- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
Ahh benim aklimi kaybetmeme hele cok cok az kaldi hissedebiliyorumm kizlar insallah bu bebekler bizi bekletmesin yaaaaBiktim ya yok yumurtayi yakala yok atesini bak, akintina bak. Bu ne ya cambaz olduk bir bebe ugruna.. bide hamile kalipta aldiranlar var Allahim onlara vercegine bize ver insallah bizim basimizin ustunde kalbimizin en guzel yerinde tutariz onlari :)
kız aldıranlar var deyince korktum senden haakotü bişey yazacan diye bende ilk bebeğimi aldırdımda çok üzüldüm çok ağladım keşke böyle olmasaydı diye ama aldırdım
evet canım sincan tarafında etimesguta bağlı ama orayla alakası yokseni temiz hatun seni benimde şimdi oyle normale döndü :)
önemli olan yapılan hatalardan ders almak ... geçmiş gitmiş boşver bence hatırlama artık :)
hmm amcam var sincan fatihte etimesgutu biliyorum ama eryamanı görmedim henüz bi oralarada bakıym komşu olalım bari
keşke yapmasaydın...bilmiyorum kaç yaşındaydın ama cennette yeri yok derler.çok tevbe et.rabbim sana tekrar nasib etsin hayırlı ve sağlıklı bir evlat ve günahınıda affetsin inşallah
olalım kız benim pek komşum olmaz ama ikimiz olalım gel
ayy valla benimde selamlaşmak dışında görüştüm tek komşum yok açıkcası çok kafa dengimde yok dur senin yanına geliymm ben ikimiz birlikta büyütürüz çocuklarımızı
ay inşallah inşallah orda zağten bulamazsınbulursanda kapının önünde oturmak zorunda kalırsın niyese ben çok kızardım hergün kapının önüne kertenkele gibi diziliyosunuz derdim onlarda dalımızı ısıtıyoz diyolardı bi müddet sonra beni görünce kaçıyolardı çünkü çok kızardım evde işiniz yokmu diye
işte bak yine aynı önyargı kız sen beni öldürecen haaaaaa ben o bebege hamile kalınca zağten nikahtan gün almıştık nişanlıydım tamam orda hatalıyım kabul ama benim gözümde tümör oluşmuştu kesinlikle tek yaşama şansım önce bebeği sonra gözümü aldırmamdı durum öyle olunca nikahtan felan vaz geçtim eşim beni artık sevmez diye düşündüm ama o beni hiç yanlız bırakmadı ailesi beni isstemedi o beni bırakmadı daha 3 aylık evliyim mutsuzum çocuksuzum oldumu
önyargı değilki sen kendin söylemiştin o bebeği aldırdım onun ahını çekiyorum diye ben ona binaen öyle dedim :) neyse aman..
mrb kızlar
hanı benın pembe akıntı vardı ya neyazıkkı kırmızıya dondu
bu ay kesın doktora gıtmem farz oldu,test yaptırmayada gerek kalmadı tabı
6 aydır korunmuoz bıde yetmıo ,,erken adet oluyom 6 ayda 9 adet komedı gıbı ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?