öpüyorummmm :)
Bende varimmm 18 mayıs bat 18 :) bu ay rahim filmi çektirdim umarım bu sefer olur hayırlısıyla .. Amin..
listeye beni de ekleyin lütfen bat-08/mayıs 4 gün kaldı :44:
beni eklemiyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?