şansı döndürmenin yolu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok saygıdeğer bir yakınım hep der ki
"Şans bazı insanlara hiç haberleri yokken dötten vuruyor"
Edeplicesi;
Çok kasmayın bekleyin gelirse gelir

Benim kardeşim böyle
Cancağızım yanlışlıkla askere bile alınıyordu nerdeyse :)
Konuyu takipteyim

bu aralar tövbestağfurullah bana da bir şey oldu sanki.nazar değdi herhalde vallahi şanslı insandım, totosunda bal küpü olanlardandım.ama bu aralar bir basiretsizlik mi var yıldızım mı düştü nazar mı değdi nolduysa.yahu atm'den 20 lira çekeyim dedim koca atm'de 19 lira kalmıştı atm'de bile işim yolunda gitmiyor hadi hayırlısı.

Benmde agzimizdan çıkan her kelime ve kalbimizden geçen düşüncelerin bir karşılığı olacağına inanıyorum. Yani bazı konuşmaları dua niyetine geçtiğini düşünürüm. Bir insanın kendisini sürekli olarak şanssız görmesi, karamsar düşüncelere sürekli girmesi ve bunu dile getirmesi olumsuz geri dönüşlere mahal verir diye düşünüyorum. Iyi düşünelim iyi olsun sözü bir anlamda doğru bence.

ufak ama birleştikçe moral bozuyor böyle şeyler. şu bazı filmlerde adam uçağı kaçırınca bambaşka bir hayatı olur falan ya öyle gibi hissediyorum ben de :))

haklısınız ama şanssızken nasıl şanslıyım diye düşünmeye başlayabiliriz ki :)

ben de sizin gibi düşüniyorum kendim çağırıyorum diye düşünüuorum yoksa hayatımın 20 yılı nasıl her şey çok yolunda gidip son 10 senedir her günüm aksilik terslik dolu olabilir açıklayamıyorum başka türlü.

Ben sanssizim ama dur daha sanssizlari var ondan haber vereyim. 2000lerin baslari bir arkadasim kendi arkadaslari ile eyleme katiliyor, parasiz egitim mi ne (bilmiyorum detaylari). Neyse gruptaki herkes gozaltina aliniyor, bir tek o alinmiyor. Neden diye dusunurken, meger polis ayni isim ve soyisime sahip baska bir kizi goz altina almis bu diye bizimki yirtti:)

nası ya vay anasını yazık be.

saatimi çarptım çizildi diye üzülesim gelmedi şu an

O nasil is ya:)))
Bizde anlamadık ya :)
Bi ara sık sık rutin çevirmeler yapılıyor herkesin kimliğine bakılıyordu ya orda kaçak çıktı :))
Şaşkınlıkla upuuuzzunn yol nasıl geçti anlamadık :)
Allahtan babamla gittilerde askeriyeye orda halloldu
Ama bu gibi olaylar kardeşimde rutin yani hep en olmaz şeyler onun başına gelir
Mesela unide tek ders sınavına gircekti
O dersten bi tek kardeşim varmış hoca unutup tatile çıkmış :))

ay kahaha attım ama yazık yav ee kaldı mı sonra pisi pisine

İtirazlar falan kurul kararı ile başka bir gün sınav yapıldıda geçip mezun oldu Allahtan :)

ay iyi bari.

ben de bi ülkeye arkadaşlarımla giderken pasaportta vize tarihinin yanlış olduğunu bileti alıp uçağa binerken fark etmiştim. herkesi yolculadım ben 3 gün sonra gidebildim vizeyi düzelttirip de.

o yüzden şaşırmadım yani :) çok tanıdık şeyler bunlar

Siz kardeşimle yan yana gelseniz dünya tersine döner :))

Siz kardeşimle yan yana gelseniz dünya tersine döner :))

muhtemelen :) ayrı kutuplarda olalım

yalnız öyle ballı bi arkadaşım vardı bu grupta mesela vize süresi bitti dönmedi bizle avrupada gezdi falan hiç bişi olmadı falan hep böyle 4 ayak üstüne düşer sınırları zorlar.

bir ösym sınavına ehliyetle gitmiş başta almışlar sonra sınavda fark edip bıraktırup çıkarmışlar sonra

şanslı olup böyle olucaksa olmasın daha iyi

Ben çok sanslıyım diye düşünüp kendinizi kandirin demiyorum. Sadece karsilastiginiz olumsuzlugu hemen kendi sasnssizliginiz olarak etiketlemeyin. Olur boyle seyler diyip gecistirin. Olumsuz düşünmeseniz yeter bence.

Ben çok sanslıyım diye düşünüp kendinizi kandirin demiyorum. Sadece karsilastiginiz olumsuzlugu hemen kendi sasnssizliginiz olarak etiketlemeyin. Olur boyle seyler diyip gecistirin. Olumsuz düşünmeseniz yeter bence.

denicem :) teşekkürler

kendime 1 ay kadar süre verdim bakalım bu sürede pozitif olmaya çalışıcam bakalım nolucak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…