- 18 Ekim 2011
- 1.495
- 414
canlarım mesajlara yetişemiyorum bide 10 dk da bir mesaj atabildiğim için burdan yazıyorum ilişkiden önce eşinizle beraber 3 kere enbiya suresi 86.87. ayet
Canım çok teşekkürler :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlarım mesajlara yetişemiyorum bide 10 dk da bir mesaj atabildiğim için burdan yazıyorum ilişkiden önce eşinizle beraber 3 kere enbiya suresi 86.87. ayet
inşallah canım inşallah öledir. çok istiyorum hamile kalmayı bebegim olmasını. adetken olurdu böle sancılar ama wcye gittimde kırmızı kartı görürdüm zaten ama dün o sancıdan daha şiddetliydi. hayırlısı olsun inşallah bata 7 gün kaldı :))merhaba eylül.seni ümitlendirmek istemem ama ben ağustos ayında hamile kaldığımda adetime günler kala senin anlattığın şekilde sancılarım başlamıştı ve dediğin gibi uzun uzun sürüyodu.adet günü daha da arttı bu sancılar ama zaten bat a 4 gün kala silik çizgi görmüştüm
benim o ağrılarım yumurtlamadan 5 gün sonra başlamıştı.normalde böyle ağrım olmazdı benim ondan da şüphelenmiştim hamile olduğuma
bebeğin tutunması da döllenmeden 4-5 gün sonra oluyo diyo doktorlar.
inşallah bebeğinden dolayıdır bu ağrıların,güzel haberini bekliyoruz
naz artık sen konu açınca kızlar ilk ben yazacam diye kavga edecek böyle söyleme
teşekkür edeerim canım amin inş.Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim sağlıklı sihhatli bir evlat nasip etsin inşallahh
canlarım tekrar idrar testi yaptım bu sefer çok koyu çıktı sanırım değerim yükseliyo değil mi ?? yarın kan vericem tekrar
canlarım tekrar idrar testi yaptım bu sefer çok koyu çıktı sanırım değerim yükseliyo değil mi ?? yarın kan vericem tekrar
ayy canım inşallah ya hala inanamıyorum bi kalp atışlarını duysam o zamn tamm dicem ama yükseliyodur deme ya çok korkuyorumdemkki degerın artıyokıı koyulasmaya basladııı canımmmm eger degsırın dusseydıı allh korusuun cizgide sılıklesırdıı ıyıceeeeee artık inan sende hamilesin işteee
hoşgeldin cankıız inşallah soğanlar işe yaramıştır
inşallah bu ay senin de müjdeli haberini alırız
yukselıodur cnm merak etmeeee bendede bugun sabhtan baslayan bı kasık agrısıı var neyın nesı anlamdım bata 9-10 gun varrr bukadr erken olurmukıı yaa kasık agrısıı yoksa uusttumu acabaaaayy canım inşallah ya hala inanamıyorum bi kalp atışlarını duysam o zamn tamm dicem ama yükseliyodur deme ya çok korkuyorum
valla bilmiyorum ki canım benim hiç agrım olmadı dün başladı agrılarım daha önce de oluyodu ama çok hafif bende önemsemiyodum bazı kişiler agrının erken başladıgını sölüyolar inşallah öledir canımyukselıodur cnm merak etmeeee bendede bugun sabhtan baslayan bı kasık agrısıı var neyın nesı anlamdım bata 9-10 gun varrr bukadr erken olurmukıı yaa kasık agrısıı yoksa uusttumu acabaaa
bende bi ara rüyalara çok takmıştım canım ama altın için bebek derler bende rüyamda gerdanlık falan görmüştüm sonra yumurtalar gördüm hepsini bebeğe yoruyolardı öle çıktı batın en zaman canımArkadaslar bu ara degisik ruyalar goruyorum, dun gece ruyamda buyuklerin ellerinden opuyordum, uyandim sabah 7 gibi tekrar yattim bu kezde ruyamda cesit cesit receller vardi hepsinin tadina baktim :) Gecen gunde annem ruyasinda beni gormus, anneme fiyonklu altin vermisim. Ruya tabirlerine baktim, buyukleirn ellerinden opmek, huzur,sevgi,saygi,mutluluk yaziyor. Recel ise yakinda cok mutlu olacaginiz bi haber alacaksiniz diyor. Belkide bu ruyalari piskolojik gormusumdur bilmiyorum
inşallah adet olmassın canım az kalmışBat regl olacagin tarih mi canim? ayin 16si, normalde adet gunlerim cok duzensizdi 3 aydir ayin 16sinda oluyorum