uuu üzüldüm valla ya heycan yapmıştık burda ne güzel neyse üzülme olcak inşallah kısa zamanda
demekkı nasıp suan deılmıs ,,,hayırlısı dıelım artık:)
ama bende umıtlenmedım desem yalan demıs olurdum,,ne bılım bu aydan cıdden umıtlıydım ,,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uuu üzüldüm valla ya heycan yapmıştık burda ne güzel neyse üzülme olcak inşallah kısa zamanda
demekkı nasıp suan deılmıs ,,,hayırlısı dıelım artık:)
ama bende umıtlenmedım desem yalan demıs olurdum,,ne bılım bu aydan cıdden umıtlıydım ,,
bugün ayın beşi canım sen yine ümidini kesme aralıkta alalım güzel haberini inşallah
evet aralık 3 yıne adet zamanım halıyle bu aydan yıne umıtlıyım:))))
uff uff hayırlısı artık :)) dunde gebelık testı aldıydım dedım dun olmazsam bu sabah yapcakdım,,
ama oglen basladım olmaya gıne cok degıl ama hıc sancım yok,,
halıyle sabah yapmadım duruo artık bı sonrakı ay kullanırım ,
sağlık olsun güzelim
yani :)))
sende durumlar ne ? ne zamandır denıyosun ,evlılık ne kadar ?
bu 6. ayım olcak uzun zamandır evliyim diyim karnımda ağrı yok derken bi ağrı başladı ama regl ağrısı gibi gelip gidiyo başka bişey yok
bızımde 6. bu aydı ,,:))
hee ıyı bende o agrıda yok bıde reglım :))
ınsallah olmassın bu ay regl ,,,cok var mı senıN?
geç döllenme olabilir canım bikaç gün daha bekle bakalım5 aydır burdayım canım ama 6-7 yıldır gelip gittiğim bildiğim bi yer :107:
yaptım yaptımmm :84: veeeee yine negatif yaaa 2 günüm geçti eğer bebek varsa niye çıkmıyo hala
yarını beklemekten başka bi çarem kalmadı artık inşaAllah o da hayal kırıklığı yaşatmaz
en son ne zaman test yaptın yrncim?belki de geç yumurtladın ve hamile kaldınBenim adetim bugunden itibaren 2 hafta gecikmis bulunmakta. iki gun once test yaptim negatifti.. offf bu belirsizlik beni olduruyor. goguslerimde agrimiyor hic genelde hep agrir adetimden once. gerci bat gunumun ertesi gunu yumurtladim bakalim bir iki gun daha gelmezse doktora gidicem. Guzelim duzenli adetim yok oldu offf
sevgili bat gününü sabırsızlıkla bekleyen acaba hamilemiyim diyen kendini bunalıma sokup benim gibi pisikopata bağlayan cep telefonundaki takvime bakıp habire gününü sayan keçileri kaçırmış anne adayı yada hamile olduğundan henüz haberi olmayan arkadaşlarım minikkelebek gelmeden ben kaçıyorum sonra bana yine ne çok yazmışsın senin yüzünden oku oku bitiremedim diycek size tombiş göbüşlü günler diliyorum
karın ağrısıyla geri geldim yüce rabbim beni duydu galiba
geç döllenme olabilir canım bikaç gün daha bekle bakalım
en son ne zaman test yaptın yrncim?belki de geç yumurtladın ve hamile kaldın
evet aynen öle diycem psişik deli asiselcan gitçem deeyon gidemeeeyon
ağrın başladıysa dualarımız kabul oldu demektir kızz
Merhaba arkadaslar, uzun bi aradan sonra tekrar dondum, misafirlerimdi bayramdi istanbul gezisiydi derken bugun anca geldim buraya :)
Ne var ne yok topicte sayfalar ilerlemis bayagi hepsini okuyamicam,
hamis kalanlar varsa gozunuz aydin Rabbbim tamimina erdirsin saglikli bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
Kalmayanlar ise Rabbim herkesin gonlune gore versin insallah darisi basimiza
Genelde öğleden sonra çıkıyor kan sonucları ama neyse yarına az kaldı :)Sabah gittim kan verdim canım ama sonuç yarına çıkarmışbakalım hayırlısı olsun
eczaneden farklı bi marka test aldım burdan kullanıpta iyi diyen arkadaşlar vardı pyro clinice diye bir marka onu aldım ama daha yapmadım hemen yapabilirsin dedi eczacı ama ben bekliyorum 4 saattir tutuyorum biraz daha tutabilirsem öyle yapıcam
sonuçları yazarım size
geç döllenme olabilir canım bikaç gün daha bekle bakalım
Genelde öğleden sonra çıkıyor kan sonucları ama neyse yarına az kaldı :)
Belirtilerin çok bariz canım insallah gebesindir
Gene silik çizgi.Ne diyorsunuz?Eki Görüntüle 546050 Eki Görüntüle 546051
Canım bu gebelik testiyse evvvet sen hamilesinGene silik çizgi.Ne diyorsunuz?Eki Görüntüle 546050 Eki Görüntüle 546051
bende dün gece çok kötü yanma oldu canım ama yemek yememiştim ıvır zıvır yedim aç kaldım belki mide boş diye de ağrımış olabilir.belkide öyledir bilmiyorum yarın kan sonucunu öğrencem bakalım canım ama ikindi vaktinden beri acaip bi mide yanması var hamile arkadaşlar böyle olan varmı aranızda?
diyorumya kene gibi yapıştım burda doğuracam hhehehehe gangnam style obaaaaa
Canım bu gebelik testiyse evvvet sen hamilesin
Ne diyelim allah tamamına erdirsin
bende dün gece çok kötü yanma oldu canım ama yemek yememiştim ıvır zıvır yedim aç kaldım belki mide boş diye de ağrımış olabilir.
belki de hormondan bilemedim ama çok kötüydü öğğğ :111:
bak aynı onun gibi dansediyom :118:
tamam burda doğur ama eben ben olacam kabul mü? :94::94::94:
bu gebelik testimi canım