Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hee yanlız deılsın bende yanında duruom :))))
kan testı yaptır gebelık varmı yokmu dıe,,,sonrasında da doktora gıdersın,,,,,
bazen civcivleri goruncee bir tavuk kadar olamadimmmm diyorummm sanirimmm kafayi yedimmmmmmm
bazen civcivleri goruncee bir tavuk kadar olamadimmmm diyorummm sanirimmm kafayi yedimmmmmmm
sağol bacımmm inşallah bu ay burdaki herkezin olurda burasıda boş kalır
acaba idrarda çıkar mı
inşallah canım hayırlısı hepimize valla bende böyle işi deliliğe vurdumki bu ay sorma gitsin hem kendimi hem burda arkadaşları neşelendirmek istiyorum yoğun enerji en güzel ilaç birde yani bukadar insan burda inşallah maşşallah diye sürekli dua ediliyo rabbim sırasıyla hepimize verir nekadar çok dua okadar enerjı yoğunluğu
Ben bi turlu neselenemiyorum canm yaa aklim hep orda neden olmuyo neden olmuyo diye diye kafayi yicem cok taktim yaa bide gorumcemler cok baski yapiyolar hic onlari gormek bile istemiyorum burda siznle konusarak rahatliyorum bitek.
ya tabi banada öyle oluyo ister istemez nekadar düşünmeyin desemde bende düşünüyorum allahtan görümcem yok 10 görümceye bedel bir kaynana var onlada konuşmuyorum bende valla burda rahatlıyorum nedense eşim ankara dışında çalışıyo 3 aydır göreve gelir gibi yumoş günlerimde geliyo 3 gün kalıyo gidiyo işte bende 3 günde allah ne verirse diyorum gariban gariban burda sizlerle vakit geçiriyorum
benımde yok kaynanam gorumcem ama masallah tum yengeler teyzeler hepsı kaynana modunda sınır oluyorum
heryerden bir sivri çıkar zağten
merhabaaaa kızlar
ben ekim ayı topiğindeydim ....eeee malum ekim bitti zaten arkadaşlarımda buraya transfer olmuşlar beni de aranıza alırsanız sevinirim
hosgeldinnn sekerimmmm
duymamaya calısıom acıkcası,allahdan kocam bıraz huyluz oldugu ıcın ona bıse dıyemıolar:))
hoş geldin canım boş gitme inşallah
ya tabi banada öyle oluyo ister istemez nekadar düşünmeyin desemde bende düşünüyorum allahtan görümcem yok 10 görümceye bedel bir kaynana var onlada konuşmuyorum bende valla burda rahatlıyorum nedense eşim ankara dışında çalışıyo 3 aydır göreve gelir gibi yumoş günlerimde geliyo 3 gün kalıyo gidiyo işte bende 3 günde allah ne verirse diyorum gariban gariban burda sizlerle vakit geçiriyorum