aminnnn inşallah hiçbirimiz boş çıkmayız bu topikden bat yarın ama ben 24 kasım desem mi acaba şimdiden ?
demiyimmmmm yaaaa :18:
kuz sus ağzından yel alsın çatlak sevinsene günün gelmiş bi test alıp yapayım demiyoda hıııı kızarım valla :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnnn inşallah hiçbirimiz boş çıkmayız bu topikden bat yarın ama ben 24 kasım desem mi acaba şimdiden ?
demiyimmmmm yaaaa :18:
Benim kaynanada gorumcelerin ele basi cnm onu hic sorma zaten o ayri bi facia tovbe ya rabbi insani gunaha sokuyolar allah onlarin diline dusurmesin bizi..
kuz sus ağzından yel alsın çatlak sevinsene günün gelmiş bi test alıp yapayım demiyoda hıııı kızarım valla :)
ya bu arada ben 6 gun ustune pembemsı akıntı geldı dedım ya ac bıse sabahdan bıraz kuduruklugum tuttuydu bıraz hoplayıp zıpladıydım ondan 1 veya 2 saat sonra geldı akıntı bı alakası varmıdır sızce ?
hiç bi fikrim yok inşallah sorun yoktur ...
:60. ben kazanına düşmemek için dua ediyorum kendisi bizzat bir cadı dırrrrrr
belki yerleşme kanaması dedikleri olay da olabilir
kızlar bence siz şanslısınız ; benim iki tane kv var
Aman bee canim bi tane yetmiyo bide iki tane nie oyle senin ?
üvey kv de var ... eşimin memleketine gidince zaten onlarda kalıyoruz.ama ikisi de iyi insanlar bazen üvey kvmi acaba daha mı çok seviyorum dediğim bile oluyo
ikisi de en iyi kv olmak için yarışıyolar sanki kızlar aslında ben memnunum ya yaşasın kayınannemler
üvey kv de var ... eşimin memleketine gidince zaten onlarda kalıyoruz.ama ikisi de iyi insanlar bazen üvey kvmi acaba daha mı çok seviyorum dediğim bile oluyo
ikisi de en iyi kv olmak için yarışıyolar sanki kızlar aslında ben memnunum ya yaşasın kayınannemler
rahim filmi için çok zor ve ağrılı bir olay diyorlar.doğru mu ?
ya bu arada ben 6 gun ustune pembemsı akıntı geldı dedım ya ac bıse sabahdan bıraz kuduruklugum tuttuydu bıraz hoplayıp zıpladıydım ondan 1 veya 2 saat sonra geldı akıntı bı alakası varmıdır sızce ?
Hahahahaaaa koptum yaaaa neselendirdin kiz beni :)))))))