Evet canım:) bu sabah yaptım
ozaman bebişine hoş geldin diyelim hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin iyi geldi 2 gündür bebek haberi almıyoduk topiğin tombik bebeği olur inşallah sağlıkla kucağına al canım benim çok mutlu oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım:) bu sabah yaptım
ozaman bebişine hoş geldin diyelim hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin iyi geldi 2 gündür bebek haberi almıyoduk topiğin tombik bebeği olur inşallah sağlıkla kucağına al canım benim çok mutlu oldum
Çok teşekkür ederim arkadaşım,lakin içimde bir şüphe var halen.Çizgim siliktiya ondan dolayı.Çarşamba sabahı dr.a gidicem inşlh.En iyisi kan tahlili yaptırıp şüpheden kurtulmak dimi canım.
belkide öyledir bilmiyorum yarın kan sonucunu öğrencem bakalım canım ama ikindi vaktinden beri acaip bi mide yanması var hamile arkadaşlar böyle olan varmı aranızda?
İnşaAllah canım İnşaAllahhh... ya hastaneye çok uzağım sağlıkocağına kan verdim onlarda ertesi gün öğleden sonra dedi bi uyuyup kalksaydımmm yoksa sonuca gerek kalmayacak dokuz doğruracam yarına kadar
bu yerleşme kanaması ne zmn oluyo acaba?
:))) alemsin canım yaaa
Saglik ocakları geç sonuc veriyor evet.
Yatcaz kalkcaz veee yarın olmuş olacaaaak ( yeğenim daha 5 yasında, o da öyle diyo; Yatcaz kalkcaz Yatcaz kalkicaz vee o zaman Bayram olacaak )
Topiği güncel tutarım sen yeter ki yaz olmadı yenisini açarız ama hamile olarak yawru kuşum bat beklerken değilhehe :94: sen ol kimse kalmıycak burda ben hala yazıyo olacam doğurana kadar süpersin hayatım çatlak hamiş seni
param yok cıkcıkcık pulum yok cıkcıkcık oh oh devam neyim yok desem olsa benim dehehehe bugün neyim yok dediysem oldu önce karnım ağrıdı sonrada akıntım geldi önce bi prostat oldum dedim aha kaçırıyorum felan oldum baktım akıntıymış :118:
silik de olsa çıkması gebelik var demektir canım ama önemli olan kan değerlerinin yükselişi.Çok teşekkür ederim arkadaşım,lakin içimde bir şüphe var halen.Çizgim siliktiya ondan dolayı.Çarşamba sabahı dr.a gidicem inşlh.En iyisi kan tahlili yaptırıp şüpheden kurtulmak dimi canım.
bu yerleşme kanaması ne zmn oluyo acaba?
Gene silik çizgi.Ne diyorsunuz?Eki Görüntüle 546050 Eki Görüntüle 546051
Topiği güncel tutarım sen yeter ki yaz olmadı yenisini açarız ama hamile olarak yawru kuşum bat beklerken değil
taaammı gangnam sıtayyyyylllllll görl
param yok cıkcıkcık pulum yok cıkcıkcık oh oh devam neyim yok desem olsa benim de
öyle olsa prostat istemem şahsen
silik de olsa çıkması gebelik var demektir canım ama önemli olan kan değerlerinin yükselişi.
kan sonucunu da bekliyoz
canım döllenme zamanına göre değişir heralde
bebek yerleşirken rahim duvarını açıyo kılcal damarlarda tahribat yaptıı için kanama oluyomuş buymuş yani yerleşme kanaması
yerleşme denen olay adete 4 gün kala sanırım oluyomuş
kk gebelik takviminde şöyle yazıyo
"Yuvalanma döllenmeden sonra 5-8’ inci günlerde başlar, 9-10’ uncu günlerde tamamlanmış olur. Yani kadının adetine daha 4-5 gün varken, döllenme ve yuvalanma işlemi tamamlanmıştır."
Topiği güncel tutarım sen yeter ki yaz olmadı yenisini açarız ama hamile olarak yawru kuşum bat beklerken değil
taaammı gangnam sıtayyyyylllllll görl
param yok cıkcıkcık pulum yok cıkcıkcık oh oh devam neyim yok desem olsa benim de
öyle olsa prostat istemem şahsen
silik de olsa çıkması gebelik var demektir canım ama önemli olan kan değerlerinin yükselişi.
kan sonucunu da bekliyoz
canım döllenme zamanına göre değişir heralde
bebek yerleşirken rahim duvarını açıyo kılcal damarlarda tahribat yaptıı için kanama oluyomuş buymuş yani yerleşme kanaması
yerleşme denen olay adete 4 gün kala sanırım oluyomuş
kk gebelik takviminde şöyle yazıyo
"Yuvalanma döllenmeden sonra 5-8 inci günlerde başlar, 9-10 uncu günlerde tamamlanmış olur. Yani kadının adetine daha 4-5 gün varken, döllenme ve yuvalanma işlemi tamamlanmıştır."
tatlım benimde batıma 4 gün var ve 3 gündür yerli yersiz daha çok akşam regl sancısı gibi kasıklarıma bi ağrı giriyo çok aşırı değil ama ince ince bi sızı,birde sen gibi uyku hali ve yeme arzusu doyamama hali.. yada buraları çok okuyoruz psikolojikmi yoksa bebeğimiz şuan bizimlemiiii ??? kıyamam onlaraaaa.. Bir an önce güzel haberlerimizi verelim birbirimize inş.
İnşallah yavruşum neden olmasınpuhahaha kızın bari sakin olsun ikiniz kocana fazla gelirsiniz fazla enerji severim böyle insanları sensiz doğuma girmiycem illaha sen gel kızzz bugün benim 8. günüm ondanmı karnım belim felan ağrıyoki şaka biryana ışık tuttun bana annişim
mantar falan mı oldu canım?kaşıntı vs var mı?saol canım detaylı bir açıklama olmuş benim yumurtlama tarihimden 3 gün sonra sadece peçeteye gelen bir kanamam oldu da sormak oldum, demekki bir tahriş söz konusu zaten yanma da var (
Sorun olur mu arkadaşlar?
Napim Kelebekçim elimde diil işte bi merak bi endişe bi heycan bi heycan
Haklısın canım sanki kanama olması lazım diye düşündün demiNapim Kelebekçim elimde diil işte bi merak bi endişe bi heycan bi heycan
Hala ağrılarım devam etmekte... umarım hamişimdir.ama olmasamda çok üzülmem .sağ kasığımda iğne batması gibi bişeyler oluyo nedir acaba bilen varmıdır? BELİRTİMİ Kİ :s
Canlarım hamile çıkmış yineee Allahım bu duyguları en güzeliyle yaşamanızı nasip etsin inşallahh. Keyfini çıkarın ?)