- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Düzelir
Bir de derler ya hani hersey ust uste gelir. O olayi hic anlamadim ben ama kesinlikle doğru yani bir olumsuzluk oldumu pesini digerleri kovaliyor nedense
Siz bu sekilde pozitif dusunmeye devam edin
Avuntu olarak görmeyin bunu ama ..
Allah beterinden saklasın
ya ben bu sans konularina yazarken cok guluyorum ama gercekten de boyle yani;
ben cok sansli bir insandim,
oyle boyle degil hem de,
esim de inanilmaz sanssiz, Teomanin Daha 17 sarkisindaki gibi, serit degistirir o seritte trafik olur, markette bir kasanin srasina girer kasa bozulur falan filan en sona kalir, devlet dairesine her gittiginde sistem guncellemesi olur falan isini halledemez...
velhasilir,
esimin artik karmasindan mi negatif enerjisinden mi, nesinden bilmiyorum,
benim var olan sansim da zamanla azaliyor, sanki bir kara delik tarafindan somuruluyor gibiyim
ben de onerileri alabilirim
hah aynı işte bunu diyorum eski sevgilimle böyleydik ayrıldık hala atamadım ben bu işi.
belki diyorum adama benzedim ben kişilik olarak ondan hayatım ona benzedi. sizin de öyle olmasın?
yok kesinlikle alakasi yok,
ben cok pozitif biriyimdir,
esimi de olumlu etkiliyorum,
ama tabi kara deligi ne kadar olumlu etkileyebilirseniz iste o kadar
sevgilinizle ayrilmaniza ragmen devam etmesi ilginc ama,
demek ki etkilerini atamamissiniz uzerinizden,
kisa sure once mi ayrildiniz?
Başımıza gelen en kötü olayda bile vardır bi hayır o yüzden bende, “ şanssızım “kelimesini kullanmam asla çünkü öyle söylemek o enerjiyi veriyor sana
Ya bu sıralar bende aura reiki gibi kavramlara bakıyorum da, çevrenizde belki sizin hayatınızda gözü olan biri var o tıkıyordur enerjinizi ? Benim en yakın arkadaşım hem şok güzel hem işi çok iyi, milletin gözü kalır sık sık aksilik gelir hemde uçuk oranda ...
ya ben bu sans konularina yazarken cok guluyorum ama gercekten de boyle yani;
ben cok sansli bir insandim,
oyle boyle degil hem de,
esim de inanilmaz sanssiz, Teomanin Daha 17 sarkisindaki gibi, serit degistirir o seritte trafik olur, markette bir kasanin srasina girer kasa bozulur falan filan en sona kalir, devlet dairesine her gittiginde sistem guncellemesi olur falan isini halledemez...
velhasilir,
esimin artik karmasindan mi negatif enerjisinden mi, nesinden bilmiyorum,
benim var olan sansim da zamanla azaliyor, sanki bir kara delik tarafindan somuruluyor gibiyim
ben de onerileri alabilirim
Yaaa çok şaşardım hep merakım vardır askında çekim yasasına ama olmayınca hayal kırıklığı oluyor sonradan bende öyle olduevet düşünce yapımı değiştirmeye çalışıyorum şanssızlık negatiflik vs diye düşünmek işe yaramıyor.
şöyle diyim sözlü kuramda çıkmasını istediğim hocanın adını tekrar edip durmuştum ve çıkmıştı o derece şanslıydım ben herkes şok olmuştu. kazı kazanlar piyangolar tavlalarda zarlar bile bana göre gelirdi basit şeyler tesadüf denebilir ama düşündüğüm oluyordu yani o derece.
Basıl kurtulunur bende bilmiyorum da çevreye de anlatmayın pek güzel şeyleri millet cidden kalbi çok kötü ama iyi numarası yapıyorlar , bence internetten negatif enerji kaldırma diye bakın bi öyle olumlamalar var ya ...var. ve düşündüm de olabilir.1 kişinin olduğuna eminim. eski kankamdı ve beni kıskanıp laf soktuğu etrafımdakileri doldurduğu için yavaştan uzaklaşmıştım senelerdir görmüyordum ama insanları doldurmaya devam etmeye çalışıyordu ortak arkadaşlarımı. en son bu eski sevgilimle aynı iş ortamında denk geldiler eski sevgilimle takılıp adamın beni aldattığı kadınla kanka oldu. ki benleyken bile pek alakaları yoktu. diğeri de aldattığı kadın o da uzun süredir beni takipte sosyal medyada bile görüyordum hikayelerimde vs adını. engelledim ama atıyorum linkedin de bile düzenli olarak beni aratan gizli bir hesap var odur diye tahmin ediyorum.
yani ne yazık 2 kişi var böyle. ve bu eski kankamla ortak tüm arkadaşlarımla arkadaşlığımı bitirdim çünkü onlardan haberimi alıyordu. hatta geçen gün tanımadığım bir kız dondurmasını kaldırdığım bi sosyal medya hesabımı ekledi baktım bu kızla arkadaş. kesin ona bile beni kötüleyerek anlatmıştır haber alabilmek için ekletmiştir. bu tarz tanımadığım insanlara bile beni anlattığını biliyorum eminim paranoya değil yani. başta mücadele ediyordum ama kaç yıldır beni tanıyan insanlar bile bana karşı dönünce gücüm kırıldı ve insanlara kırgınım. ben de elimi eteğimi çektim zorlu dönemimi atlatana kadar kabuğuma çekildim.
eski sevgilimle ayrılma dönemim bile bu kızın aynı yerde çalışmaya başlamasından sonra oldu. bazen diyorum acaba iftira mı attı o mu doldurdu. ayrılmadan önce konuşmuyoruz diyordu ex kişisi ama ayrıldıktan sonra can ciğer oldular ve çok garipsedim bu dramatik dönüşü çünkü ex kişisi çok yabanidir. pek arkadaş edinemez ve arkadaşı kalmaz. yaklaşan muhtemelen kızdı.
bana karşı garip bi kıskançlık ve bitirme planı var. bikaç kadına daha böyle olduğunu biliyorum huy edinmiş bunu. ama üzerimden atamadım bu enerjisini. sizce nasıl kurtulabilirim? yok olursam belki unutur beni dedim eskiden ama işe yaramadı. eli kolu dili çok uzun her yerden beni soruşturuyor psikopat gibi.
öteki aldatıldığım kadın da ex kişisiyle ayrılmış sanırım ama bana takıntısı kaldı. umarım bu kaybolduğum dönemde onun da bana takıntısı biter.
Bende tam tersiyim. Yaşadığım şehirde insanlar en az 2 sene ev arar...ben 1 saat icinde buldum :)
Vatandaşlık işlemleri bir iki yıl sürer...bende toplamda 4 haftada bitdi.
Nereye gitsem işim hemen olur...
Ben bunu positif düşünme gücüne yoruyorum
Bu sabah tren istasyonunda kaza olmuş- trenler gitmiyor. Patronu aradim gec kalacağımı söyledim ve orda dikilmek yerine bir cafeye geçtim. Stress yapmadan oturdum...bi baktim ilkokul arkadaşım yan masada. Nasil sevindim. Yani her negatif olayin kesin bir positif yani oluyor. Önemli olan görmek
Basıl kurtulunur bende bilmiyorum da çevreye de anlatmayın pek güzel şeyleri millet cidden kalbi çok kötü ama iyi numarası yapıyorlar , bence internetten negatif enerji kaldırma diye bakın bi öyle olumlamalar var ya ...
Naçizane tavsiyem kötüye de açık saçık şekilde kötüsün Demeyin :)) O zaman hepten sizi kötü göstermeye çalışıyor çakallar :) Meditasyon iyi gelebilir belki bir ihtimalhmm bakayım bakalım hiç öyle aratmadım. bi arkadaş adaçayı yak tütsü gibi demişti ama :) pek inancım yok öyle şeylere.
milletin kalbinin kötü olduğunu çok geç anladım. artık güzel herşeyimi saklıyorum. hatta bikaç foto paylaşmıştım yazın pek de beğenmiştim kendimi laf aramızda. inanın çok saçma ben dr um saçma bir çene ağrısı başladı dişçileri gezdim hiçbir şey yok kbb ye gittim hiçbir şey yok herkes şaştı kaldı (nevralji de değildi) inanın kendi kendime düzelttim bişey yok diye diye. ama hayatımda böyle acı çekmemiştim. ondan sonra kapadım sosyal medya hesaplarımı önce bikaç çirkin foto koydum sonra kapadım.
Naçizane tavsiyem kötüye de açık saçık şekilde kötüsün Demeyin :)) O zaman hepten sizi kötü göstermeye çalışıyor çakallar :) Meditasyon iyi gelebilir belki bir ihtimal
Benim şu sıra arkadaşlıklar ve herşey çok gözüme batıyor da ondan yorum yaptım rahatladım sayenizde :)heh ben onu yapamıyorum işte. içimde saklayamıyorum ikircikli oynayamıyorum beceremedim onu.
evet dediğiniz gibi en kötü benim şu an kötülerin kötü olduğunu anladığım için foyaları çıkacak diye panik yaptılar çünkü :)
meditasyon yapıyorum aslında ihtiyacım oluyor zaten
Benim şu sıra arkadaşlıklar ve herşey çok gözüme batıyor da ondan yorum yaptım rahatladım sayenizde :)
Şu ikili oynayamıyorun direkt söylüyorum dediniz Ya bende o durumdayımneden rahatladınız ne dedim ki
hmm bakayım bakalım hiç öyle aratmadım. bi arkadaş adaçayı yak tütsü gibi demişti ama :) pek inancım yok öyle şeylere.
milletin kalbinin kötü olduğunu çok geç anladım. artık güzel herşeyimi saklıyorum. hatta bikaç foto paylaşmıştım yazın pek de beğenmiştim kendimi laf aramızda. inanın çok saçma ben dr um saçma bir çene ağrısı başladı dişçileri gezdim hiçbir şey yok kbb ye gittim hiçbir şey yok herkes şaştı kaldı (nevralji de değildi) inanın kendi kendime düzelttim bişey yok diye diye. ama hayatımda böyle acı çekmemiştim. ondan sonra kapadım sosyal medya hesaplarımı önce bikaç çirkin foto koydum sonra kapadım.
Benim anlamadigim kotu elektirik veya nazardan resimleri her yerde olan kisiler mankenler vb. neden etkilenmiyorlar bazen kotu seyler ust uste geliyor o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?