yok canım koltuk altından ölçüyorum.genelde koltuk altı olur zaten.
ama ben dil altı diye okudum nette hatta kulübün kızlarıda ölçenler o şekilde yapıyomuş ama neyse oylede olur mutlaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım koltuk altından ölçüyorum.genelde koltuk altı olur zaten.
keşke bende psikolojik aşerseydim kız kendimi iyi hissediyorum diye kendimi kandırmışım ayarım bozulmuş olsa gerek saçım dökülmüş ühühühühühü
ciddimisin canım yaa:44: takma bu kadar kafana (diyene bak ) taktığımız için olması gecikiyo işte bizde kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz
doğru söylüyosun ya bide benim eşim şuan ankara dışında işi gereği 3 aydır bu şekilde benim bebek olur allahın izniylede eşim ayda bir geliyo 3gün kalıp geri dönüyor 3 günlede bebek olmuyor tabi bide özlüyorum sanırım ondanda canım sıkkın bu ay bebek olmazsa çekapa gircem cildiyeden tut kadın doğum piskolok hepsine gitcem valla
hmm gerçekten işin zormuş canım ya bide 3 gün sadece
bende bu ay olmazsa önümüzdeki ay hiç olmaz diyorum çünkü ben memlekete gidicem 10 gün kadar tam yumurtlama günlerimde eşimle ayrı olucaz hopp 1 ay daha bekle
bu arada ankaradamısın sen bende ankarada oturuyorum
ya canım bu ağrıların illa şimdi olması gerekmi eğer bebek varsa birkaç gündür bende vardı hafifti şimdi oda yok
bende hiç ağrı yok acayip bi durum bence acabalardan bıktık artık
evet canım ankaradayım eryamanda :)
hmm bende pursaklardayım canım :)
çok sinir bi durum herkezin akıntısı var karnı ağrıyo benim bu duruma doktor bile hönk oluyo valla nasıl hiç akıntın olmaz diye olmuyor işte yalanmı söyliycem bal tarçın çörek otu yedim akıntım oldu panikledim geçen ay enfeksiyon var sandım meğer normalmiş onu yiyiynce
hadiyaaaaa bende ordan geldim eryamana eşimin ailesi orda yaşıyor
öylemiiii neresindeydin bende gaziantepten geldim buraya
asiselcan nasıl durumlar sende? senin bat geçti sanırım demi
daha var canım bana 11 de vaziyet kötü ağrı yok akıntı yok pek bi havalanmıştım ama sanırım bu ayda bişey yok sen nasılsın
Sabah gittim kan verdim canım ama sonuç yarına çıkarmışbakalım hayırlısı olsun
eczaneden farklı bi marka test aldım burdan kullanıpta iyi diyen arkadaşlar vardı pyro clinice diye bir marka onu aldım ama daha yapmadım hemen yapabilirsin dedi eczacı ama ben bekliyorum 4 saattir tutuyorum biraz daha tutabilirsem öyle yapıcam
sonuçları yazarım size
son durağa yakındı banka evlerinde oturuyordum 2 yıl olcak eryamana geleli beğendinmi bari orayı sevdinmi
6 saat oldu hala tutuyor musun sen. Yap artık testi hadi, güzel haberler ver.
kızlar benim de yıllarım ankarada geçti mesleğe başlayana kadar.. ankarada olmak büyük bir nimet yaa her açıdan imkanları çok fazla.. benim de ailem hala ankarada oturuyor.. pursaklara yakın hem de.. altınpark tarafında:)