adaçayını ben de duymuştum ama galiba hamileyken içilmemesi gerekiyomuş...ben de bu ay tutmazsa almayı düşğnüyorum test daha önce hiç kullanmadım...ama nedendir bilmiyorum içimde sankiii bu ay olacak gibi bir his var...hatta rahimde ara ara hafif sızılar oluşuyor....yumurtlama günüm bu günler tahminimcee...sormak istiyorum o günlerde böylee belirtiler olur mu
ben de adaçayı erkeklere ii değil diye duydum
sanırım iktidarsızlık yapıomuş kayınvalidem kocama yasakladı ordan biliyorum
canım yumurtlama belirtileri şunlar;
Rahim ici sıvı degisimi. “Yumurta akı” benzer servikal sıvı yumurtlamaya yakın olan veya yumurtlamanin olduğununun bir göstergesidir. Her kadın servikal sıvının kendi türünü bilebilir ve tüm servikal sıvı aynı görünüyor olabilir . Ovülasyonu genellikle bir kadına ıslak sıvının en fazla miktarda bulunur gününde gerçekleşir.
Bazal vücut ısısındaki değişimi. Çoğu kadın için, yumurtlama öncesinde, bazal vücut ısısı oldukça tutarlı olduğunu göreceksiniz. Eğer yumurtlama yaklaştıkça hafif bir düşüş olabilir, ancak yumurtlamadan sonra keskin bir artış ile takip edilecektir. Sıcaklık artışı yumurtlamayı sadece gerçekleştiğini işaretidir. Birkaç ay içinde doğru bir şekilde bazal vücut ısısı takibi ovulasyonun meydana gildigini tahmin etmenize yardımcı olabilir.
Servikal pozisyonu ve sertliğinde değişim;. Bir kadın ovulasyon olarak rahimde birçok değişiklik geçirir. Ovulasyon oldugunda serviks dokusunun, yumuşak, yüksek, açık ve ıslak olacaktır. Çoğu kadın için serviks normal gibi geliyor ve ovulasyon sırasında değişiklikleri ayırt edebilmek için vücudunun incelenmesinde biraz zaman alabilir ve Yumurtlama işaretleri fark edebilirsiniz.
Lekelenme
Pelvis tarafında hafif bir kramp veya ağrı
Meme hassasiyeti
Karında şişkinlik
Artan cinsel dürtü
Koku, tat veya görme yüksek anlamda bir artis.
kuzucanlar merhaba...özledim hakikaten sizleri..
Ama kendime söz verdim adet tarihim geçene kadar yani kasımın 4-5 ine kadar yazmayacağım diye. çünkü farkettim ki okudukça , hele bir de bende hamileyim topicine girdikçe aşırı stres yapıyorum.neden olmuyor diye kuruntu yapıyorum. Öyle böyle değil. Şimdilik çalışmalara devam bakalım. ovulasyon testi var ama onu da yapmıyorum. ki zaten gün aşırı çalışıyoruz. bir aksilik olmazsa yumurtlama günümü kaçırmam imkansız. kendimi rahat bıraktım.eşime evime işime verdim. akşamları ilişkiden sonra hiç kalkmadan yatıp uyuyorum sabahları duş alıyorum.(normalde kesinlikle duramam duş almadan ama bebeğim için mecbur (doktorum tavsye etti)) allahın izni ile bu ay güzel haberimi allırım inşallah. Sizleri çok seviyorum. Müjdeli haberle dönmeyi nasip etsin rabbim ..bana da sizlere de
hoşgeldin canım yaa özlettin kendini
inşallah döndüğünde bebeğinle gelirsin aramıza hade bekleyozz muck
merhaba arkadaşlar... Sanırım ovulasyon testi alıyorsunuz ilk kez bu ay ben de almayı düşünüyorum en uygun hangi sitede satılıyor o marka iyi mi cevaplarsan sevinirimkaç günde geliyo internetten sipariş edince? özelden göndermek istedim ama mesaj sayım 100 ün altında olduğu için olmadı.
yook canım yaa ben tam 20 tane gebelik testi almıştım
laboquick ov testi var gittigidiyorda uygun fiyatlı
ben sipariş verdiğimde testler ertesi gün elimde oldu
Gunaydin arkadaslar,
bugun bat gunum ama adet olmadim, test yaptim sonuc negatif cikti, bundan sonrada gec dollenme olmaz herhalde :)))
günaydın cankız adet olmadıysan hala bi umut var demektir
geç döllenme de olabilir olmaz diye bişey yok
Günaydın
Benim yeni tarihimi yazmışsınız 7 kasım diye ama gerek kalmadı.
Hamileyiimmmm
Allahım inşallah sağlıkla kucağımıza almamızı sağlar
Burası gerçekten uğurlu geldi buraya yazdığım gün öğrendim çünkü:))
Darısı tüm isteyenlere...
gözün aydın allah tamamına erdirsin inşallah
bekliyorum canım ama 3gun kaldı ama sankı 1aymıs gıbı gelıooo :) bu ay buyuk bıhtımal olomaycakta benımm cunku adet belırtılerım tek tek ortya cıkmay basladı öbür aya bendemi ovü. testi alsam acaba diyorumm :)
ya ben napayım daha yumurtlamama 5 gün var
bana da aylar gibi geliyo ama sabretcez sonu selamet olcak canım
adet belirtileri hamilelikte de oluyo bence sen ovu. test değil gebelik testi stokla