- 23 Eylül 2012
- 2.115
- 1.127
buda (yukarıda anlatılan kurşun kalemli deney) ingilizlerin batıl inancı olsa gerek.... o değil de biz kadınlar ne kadar meraklıyız... önce erken gebelik belirtilerini mi yaşıyorum diye meraklan dur sonra gebelik gerçekleşince kız mı erkek mi diye meraktan çatla... halbuki zaman herşeyi şeffafça gösteriyor. 2,5 aylık bebeklerde bile cinsiyet ultrasondan gözüküyor. Ama eğlenceli olan kısmı da bu tatlı bekleyiş merak sanırım. Şahsen içinde bulunduğum durumlarle ilgili (ovulasyon günü, adet öncesi gebelik belirtileri vs.) paylaşımlşarı okumak araştırmak ayrı bir eğlence oldu benim için sizin için de öyle mi?
Bence eşler de merak ediyo bu ay bebek oldu mu olmadı mı diye ama çaktırmamaya çalışıyor uyanıklar
Aynen oyle canim benim icinde oyle artik bekleyip o belirti mi bu belirtimi diye kendimi dinlemektense degisik seyler arastirmaya basladim.
Arastirdikca boyle degisik seylerle karsilasiyom
Baska turlu zaman gecmez, bizim forumlar yine iyi ingilizlerin forumlarinda kadinlar akintilarinin resimlerini filan koymus bu ne akintisi diye soruyorlar tovbe tovbe
Bu bekleme zamanlarinda ilginc ne varsa bakicaz deniyecez artik baska napalim. Hayirlisi Allahtan