evet canım ama ben inanamadım ya hiç ihtimal vermedim özellikle gögüslerim hiç şişmedi ondan yumurtlamadıgımı düşünüyodum dün birden belirtiler başladısengelen demedimmi ben sanagözün aydın canım inşallah sağlıcakla kucağına almakta nasip olur
canım bende rüyamda peri kızı kadar güzel bir kız çocuğu görmüştüm ama hamileler kız görürse erkek, erkek görürse kız olurmuş
babamızda erkek olduğundan emin nerden geliyorsa bu eminlik
hayırlısı olsunda kız erkekte farketmez ben sadece göbüşümü severken kızım yada oğlum demek istiyorum o kadar
bu arada 2li taramayı yaptırdım kızlar dua edin bebeğim için herşey yolunda olsun
aynen canım bende laboquick ile 6 gün kala saatler sonra silik 4 gün kala anında çıkan silik görmüştüm
evet canım ama ben inanamadım ya hiç ihtimal vermedim özellikle gögüslerim hiç şişmedi ondan yumurtlamadıgımı düşünüyodum dün birden belirtiler başladı
bende inanıyorum bu teste sölmesi ayıp idrarım bembeyazdı bol su içmiştim ona ragmen çıktı yani
evet canım ya herkes öle sölüyodu da ben yok canım insan anlar diyodum ama bende düşündükçe belirtim varmış ya falan diyorum insan hep negatif görünce ihtimal vermiyodemekki insan hamile kaldığı ay ihtimal veremiyormuşaynısı bende de olmuştu batmalar ağrılar vs vardı ama bende kesinlikle hamile değilimdir bu ay demiştim meğerse bebeğim benimleymiş
evet canım ya herkes öle sölüyodu da ben yok canım insan anlar diyodum ama bende düşündükçe belirtim varmış ya falan diyorum insan hep negatif görünce ihtimal vermiyo
tebrikler canım darısı bizlere :) dualarını esirgeme bizden:)Hamileyim kuxlarrr ellerim tittiyo sonuc 435
evet canım ya herkes öle sölüyodu da ben yok canım insan anlar diyodum ama bende düşündükçe belirtim varmış ya falan diyorum insan hep negatif görünce ihtimal vermiyo
evet canım haziran annesi olcam inşallah allah nasip ederse
senin bebişte baya büyümüş benimki kççüçük duruyo yaında maşallah
ediyorum tabiki canım tez zamnda sizde güzel haberler alırsınız inş. canım sen göndermiştin bana da yanlış hatırlamıyosam bu duayıCanım bizlere dua et olurmuo duayı banada gönderir misin
amin canım darısı hepinize inş.tebrikler canım darısı bizlere :) dualarını esirgeme bizden:)
amin canım biliyorum senin ilk günden beri sıkıntılıydın bende şimdi değerimi düşünüyorum aslında hayırlısyla yükselir inşallahseninkide büyüyecek canım kocaman olacak büyüdü bebeğim çok şükür ama bugünlere nasılda zor geldik Rabbim sana hamilelikten doğuma kadar hiç sıkıntı yaşatmasın inşallah
ediyorum tabiki canım tez zamnda sizde güzel haberler alırsınız inş. canım sen göndermiştin bana da yanlış hatırlamıyosam bu duayı
amin canım darısı hepinize inş.
amin canım biliyorum senin ilk günden beri sıkıntılıydın bende şimdi değerimi düşünüyorum aslında hayırlısyla yükselir inşallah
kuzucum iyiyim işe gitmedim izinliyim bu hafta
sen nasılsın?yaa peki bu yumurtanın kiste dönüşmesi iğneden mi oluyo yaa?
inşallah ilaca gerek bile kalmaz sen sakın boşvermeee
iyi geceler kızlar malesef ben yine şu saat itibariyle kırmızı kart görmüş bulunmaktayım çatlatma iğnesinin faydası olmadı.belki de daha iyi oldu çünkü sık sık izin almayayım diye yıllık izine ayrılamadım tatile ihtiyacım var kızlar doktorum adetin ilk günü beni ara ona göre rahim filmi çekilecek dedi internette arştırdığım kadarıyla adet bitiminde çekiliyomuş farklı bi zamanda çektiren varmı
Hamileyim kuxlarrr ellerim tittiyo sonuc 435
2 yıldır bebek istiyoruz cenab_ı mevlam henüz nasip etmedi bu sırada bende 3 sefer kist çıktı.doğum kontrol hapı kullanmak istemediğim için korkuyorum.ama bnmkiler genelde ağrılı oluyor bakalım olmazsa mecbur gidecez yeterki şifasız dert olmasın
kızlar ben yumurtlamadıgım gün bi dua ettim burdan birisi sölemişti ama dua payşaınca kapatıyolarmış topiği isteyene gönderreyim m esajla
kızlar ben yumurtlamadıgım gün bi dua ettim burdan birisi sölemişti ama dua payşaınca kapatıyolarmış topiği isteyene gönderreyim m esajla
nisanbu,sen buradamısın bende diğer tarafda seni merak ettim bakıyodum,kasımda güzel haberlere umarım.
canım benim 2 taraftayımNapıyım ekimden ümit kesilince yeni bat 30 ekim Sen nasılsın canım
bende iyiyim sağol,benim 20 ekim bekliyorum,pek çok hamile var çok sevindim,yani yüzünü görmediğim insanlara bu kadar sevineceğimi tahmin etmezdim,darısı bize canım
İnşallah canım varmı senin belirti falan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?